Şimdi Ara

1 AY EGE AKDENIZ GUNEYDOGU TURU (ARABA ILE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kendimden kısaca bahsedeyim....
    Gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi çok seven birisiyim. Dünyada 3 kita ve 35 den fazla ülke gezdim. Tabi bunlari yaparken kendi ülkemin güzelliklerinide es geçmedim. Aslen Rize liyim. Karadeniz kismini komple bitirdim. Doğu Anadolunun da bir kismini gezdim. Ic Anadolu da Kapadokya gittim. Geçen yaz firsat bulup 1 ay Muğla da tatil yaptım. Oraninda altini ustune getirdim. Izmır ve Aydinda da bulundum.

Istanbuldan kendi arabam ile 16 Agustos da yola çıkacağım. Yurtdışından 2 tane de misafirim gelicek, toplamda 3 kişi olacağız. Doğa,deniz,tarih kültürel değerler acısından gezip görünebilecek yerleri ziyarer etmek istiyoruz. Yanimizda camp malzemelerimiz de olucak, firsat buldukca bol bol camp da yapmak istiyoruz. Guzel camp alani onerilerinize de acigiz. Akdeniz ve Guneydogu kismi için pek sikinti cekecegimi düşünmüyorum zaten belli basli yerler var. Sadece Istanbul dan yola çıkınca hangi rotayi izlemeliyim, nerelere uğramalıyım. Çanakkale den mi başlasam, yoksa direk ic kesimlerden mi cok kararsiz kaldim. Birde tavsiye edebiliceginiz sehirler varsa onlarida ekleyebilirim listeme. Ağırlıklı olarak Akdeniz ve Güneydoğu gezmeyi düşünüyorum. Plan yapmadan mi yola ciksam rondom kafama gore mi gezsem diye düşünüyorum. Çünkü nerede ne kadar kalacağım da belli degil bir yeri seversem durums gore durucam ya da devam edicem.

Daha önce bu sekilde uzun süreli güney turuna cikan oldu mu? Sizden fikir ve görüşlerinizi belirtmenizi istiyorum. Benim için çok faydali olucaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek söyleyeceğim şey iç kısımlardan değil de Çanakkaleden başlaman olur hocam.Random bir iş yapma.Bende yeltenmiştim böyle bir şeye ama çok iyi araştırman lazım.Benim ki kalacak yerlere otellre kadar ayarlıydı ama.Ha iç kesimden kısmın kapadokya vs falansa olabilir.Kamp düşünüyorsanız iç bölgelerde güzel yerler var.Bolu / Bursa vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 11 Haziran 2018; 9:1:32 >
  • Acele etsen iyi olur Hasankeyf sular altinda kalmadan git gor,
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dan feribotla Balıkkesir'e geçmeyi düşünüyorum. Bir süre orada kalıp daha sonra Çanakkale'ye hareket edicem. Gitmeden 1 gün önce ayarlamaya çalışıcam kalıcak yerleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

Acele etsen iyi olur Hasankeyf sular altinda kalmadan git gor,
    Hasankeyf görmeyi çok istediğim yerlerden biri... İnşallah yetişirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hasankeyf görmeyi çok istediğim yerlerden biri... İnşallah yetişirim hocam.

Alıntıları Göster
    guzel yerlerini kapatmislar millet gezip gormesin diye ama sasilacak sey
    inanilmazz guzel, yuzlerce degil , binlerce yil onceki medenyetin evlerini , kiliselerini, yu yollari ...muthis

arka taraflar var turizme acik degil ama inanilmaz magaral;ar var mutlaka gidip orayi gorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.