Arkadaşlar merhaba, 1 ay sonra iphone 8 çıkınca 7 veya 6s fiyatları düşer mi ? Sizce 6s mi 7 mi alınmalı 3 - 5 yıl kullanmak için ? 6s veya 7 alınmalı ise 3 - 5 yıl sonra yavaşlarmı ?
6s ucuzlar. 6s 5 yıl daha gider mi bilmiyorum.
Bu kullanıcıya göre değişir. Kimse telefonunu 5 yıl kullanmıyor. Fakat 6s alınabilir çok hızlı telefon.
7 de öyle. 6s fiyatlar ne ise şuan 7 lerde bu seviyeye düşecek.
Beklentiye göre değişir. Hangis alınacağına senin karar vermem lazım. Hala iPhone 4s kullanan var görüyorum. O yüzden karar maddi imkanların ve istediğine göre değişir. Paran varsa en üst modeli al. Yoksa 7 yoksa 6s.
Teşekkürler.
Hocam iphone 6 bile 2.000 lira civarlarında hala. Öyle büyük bi fiyat düşmesi olmaz. Ona göre karar vermek lazım. Bence 7 alın. Daha hızlı
Fiyatların düşmesi bir kenara daha da yükselebilir her iPhone modelinde olduğu gibi. iPhone 6 çıktığında 2150 tl'den girdi piyasaya. üstüne model çıktı 2350,2700 vs fiyatlara kadar çıktı. iphone 7 çıktığında habire zam yedi iPhone'lar. şuan telefonların piyasaya sürülüş fiyatları bile düşük kalıyor. ucuzlamaz kolay kolay siz alın.
Adam uyanık, Dolar 3,95 olunca 650 TL zam yaptı. Aylardır dolar 3,50 seviyesinde bilerek indirmiyor fiyatları. Yeni iPhone çıkınca 400'er TL düşürür. Ama dolar kurundan dolayı 500 TL daha ekstradan düşürmesi lazım. Devletin de işine geliyor, ne kadar pahalı o kadar çok vergi.
Yurtdışından alabilecekseniz düşer ama Türkiyede zor hocam.
Düşer bi 300-400 tl. Dolar düşük ortalıkda karışık değişik zam gelmez. Yeni iphone , iphone 7 fiyatından çıkar diğerlerinide düşürürler.
3799 ₺ i7 , iX , i7s felan gelirsen 2900 bandına gerilemesi gerek ama sanmıyorum öyle yapmazlar i7 3299₺ bandına çekerler bence temiz ikinci ellere yönelin bence sıkıntı olmaz
yeni iphone lar tanıtılır tanıtılmaz fiyatlarda indirim oluyor diye hatırlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dtcfli
Hocam iphone 6 bile 2.000 lira civarlarında hala. Öyle büyük bi fiyat düşmesi olmaz. Ona göre karar vermek lazım. Bence 7 alın. Daha hızlı
İp6 çıktığında dolar ne kadardı?
Kurdan en çok etkilenen bu sebeple fiyatı düşmeyen ip6 oldu, kaldı ki bugün orta halli bir android 2-2,5 civarı olmuş.
Yen'i cihazların hepsi 650 $ giriş fiyatıyla gelir önceki model 100$ indirim olur,
Lansman günü online apple store kapalı olur, önceki gün fiyatları ss alın sonraki gün açılınca kıyaslayın, zaten 6s satıştan kalkacaktır, 7 almak isteyenler için 400 lira gibi bir indirim gelir, geçen yıl gördük 1 gün önce 16gb 6s 3100 lira iken bir gün sonra 32gb 6s 2800 lira olmuştu tabi sonra fiyatlar değişti galiba
iPhone 8 veya iPhone x için bir şey diyemem daha çıkmadan psikolojik fiyat koymuşlar yabancı siteler de 1000$ söylentisi dönüyor, yani ülkemizde 5bin lira üzeri ,
Çok takılmaya gerek yok indirim gelince alın bir tane 7 veya 7 plus canavar gibi zaten hatta 6s bile hala üst seviye.
Soyle bir sikinti var bu adamlar zaten cok fazla zam yapti dolar kurunu bahane ederek. Simdi yapacaklari indiriminde cok bir faydasi olmaz apple store fiyati hbdeki fiyatlara kadar anca duser diye dusunuyorum ben
Hanıma daha geçen hafta Irak'tan gelirken iPhone 7 aldım, orada fiyatların çok ucuz olması da bir etken tabii ki. Asıl soru "Şu model, bu model alınır mı?" değil bana kalırsa. İhtiyacın ne olduğudur. İhtiyaç durumuna göre yeni model beklenebilir pek tabii ki. Sizin beklentileriniz ne? Bunu söylemeniz gerekiyor öncelikle.
6s plus 64gb kullanıyorum. 14 ay oldu sıkıntısı yok ama 5 yıl bence gider mi sanmıyorum. Size bağlı. Fiyatlar da illaki düşüş olur.
Jlozde
kullanıcısına yanıt
hocam bende ıraktan alacağım. yeni çıkacak modeller ne zaman gelir ıraka bir tahmininiz var mı ?
Batmanlı Betmen
kullanıcısına yanıt
Dubai'de çıkınca
Jlozde
kullanıcısına yanıt
8 arabistanda 3500 lirayı geçer mi abd fiyatları o rakamlardan konuşulurken
Valla yarın göreceğiz. 3 aydır 6S almak istiyorum, fiyatlar çok pahalı, o paraları vermem. Temiz 2.elleri 1700-1800e düşsün de alayım. Ama 6S 5 yıl filan gitmez. 3 yıl anca, sonrasında ölür.
eneshatipogluE
kullanıcısına yanıt
Sanmam. Her sene dedikodular çıkar ama fiyatlar hep bir önceki sene ile üç aşağı beş yukarı aynı olur. Steve ceo iken politika bu şekildeydi, Tim Cook"un bunu değiştireceğini sanmam, zira ceo olduğundan beri radikal bir değişim göremiyoruz cihazlarda, kasa tasarımı da dahil.
Jlozde
kullanıcısına yanıt
Umarım bahsedilen fiyatları görmeyiz.bende arabistan fiyatlarını araştırıcam ona göre elimde 6s plus 64 var elimden çıkarır yurtdışından alabilirsek alacağız