Şimdi Ara

1 AĞUSTOS OTOMOBİL ZAMLARI (GÜNCELLENEN FIYATLAR ILK MESAJA EKLENDI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
49.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gbriel

Geçen sene 25 tl ye aldığım Banvit tavuk kanat 55 TL olmuş. %100 enflasyon kanıtlı. 2 paket aldım, 95 TL. Bırakıp bonfile alsam diye düşünmedim değil ama canımız kanat çekmişti. İnsanlar tavuk kanat bile yiyemeyecek bu gidişle.

https://www.sariyermarket.com/banvit-yaprak-iri-kanat-kg-
    Hocam tamam eyvallah enflasyon çokta kullandığınız markette havada takla atarken tecavüz ediyor. Aynı ürün migros ve carrefourlar da 25/30 TL arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

Tam 600 diyemeyiz, 630 bin. 5.20 i
    Güle güle kullanın meslek nedir

• Bugün Magnum dondurma alayım dedim, alamadan bıraktım yerine. Geçen sene 4.50 TL idi, 6.50 TL olmuş. Yani o nedenle oto fiyatlarına filan bahene bulmayın.. Hayat zaten zamlanmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Hocam tamam eyvallah enflasyon çokta kullandığınız markette havada takla atarken tecavüz ediyor. Aynı ürün migros ve carrefourlar da 25/30 TL arası.

Alıntıları Göster
    Şimdi farkettim, iri kanat diye pahalı. Normali 35 miş. Ama sadece bu vardı.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun.
    Ben hava yollarında kaptanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murmuro -- 2 Ağustos 2020; 19:4:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Şimdi farkettim, iri kanat diye pahalı. Normali 35 miş. Ama sadece bu vardı.

Alıntıları Göster
    Neyse hocam derdimiz ortak pandemiden 2 hafta önce arabamı sattım 50 60 bin e araba bulamıyoruz 350binde 98 forester gösteriyorlar çıldırmamak elde değil.

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    600 bin i arabaya verwn adamin en az 3-5 milyonu vardir. Büyük sikinti yasamazsin ins. 300 e düsmez ama 450-500 e yolu var.

• funmanias F kullanıcısına yanıt
    Canımız sağolsun hocam, allah başka dert vermesin, bindiğimize sayarız napalım.

• Ben arabamdan çok kar ettim 100 e almıştım 150 ediyor şimdi. Diyip
    Şuan Aynı arabayı 175 e alamayan andavallar a güzel haber kar etmeleri devam ediyor ☺️
    Diğer araçlara gelen zami goremicek kadar aptal dolu bu ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 2 Ağustos 2020; 20:46:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • funmanias F kullanıcısına yanıt
    600 den 450’ye 500’e mu dusecek :) euro 5 mi olacak hayirdir ulke sahlaniyor galiba. keske ama hic sanmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr Bishop D kullanıcısına yanıt
    Bende euro ön görüm 11 TL 2 yil icerisinde ve araba vergi reformu bakalim ne olacak. Bekliyorum fiyatlar normalllesmesse almam normallesirse alirim suan bana taksi kullanmak daha ucuz ve uyguna geliyor.

• Full berlingo daha şubatta 140 bindi en son 187 olmuştu bakalım ne olacak. 200 e dayanır artık.

Benim fluence değeri artmıyor bir türlü piyasada çok aşırı var ondan herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca söyledik almayın diye ama zihniyet hep aynı pahalı diye şikayet edip, araç yok diye şikayetlendiğin fiyata alırsan böyle uçurursun piyasayı.
    Önceden adam tertemiz arabayı satarken adeta yalvarırdı al diye, şimdi hurda arabayı bu fiyata bundan daha iyisini bulamazsın diye tok satıcılık yapıyor
  • istedikleri kadar güncellesinler sonuç alım gücüne çıkıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun.
    Ben hava yollarında kaptanım.
    Kaptan derken pilot değilmi. Yoksa yüzen uçak mı kaptsnısınız.

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu an 35 40 arası.

• quote:

Alıntıları Göster
    Yaprak kanat bu
    Ondan pahali ama 55 liraya da hic almadim ben

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    1.pilot ise kaptan pilot deniyor. Gelçi AŞTi de de hareket saati gelen kaptanların dikkatine deniyor 😁

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Yüzen uçak derken deniz uçağı falan diyorsanız değil. Havayolu şirketi, hanı şu binip biryerden bir yere gittiğiniz
    Arkadaş ta açıklamış iki kişiyiz kokpitte, ben kaptan, sağda oturan arkadaş ta birinci pilot oluyor.

• Nah şuraya yazıyorum,demedi demeyin ...!

Seneye bu zamanlar vede döviz kurlarının sürekli artacak olması nedeni ile 200.000 den aşağı sıfır otomobil bulmak imkansızlaşacak.

Herkes elindeki otomobilin değerini bilemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 2 Ağustos 2020; 23:28:33 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.