Şimdi Ara

1 ay sonra doğacak kızımıza isim bulun lütfen :) :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
2
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu bereketli olsun insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitralyoz16

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

quote:

quote:

Hangi devirde yaşıyoruz ya özgür dünya bırakın çocuk kendi ismini kendi koysun .

Vaay "Haci Naber?" . Sende mi buradaydin ?

Burda mı karşılaşacaktık be hocam nerelerdesin sen yahu

Hocam sinav dönemine giriyorum yogun bir calisma icersindeyim ama 1-2 aydir foruma ugrayamadigim oldu o sebeple pek irtibat kuramadik :)

Hocam şaka yapıyorum ben de bırakmıştım zaten kaç aydır foruma bile girmiyorum ama sınavlardan sonra eski günleri yad edebliriz

• Melisa şu sıralar moda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi devirde yaşıyoruz ya özgür dünya bırakın çocuk kendi ismini kendi koysun .

Vaay "Haci Naber?" . Sende mi buradaydin ?

Burda mı karşılaşacaktık be hocam nerelerdesin sen yahu

Hocam sinav dönemine giriyorum yogun bir calisma icersindeyim ama 1-2 aydir foruma ugrayamadigim oldu o sebeple pek irtibat kuramadik :)

Hocam şaka yapıyorum ben de bırakmıştım zaten kaç aydır foruma bile girmiyorum ama sınavlardan sonra eski günleri yad edebliriz

Edelim tabi hocam... Elbet o günler de gelecek :)

• Sena,Berna,Selva gibi isimler olabilir

Ahsen belki

• Aslı

• galadriel koyun hocam
  • kemanci07 kullanıcısına yanıt
    Ecrin Naz,Ecrin Erva gibi isimler olabilir son zamanlarda Ecrin çok moda hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemanci07

Arkadaşlar teşekkür ederim. Ama öncelikle ben buraya sadece fikir almak için konu açtım. Ama yanlış mı yaptım bilmiyorum? bazı çok bilmiş arkadaşlar benim önerdiğim isimleri beğenmeyip bana göre daha saçma isimler önermiş. birisini yargılayacaksak ilk önce kendimize bakmamız lazım. Bana güzel gelen sana güzel gelmeyebilir. ama bu senin bana hakaret edip yargılamana imkan vermez. O yüzden haklı ve güzel eleştiri yapan herkese çok teşekkür ederim. Bir arkadaşımız demiş ki git annene babana sor. Babam hayatta olsa keşke de sorsam. o yüzden sırf yorum yapmış olmak için sırf eleştirmek için olur olmadık yorumlar yapmayın. Ben sizin samimiyetinize güvenerek bir soru sordum. Heralde siz dediniz diye o ismi koyacak değilim. sadece fikir almak istedim. Yine de herkese teşekkür ederim.

Hocam size tek önerim çocuğunuzun ismini Nağme gibi bir isim koymamanız.İnanın ilerde büyük sıkıntılar yaşar ve alay konusu olabilir.Yine de siz bilirsiniz.İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

İsmim o kadar kötü ki bazen insanlarla tanışırken başka bir isim söylüyorum. Belki çok kötü değildir bazılarına göre lakin benim bu isimle hiçbir bağlantım, uyumluluğum yok. Zaten bir aile büyüğümüz koymuş ismimi, diğer kardeşlerimin isimleri çok iyi.

Bundan dolayı hayatım boyunca çekeceğim bu dramı, aileme de her gün kan kusuyorum. Her gün tartışıyoruz, bana bu ismin konulmasına nasıl izin verdiniz, neden kendiniz koymadınız diye. Yaşlı bir adamın, sırf saygınlığı olduğu için kafasına göre estiği bir ismi koymasına izin veren anne babama lanet ediyorum.

Hakları yok böyle bir şeye, kardeşlerimin ismini ne güzel koymuşlar, benim ise hayatımı katlettiler.

Yani diyeceğim şu ki, lütfen doğacak evladınıza adam gibi bir isim koyun, farklı ve çevreden olumlu tepki alacağınızı düşündüğünüz bir isim tercih edin. Benim kızım olsa yabancı bir isim koymam, Türk isimlerinin çoğu Arapça, Farsça. Bunlar dışında saf bir Türkçe isim koyarım, ya da Latince bir isim de koyabilirim. Aman karartmayın kızınızın hayatını.

Pm atsana cok merak ettim ismini

• Gülşen
    Gülüzar
    Ezo

• Benim de 3 ay sonra kızım olacak. Ahsen düşünüyorum. Oğlumun adı da İhsan. Ahsen ve İhsan güzel olur diye düşündüm

• Polen

• kemanci07 kullanıcısına yanıt
    En iyisi zeynep hocam

• Allah izin verirse evlenince kızım olursa ILGIN adını vermek istiyorum.

• Zeynep, Elif, Ayşe gibi isimler varken çocuğa Nağme ismini verirseniz hesap sorar sizden. Hanımdan press yiyip mazallah böyle saçma isimler vermeyin. Huyu peygamber asm gibi kocası olsun diye dua edin, Hatice verin gitsin.
  • hocam fernandao güzel isim eger dusunurseniz

• Aylin Aslım

• quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

hocam fernandao güzel isim eger dusunurseniz

Nağme'den iyidir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.