Şimdi Ara

1.9 TDI otomatik sanziman sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim aracım 1.9 tdi golf.317 binde. Yaklasik 200 bin km dir kendin kullanıyorum. Hemen her tur sorununu sesinden anlayacak kadar arabama yakinin diyebilirim.

Son dönemlerde otomatik şanzıman ile ilgili sikintilarim var.
    Bunlari madde madde yazarak bu isten iyi anlayan buyuklerimin usta tavsiyesini almak istiyorum. Evim istanbul maltepe de.

1. Araç kalkislarda sabah ozellikle sogukken sanzimani doldurmuyor. Beklemeli olarak yuke geciyor.

2. Arac sogukken kalkışta cok gaz verince duraksayip sonra yuruyor. Tekliyor

3. Yürürken roketleyince vites değiştirirken once motor gazı yiyor sonra vitese geciyor. Sanki kalitesiz yari otomatikler gibi davraniyor.yani sanki motor boğulur gibi oluyor. Sonra vites degisiyor yigdiriyor arabayi.

4. Vites geçişlerinde aşağıdan tak tak diye bir ses geliyor. On duzen midir bilemedim.

5. Cok trafik olunca sanziman iyice isininca vites buyutmuyor. Cok zorla buyutuyot. Ayagimi gazdan cekince de yüksek devirden sonra arabanin sanzimanininfan tikir tıkır sesler geliyor.

Arkadaslar.
    Normalde az kullanan bir insan icin bu sorunlar belki hissedilmeyecek kadar önemsiz denebilir ama surekli arabanin ustunde olunca insan rahatsız oluyor.

Ustalara sorunca sorunun ne oldugunu anlamadan sanziman revizyon diyenler oluyor.

Benim derdim cidden bunu anlayan bir kişiden yardim almak.

Simdiden teşekkür ediyorum

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.