Şimdi Ara

1 Ağustos gecesi gökyüzünden gelen garip sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece uyuyamama sebep olan sesler . Gerçekten çok korkutucuydu sesler . Sabaha karşı 2 den 6 ya kadar devam etti . Buda yakaladığım en belirgin kayıt .
    https://www.youtube.com/watch?v=2cOEDpPVr0I

• Şehir olarak neresi burası..
    Gerçekten ürkütücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Şehir olarak neresi burası..
    Gerçekten ürkütücü
    Burası İstanbul . Bahçeşehir'de çektim görüntüyü . İnternette biraz araştırma yaptım gece uyuyamadığım için , sanırım uzaya gönderilen uydular uzayda bir radyasyon bölgesi oluşturmuş . Dünya dönerken o bölgeden geçtiği dönemlerde bu sesler duyuluyormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolcetik -- 1 Ağustos 2015; 11:59:11 >
  • Kesin uzaylıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolcetik

Burası İstanbul . Bahçeşehir'de çektim görüntüyü . İnternette biraz araştırma yaptım gece uyuyamadığım için , sanırım uzaya gönderilen uydular uzayda bir radyasyon bölgesi oluşturmuş . Dünya dönerken o bölgeden geçtiği dönemlerde bu sesler duyuluyormuş .

Alıntıları Göster
    karşındaki inşaatın içinden geliyor ses amma panik yapmışsın bazı geceler çalışıyor işciler o gecelerden birine denk gelmişsin, hemen uzaylı arıyonuz

• FORUMUN HAFTALIK GARİP OLAYLAR KONUSUNA HOŞGELDİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

karşındaki inşaatın içinden geliyor ses amma panik yapmışsın bazı geceler çalışıyor işciler o gecelerden birine denk gelmişsin, hemen uzaylı arıyonuz

O inşaat 5 yıldır öyle , kimse girip çıkmıyor içine . Gündüzü bırak gece çalışma olması imkansız neredeyse . Bahçeşehir boğazköy fiyapı orası , bu civarda oturan biri varsa tanıdığınız sorabilirsiniz .H
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Şehir olarak neresi burası..
    Gerçekten ürkütücü
    Bu ses 4 -5 yıl öncede çıkmıştı alaska ve abdnin kuzey bölgelerinde, sibiryada ve ona yakın coğrafyada belirmişti. Sesin Uzaydan geldiği yazılmıştı. Deepweb de bununla ilgili yazılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiler

Bu ses 4 -5 yıl öncede çıkmıştı alaska ve abdnin kuzey bölgelerinde, sibiryada ve ona yakın coğrafyada belirmişti. Sesin Uzaydan geldiği yazılmıştı. Deepweb de bununla ilgili yazılar var

Bir kac mesaj yukarda dediğim gibi , uzaydaki bir bölgeden belli dönemlerde geliyormuş bu ses . 2-3 yıl önce ben de videosunu izlemiştim , ilk defa tanık oldum bu sese .
  • Ucak ve araba sesleri

• quote:

Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi

Ucak ve araba sesleri
    Bu arada dün gece mavi ay diye bir olay olmuş , onunla da alakalı olabilir . Haberim olsaydı keşke Ay'ın da görüntüsünü alırdım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolcetik -- 1 Ağustos 2015; 12:08:07 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bildiğin teneke sesi.Yoldan silindir geçerkende aynı sesler çıkıyor.
  • bolcetik B kullanıcısına yanıt
    HAARP çalıştırılması halindeki belirtilerde bu ses de geçiyor ama sadece ses var başka hij biji yok o yüzen haarp gibi bir şey diyemeyiz. Ancak bu deprem ana konusunda Mersinden bir arkadaş inanılmaz bir ışık yakalamıştı onun gibi bir olaya HAARP v.b tesla aletlerinden birisi diyebilirim.
  • quote:

Bu arada dün gece mavi ay diye bir olay olmuş , onunla da alakalı olabilir . Haberim olsaydı keşke Ay'ın da görüntüsünü alırdım .

Alıntıları Göster
    Şu sesi de herkes duyamıyorum hala tanık olamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Bildiğin teneke sesi.Yoldan silindir geçerkende aynı sesler çıkıyor.

Alıntıları Göster
    harfiyat çalışması...inşaat..
  • Harun abi gaz çıkartıyordur üst katta

• quote:

HAARP çalıştırılması halindeki belirtilerde bu ses de geçiyor ama sadece ses var başka hij biji yok o yüzen haarp gibi bir şey diyemeyiz. Ancak bu deprem ana konusunda Mersinden bir arkadaş inanılmaz bir ışık yakalamıştı onun gibi bir olaya HAARP v.b tesla aletlerinden birisi diyebilirim.

31 Temmuzu 1 Ağustosa bağlayan gece mavi ay olmuş . Yani bu videoyu çektiğim tarih . Yüzyılda 5 kez gerçekleşiyormuş .

Bu arada silindir,teneke sesi diyen arkadaşım . Dışarda kuş bile uçmazken , hadi cok uzaklarda bi çalışma olsa , böyle heryeri yankılayacak derecede güçlü bir ses çıkarabileceğini sanmıyorum .
  • quote:

quote:

31 Temmuzu 1 Ağustosa bağlayan gece mavi ay olmuş . Yani bu videoyu çektiğim tarih . Yüzyılda 5 kez gerçekleşiyormuş .

Bu arada silindir,teneke sesi diyen arkadaşım . Dışarda kuş bile uçmazken , hadi cok uzaklarda bi çalışma olsa , böyle heryeri yankılayacak derecede güçlü bir ses çıkarabileceğini sanmıyorum .

Alıntıları Göster
    Böyle sese inanmamıştım ama geçenlerde bana da denk geldi cidden bende uyuyamamıştım

• Sonunda ufoların kesin kanıtı.

• Güneşte oluşan patlamaların çıkardığı ses atmosferde değişime uğrayarak yeryüzüne gelmesi sonucu böyle bi şey oluşuyor diyolardi öyle okumuştum. Ama tabi çok ihtimal var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.