Şimdi Ara

1 ADSL hattı ile 4 IP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tek ADSL hattı üzerinden en fazla kaç tane IP alınabiliyor? mesela lease line hattı üzerinden şirketimizde 8 ip kullanıyoruz. peki bu ADSL üzerinden max. kaç tane oluyor ya da birden fazla IP alabiliyor muyuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: by_engin

Selam arkadaşlar
    tek ADSL hattı üzerinden en fazla kaç tane IP alınabiliyor? mesela lease line hattı üzerinden şirketimizde 8 ip kullanıyoruz. peki bu ADSL üzerinden max. kaç tane oluyor ya da birden fazla IP alabiliyor muyuz?

???
  • tek modemden tek wan ip alırsınız. lan ipsinden bahsediyosan modemin menusune bakarsan görürsün. genelde 1-256 arasıdır
  • Her hat ip adresi verir..... Söylediğin imkansız bişi.
  • WAN üzerinden IP için diyorum dostum,

Türk telekom sitesinde ip adetine göre fiyat belirtmiş
    http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=317
    bu olayı soruyorum. mesela 4 ip almak istediğimde adsl üzerinden mi alıcam yoksa ayrı bir hat üzerinden mi? (leased line ya da shdsl gibi)
    bir de RIPE kriterleri ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_engin -- 12 Eylül 2006; 11:58:41 >
  • Rundll bu konuların piridir. Gerçekten olmaz diyorsa doğrudur. Benim aklıma yatmadı doğrusu.
  • Bildiğim kadarıyla tek adsl den 4 farklı ip alamassın
  • Bu nası bir sorudur arkadaşım.İhtisas sorusu gibi.Böyle bir sorunun muhattabıda ttnet değilmi oraya sorsana.Sor bakalım neymiş işin aslı.Aslı varsa yada yoksa yaz burayada bizde bilgilenenelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.