Şimdi Ara

1 ay SKYPE Premium->1ülke sabit hatlarla limitsiz konuşma deneme üyeliğiyle ÜCRETSİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
8.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana yardım edin. 3 hafta sonra yaklaşık 3 ay sürecek olan yurtdışı seyahatim var.

Burada en uygun hangi sistemle konuşuruz?
    Hiç anlamam nasıl yüklenir nasıl uygulanır falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

türkiyedeki sabit hattı cep telefonundan 3g hattı üzerinden aradım ve konuştum inanılmaz kaliteliydi. kesinlikle tavsiye ederim. üstelik 3g sadece tek çizgi çekiyordu..

bu arada 10 euro halen duruyor kesinlikle free...

hesap ayarlarında yukarıdaki gibi bir bölüm var.
    orada kaç gün yazıyor acaba kredi yükledikten sonra ?

90 gün yazıyor ama şöyle bir durum var. 90 gün sonunda geçerli tarifeden konuşuyorsunuz. 90 gün sonra konuşacağınız tarifeye göre türkiye 0.029 euro buda 10 euroya 344 dakika yapar. benim arkadaş kanadada onunla konuşacak olsam 0.012 euro buda demekki 10 euroya 833 dakika demek. daha ne isteyeyim. bedavadan birazcık pahalı o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksit -- 27 Aralık 2012; 16:19:32 >

• artık microsoft'ta türkleri çözmüş. eğer listeye türkiye de dahil olsaydı. sistemlerinin çökeceğini, üstüne hakaret yiyeceklerini anlamışlar
  • Link'e tıklayip premium uyelik aldim ve ülkeyi nerden sececegiz göremedim. Birdaha ki ödeme işleminin ocak 24 oldugunu gösterdi onun haricinde göremedim ülkeyi nerden sececegiz ? Bu arada karttan cekmiş ama geri iade felan gözükmüyor yanlış mı yaptık ne :) açıklamada şu şekilde görünmekte. (EPOS SKYPE COMMUNICATIO **** ****)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 27 Aralık 2012; 17:10:37 >
  • quote:

quote:

voipwise

eğer süresiz & Sınırsız ise hemen bende 10 € yatırayım.
    ama teyit etmek lazım.

verdim 10 euro bakalım memnun kalacakmıyım

10 euro ile kaç ay bu free yazan ülkedeki sabit hatlarla konusabiliyoruz ?
    saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

türkiyedeki sabit hattı cep telefonundan 3g hattı üzerinden aradım ve konuştum inanılmaz kaliteliydi. kesinlikle tavsiye ederim. üstelik 3g sadece tek çizgi çekiyordu..

bu arada 10 euro halen duruyor kesinlikle free...

hesap ayarlarında yukarıdaki gibi bir bölüm var.
    orada kaç gün yazıyor acaba kredi yükledikten sonra ?

90 gün yazıyor ama şöyle bir durum var. 90 gün sonunda geçerli tarifeden konuşuyorsunuz. 90 gün sonra konuşacağınız tarifeye göre türkiye 0.029 euro buda 10 euroya 344 dakika yapar. benim arkadaş kanadada onunla konuşacak olsam 0.012 euro buda demekki 10 euroya 833 dakika demek. daha ne isteyeyim. bedavadan birazcık pahalı o kadar...

hocam ben çok anlamam mesela diyelim türkiyeden kanada numarasını aradık konuştuk.. karşı konuştuğumuz kanada numarasına bir ücret yazıyor mu ? yoksa sadece bana mı yazıyor? teşekkürler...

• Arkadaslar süre sınırı yok o para hiç bitmiyor ben 4 yıldır bitiremedim yani 90 gun gibi bir limit yok istersen o para dursun hiç dokunma silinmiyor bence ses kalitesi iyi güzel ben yurtdışındayken biraz geç gidiyordu ses 2008 den beri son yıllarda pek kullanmadım. Ama bence skype a o kadar para vereceğinize eğer sadece sabit numaraları ariyorsanız voipwise cok daha mantıklı bir secim olur sizler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 dolar istiyo ne iş
  • Bu alsam Kanada'da bulunan arkadaşı aradım. Kendi iPhone numdan programı yardımıyla 33GS internetimi kullanarak aradım. Arkadaşımın hattı cep telefonu idi. 40 dakika kesintisiz ve gayet verimli konuştuk. Su an hattimda 10 Euro halen duruyor. Yani aramak bedava...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone program yüklieyerek konuşabileceğim hangi servis var ?
    voipvise program yok :(
  • site ismi

