Şimdi Ara

1 AĞUSTOS OTOMOBİL ZAMLARI (GÜNCELLENEN FIYATLAR ILK MESAJA EKLENDI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enflasyon %9 diyorlar bence bunlar aylık enflasyonu söylüyorlar biz mal oldugumuz için anlamıyoruz zira gerçekte sanırım yıllık enflasyon 9x12 falan olabilir. Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

Hocam sen biriktirmeye devam et. Ben büyük enayilik yaptım 600 bin verip araba aldım. Muhtemelen yıl sonuna benim araç 300 bine kadar düşer, o zaman ben ah vah ederken sen süper birikiminle arabayı alırsın. Napalım enayiyiz işte.
    Hocam sen yaptığın enayiligi neden adama kızarak kendini rahatlatıyor sun. Adam n bastan aşağı doğru söylüyor. Bu devirde birikim yapıyor. Sende deli gibi nakiti yatırmış sin arabaya enayiligi ne doyma. Olagan üstü bir durumda arabanı yersin artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

Hocam sen biriktirmeye devam et. Ben büyük enayilik yaptım 600 bin verip araba aldım. Muhtemelen yıl sonuna benim araç 300 bine kadar düşer, o zaman ben ah vah ederken sen süper birikiminle arabayı alırsın. Napalım enayiyiz işte.
    600 e ne aldın

• Biraz daha bekleyin. %50 ÖTV indirimi gelebilir.

• yabancı döviz bu seviyedeyken, her parçası ithal olan bir ürün kur artışıyla artar. Bayilerde arttırmak zorunda.
  • musetea kullanıcısına yanıt
    %100 ötv indirimi gelecekmiş sanayide usta dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Lambo almış

• Araba alan ÖTV düşmez kafasında,arabası olmayan veya değiştirecek olan kesin ÖTV düşecek kafasında

• 1 temmuz euro=7.67

2 agustos euro=8.21

%8 artis+ katlamali vergi oraninda zam gelir
  • Geçen sene 25 tl ye aldığım Banvit tavuk kanat 55 TL olmuş. %100 enflasyon kanıtlı. 2 paket aldım, 95 TL. Bırakıp bonfile alsam diye düşünmedim değil ama canımız kanat çekmişti. İnsanlar tavuk kanat bile yiyemeyecek bu gidişle.

www.sariyermarket.com
    Sarıyer Sanal Market - Mobilin Marketi - BANVİT YAPRAK İRİ KANAT KG
    https://www.sariyermarket.com/banvit-yaprak-iri-kanat-kg-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 2 Ağustos 2020; 17:52:16 >

• Hyundai Temmuz ayında da fiyat güncelliyordu. Ağustos ayına özel değil.
  • Bu fiyat artışlarını görünce araç almak iyice hayal oldu. Patronu ikna edip kendime araç kiralatmak şart oldu

• kator K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam niye kızayım, kimseye kızmam herkesin tercihidir
    Bu arada bana olağan durumun altında da üstünde de bişey olmaz. Merak etmeyin. Olacak olsa girmem zaten o işlere
    Sağolun beni düşündüğünüz için.
    Memlekette para harcayıp istediğini almak ta enayilik oldu sonunda ya ona yanıyorum ben.
    Olağanüstü durumda sıkıntı yaşayacaklar düşünsün tabi, beni pek ilgilendirmiyor

• %40 çooooook iyimser bir rakam hocam

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Tam 600 diyemeyiz, 630 bin. 5.20 i

• Hocam çok da kötümser olup moral bozmayayım dedim

• ötv indirimli araç fiyatları konusuna girip ağlıyorum ara sıra
  • Çok merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum mantığını çözen banala izah etsin.
    Yerli üretim Fiat bile ekim ayına 0 araç için gün verirken olası bir ÖTV indiriminde olmayan hangi araca indirim uygulayacaklar ? Zaten ekimden sonra 2 ay kalıyor ki indirimin i harfinin duyulacağı gün Ocak ayına kadar sırayı dolduracaklardır. Ben bu ÖTV işini anlayamıyorum anlayan varsa banada anlatsın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.