Bildirim
1 ADSL hattı ile 4 IP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: by_engin
Selam arkadaşlar
tek ADSL hattı üzerinden en fazla kaç tane IP alınabiliyor? mesela lease line hattı üzerinden şirketimizde 8 ip kullanıyoruz. peki bu ADSL üzerinden max. kaç tane oluyor ya da birden fazla IP alabiliyor muyuz?
??? -
tek modemden tek wan ip alırsınız. lan ipsinden bahsediyosan modemin menusune bakarsan görürsün. genelde 1-256 arasıdır -
Her hat ip adresi verir..... Söylediğin imkansız bişi. -
WAN üzerinden IP için diyorum dostum,
Türk telekom sitesinde ip adetine göre fiyat belirtmiş
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=317
bu olayı soruyorum. mesela 4 ip almak istediğimde adsl üzerinden mi alıcam yoksa ayrı bir hat üzerinden mi? (leased line ya da shdsl gibi)
bir de RIPE kriterleri ne demek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_engin -- 12 Eylül 2006; 11:58:41 > -
Rundll bu konuların piridir. Gerçekten olmaz diyorsa doğrudur. Benim aklıma yatmadı doğrusu. -
Bildiğim kadarıyla tek adsl den 4 farklı ip alamassın -
Bu nası bir sorudur arkadaşım.İhtisas sorusu gibi.Böyle bir sorunun muhattabıda ttnet değilmi oraya sorsana.Sor bakalım neymiş işin aslı.Aslı varsa yada yoksa yaz burayada bizde bilgilenenelim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek
- lg8245x6-50 port açma
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- cat 3 priz internet bağlantısı
- windows yazıcıya bağlanamıyor bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek yok
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X