Şimdi Ara

1 ay SKYPE Premium->1ülke sabit hatlarla limitsiz konuşma deneme üyeliğiyle ÜCRETSİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
8.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Skype hesabınız varsa premium deneme üyesi olarak kayıt tarihinden sonra 1 ay süreyle Premium özelliklerden faydalanabiliyorsunuz.

46 ülke arasından seçeceğiniz 1 ülke ile limitsiz

7.99€ ödemeden 40 ülke (Almanya, Fransa dahil) sabit hatlarla, 6 ülke(ABD dahil) ile cep telefonları+sabit hatlarla ücretsiz görüşebiliyorsunuz. + Ayrıca 100 saat video konferans görüntülü bağlantı.

...Not: ne yazık ki Bulgaristan'dan çaldırıp kapatan ve sürekli sizden talepte bulunan kız arkadaşınızı(!) arayamıyorsunuz, orayı dahil etmemişler. (ülke listesini aşağıda bulabilirsiniz.)

ÖNEMLİ:
    Eğer premium üyeliğinizi kayıt olduktan sonra 27 gün içerisinde hesap ayarları bölümünden iptal etmezseniz, ilk başta kayıt sırasında verdiğiniz kredi kartı ya da paypal hesabınızdan 7.99 € çekilecekitr.

ayrıca kredi kartı kaydınızı ilk kez yaparken güvenlik sorgulaması amaçlı 1€ çeker gibi yapıp iade ediyorlar.

sabit hatlar: - Heyecanlanmayın Türkiye yok-
    Argentina, Australia, Austria, Belgium, Chile, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Japan, South Korea, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia (Moscow and St. Petersburg only), Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, United Kingdom and Venezuela.

mobil+sabit hatlar: - ııh..! burada da yok-
    Canada, Guam, Hong Kong S.A.R., Puerto Rico, Singapore, Thailand and United States.
    Bizdeki 444lü numaralar gibi bazı özel numaralar da bu ülkelerde kapsam dışı olabiliyor.

Fırsat Linki:
    http://beta.skype.com/en/offers/skype-with-love/?cm_mmc=AFCJ|1250_B1-_-10576633-552179

Skype Premium ile ilgili ayrıntılı TÜRKÇE bilgi:
    http://www.skype.com/intl/tr/prices/premium/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih900 -- 27 Aralık 2012; 3:11:25 >

• uzun süredir var bu kampanya, yurtdışındayım ve türkiyeyle görüşmek için bi heyecanla abone oldum ama türkiyenin pakete dahil olmadığını anlayınca hemen iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 27 Aralık 2012; 3:14:48 >
  • Haber veren arkadasa.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voipwise kullanıyorum. 10€ yükledim 4 yıldır tüm sabit hatları ücretsiz arıyorum ve paradan sadace mobili aradığımda düşüyor. Sabit hatlar ücretsiz.

Ücretsiz ve limitsiz olan ülkeler;

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Russian federation [moscow]
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

voipwise kullanıyorum. 10€ yükledim 4 yıldır tüm sabit hatları ücretsiz arıyorum ve paradan sadace mobili aradığımda düşüyor. Sabit hatlar ücretsiz.

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile

10€ yukleyince kac ay sabit hatlarla ucretsiz oluyor? Arti ses kalitesi nasil? Edge/3G baglanti arasinda cok fark oluyor mu?

• quote:

voipwise kullanıyorum. 10€ yükledim 4 yıldır tüm sabit hatları ücretsiz arıyorum ve paradan sadace mobili aradığımda düşüyor. Sabit hatlar ücretsiz.

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile

ses kalitesi nasil?
  • Ses kalitesi çok iyi ben uzun zamandır kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nonoh voip teklif ederim arkadaşlar 10 euro yukleyın 4 ay tüm türkiye sabit hatlar bedava arayın 444 lerde dahil
  • Gürcistan olaydı iyiydi.
  • Türkiye olmaması kötü olmuş
  • Yağmalayın :D

• quote:

Australia
    Austria
    Belgium
    Canada mobile
    Czech republic
    Denmark
    Estonia
    Finland
    France
    GermanyGreece
    Hungary
    Iceland
    Ireland
    Italy
    Japan
    Latvia
    Luxembourg
    Netherlands
    NorwayPortugal
    Slovenia
    South korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United kingdom
    United states mobile

bende Poivy kullanıyorum, 10€ (10$ da olabilir,baya oldu ,emin değilim) yüklüyoruz, yüklemeden itibaren 90 gün sabit hatlar sınırsız ücretsiz. Sonrasında dakikası 0,02$ lık ücret, yüklenilen 10$ dan düşüyor.

Ama sizin bu voipwiseda gün sınırlaması olmadan 4 yıldır sabit hatlar ücretsiz,sadece mobilde ücret alınması daha iyiymiş.bilmiyordum eğer öyle ise.Ben de benimkini avantajlı sanırdım..

Ayrıca skype premium onceden 1 haftalık deneme veriliyordu (2-3 yıl once ). Görüntülü konferans yapabilmek için 3-4 tane hesap alıp kullanmıştım. Şimdi 1 ay oldugunu duymak beni sevindirdi,teşekkürler. Bu aralar ihtiyacım yok ama aklımda bulunsun.

• voipwise

eğer süresiz & Sınırsız ise hemen bende 10 € yatırayım.
    ama teyit etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

voipwise

eğer süresiz & Sınırsız ise hemen bende 10 € yatırayım.
    ama teyit etmek lazım.

verdim 10 euro bakalım memnun kalacakmıyım
  • türkiyedeki sabit hattı cep telefonundan 3g hattı üzerinden aradım ve konuştum inanılmaz kaliteliydi. kesinlikle tavsiye ederim. üstelik 3g sadece tek çizgi çekiyordu..

bu arada 10 euro halen duruyor kesinlikle free...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

türkiyedeki sabit hattı cep telefonundan 3g hattı üzerinden aradım ve konuştum inanılmaz kaliteliydi. kesinlikle tavsiye ederim. üstelik 3g sadece tek çizgi çekiyordu..

bu arada 10 euro halen duruyor kesinlikle free...

hesap ayarlarında yukarıdaki gibi bir bölüm var.
    orada kaç gün yazıyor acaba kredi yükledikten sonra ?
  • Haftalık bedava arama sınırı 300 dakika ve kredi 90 gün geçerli .
  • Voipwise ile internet aracılığı ile mi konuşuyoruz yoksa bulunduğunuz ülkede bir telefona bağlanarak mı?

• Ben de 10€ verdim, hemen bir arama yaptım , ses gayey iyiydi. Önce bir sabit numaraya arama yaptım daha sonra aradığım numaraya bağlandım. Şimdi internetten mi görüştüm yoksa bıradaki sabit telefon mu beni bağladı anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbay

Voipwise ile internet aracılığı ile mi konuşuyoruz yoksa bulunduğunuz ülkede bir telefona bağlanarak mı?

internet alt yapisi voip hizmeti ile... Cepte yazilim evde donanim ile kullanilabilir. 5_6 yildir sorunsuz kullandim ve devam ediyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.