Şimdi Ara

1 ANKARA 2 ÇAPA 3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralama 2.8k 3.ye bir türlü karar veremedim Adanalıyım cü yü de düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• James0100 J kullanıcısına yanıt
    Ege tabiki tebrikler

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Ege gazi cü arasında bayagı kararsız kaldım hepsinin kendine göre artısı var herhalde son tercih gününe kadar devam edecek bu

• Hocam neden capayi 1 e dusunmediniz

• Bence ege şehir dışına çıksaydım ilk tercihim ege olurdu

• Ankara tıpı gittim gördüm capaya da 11deyken gitmistim tamamiyle icindeyken hissettiklerimden kaynaklı ikisi de cok iyi tıplar

• "Hacettepe'ye girilmez Ankara'dan çıkılmaz." diye bir söz var(mış).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCrane -- 21 Temmuz 2017; 16:28:34 >
  • 3'e ne yazarsanız yazın büyük ihtimal oraya yerleşeceksiniz hocam. Üst sıralarda (Marmara'ya kadar) 15 kişilik bir kontenjan azalması var bu sene

Bence kesinlikle Ege yazmalısınız ama Ankara olsun derseniz Gazi de iyi baya
    Tebrik ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadesofcool -- 21 Temmuz 2017; 16:42:6 >
  • Çapanın puanı daha yüksek değil mi? Son durumları bilmiyorum. %99 Ankara gelecek zaten ama 3. ÇÜ yaz garanti olsun.

Şimdi baktım da durumlar değişmiş, Çapa düşmüş Ankara yükselmiş fark bayağı azalmış. İkisinin de gelmeme ihtimali var. Gazi yaz bence evine yakın. Ege iyi güzel de değer mi kaç saatlik yolu çekmeye. Tatillerde bayramlarda sıkıntı oluyor öyle her istediğin zaman gidip gelemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 21 Temmuz 2017; 16:45:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.