www.nonoh.net

fiyatlar

http://www.nonoh.net/calling_rates/

en az 10 euro yüklerseniz hediye olarak aralarında türkiye nin de bulunduğu sabit hatları 120 gün süre ile ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

cep telefonlarında da kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

artık microsoft'ta türkleri çözmüş. eğer listeye türkiye de dahil olsaydı. sistemlerinin çökeceğini, üstüne hakaret yiyeceklerini anlamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: grimer

voipwise kullanıyorum. 10€ yükledim 4 yıldır tüm sabit hatları ücretsiz arıyorum ve paradan sadace mobili aradığımda düşüyor. Sabit hatlar ücretsiz.

Ücretsiz ve limitsiz olan ülkeler;

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Russian federation [moscow]
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile

Android de kullananlar 90 gün boyunca sabit hatlar ücretsiz diyor yorumlarda.
    Siz farklı bir platformda mı kullanıyorsunuz?

• TurkTelekommmmmm Şu forum sayfasını bi ziyaret et.. Hala sabit ücret alıyor utanmadan. Dunyayı aramak BELEŞŞŞŞKEN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

voipwise kullanıyorum. 10€ yükledim 4 yıldır tüm sabit hatları ücretsiz arıyorum ve paradan sadace mobili aradığımda düşüyor. Sabit hatlar ücretsiz.

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile

Android de kullananlar 90 gün boyunca sabit hatlar ücretsiz diyor yorumlarda.
    Siz farklı bir platformda mı kullanıyorsunuz?

Ben internetten kullandım hiç sıkıntı çıkmadı, sistem değişti mı bilmiyorum uzun zamandır kullanmıyorum ama 2008 de yükleme yapıp en son 2010 da yurtdisina gittiğimde kullandığımı biliyorum ekstra bir yükleme yapmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

iphone program yüklieyerek konuşabileceğim hangi servis var ?
    voipvise program yok :(

programın ismi nobileVOIP voipvise için bunu kullanıyorsunuz. programın isminin değişik olması yanıltmasın. android ve symbian versiyonlarıda var.
  • hem voipwise hem de nonoh için sormak istiyorum. Bunlarda bir connection fee adı altında her aramada bağlantı ücreti alınıyor mu ? Mesela benim skype hesabımda türkiye sabit hatları aramak 3.2c ama her aramada 10.2c bağalbtı bedeli olarak kesiyor. Bu yüzden türkiyedeki bir sabit hattı aramanın ilk dakikası 3.2+10.2=13.4c sonraki dakikalar ise 3.2c den ücretlendiriliyor. Bu durum nonoh ve voipwise da nasıldır ? Ayrıca bu 2 firmanın da hem mobil uygulamaları hem de site tasarımları çok benzer. Aynı firmalar mı?
  • quote:

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile

bi sorum olucak

programı kurduğunuzda kayıt olmak için

hangi sisteme üye oluyorsunuz..

birçok isim listesi var.

hangisinde 10 euro ödeme seçeneği ile sınırsız görüşme var ?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

hem voipwise hem de nonoh için sormak istiyorum. Bunlarda bir connection fee adı altında her aramada bağlantı ücreti alınıyor mu ? Mesela benim skype hesabımda türkiye sabit hatları aramak 3.2c ama her aramada 10.2c bağalbtı bedeli olarak kesiyor. Bu yüzden türkiyedeki bir sabit hattı aramanın ilk dakikası 3.2+10.2=13.4c sonraki dakikalar ise 3.2c den ücretlendiriliyor. Bu durum nonoh ve voipwise da nasıldır ? Ayrıca bu 2 firmanın da hem mobil uygulamaları hem de site tasarımları çok benzer. Aynı firmalar mı?

Hiçbir ücret alınmıyor. Tamamen ücretsiz. Cep telefonunu aradığınızda da normal tarife ve vergi kesiliyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.