Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 19 Mayıs 2024; 9:32:37 >

• Olur ea nın hiçbir olayı yok,edebiyatın yarıdan fazlası yorum zaten,kalanlarda da en bilindik yazarları ezberlesen yeter coğrafya full yorum biraz tarih zorlayabilir sadece.

Öyle sayısaldaki gibi full yapmana da gerek yok geçen sene 106-107 tyt 72.5 ayt ile 208.oldum hamda

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

sabancı cs niye yazmadın ki

• Tıpın karşılığı yok bence ea da

yok yav sabancı'da ea yazıyorsun bilgisayar mühendisliği okuyorsun.  

• Onu bilmiyom tam,zaten çalışmadan girmiştim ea dan bir yer yazma niyetim yoktu,22 de sözel ilk 100 e çalışırken edebiyata falan iyi çalışmıştım çoğu şeyi hala unutmadım o yüzden

• Hocam sana bu dahiyane fikri ben verdim eğer kazanırsan zurna dürüm ısmarlaman lazım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Pantalon Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam senin hikaye de çok tuhaf , tıpı 2. Mezunda kazanıp sonra nasıl sözelden derece yaptın daha doğrusu o motivasyonu nasıl buldun.Antidepresanların olumlu etkisi mi tamamen ?

• 2 değil 3.mezunda kazandım ama ilk sene sınava girmemiştim yani 3.girisimde kazandım,antidepresanların etkisi bi de mekan degistirmek iyi gelmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sistem bugı harbiden  

kazanırsam sana 1 şişe viski

• Rahat yaparsın bu arada coğrafya calismana gerek yok full veya 1 y gelir , edb tarih aban onları da çok yapmana gerek yok mat 40 larsan bu sene zor olur çünkü

Helal olsun hocam , ilk 2 girişinizde sınav anınız nasıldı ? Sınav anı yonetemediginiz için mi kaldınız yoksa çalışmadığınız için mi ?

• sen iyi bir ünide iyi bir bölüm okuyorsun.yz'ya biraz fazla takıyorsun gibi.

• Ya aslında o kadar kez sınava girdim de hiçbirinde adam gibi çalışamadım 3 senede toplam ayt fen derslerinden 1 er soru bankası ayt mattan da 2 kitap bitirdim,tyt de ise hiç çözmedim,bilgisayarın başına oturup video izleyebiliyordum da 3 saat oturup deneme çözmek bana işkence gibiydi o yüzden nerdeyse hiç genel deneme çözmedim çok az da branş denemesi çözdüm,çok fazla konu anlatım videosu izledim o şekilde kazandım ama oturup sb deneme çözsem daha iyi yapardım diye düşünüyorum.

İlk sene konular yetişmemişti 2.girişte düşük bi tıp kazanırım diyordum da o sene çok dikkat hatası yapmıştım sınav da çok kolay olunca baya geri attı.

Hocam ben 02 liyim benim hikaye de biraz tuhaf 3 senedir hazırlanıyorum diyebilirim , geçen sene sınavda başıma talihsiz bir olay geldi tyt ondan önceki sene 40 k yapmisken geçen sene 150 k geldi ayt ile de anca 90 k ya çekebildim o moralle, geçen sene en kotu ihtimalle diş bekliyordum kendimden. Bu sene netlerim fena değil +90 +60 yapıyorum şu an ama kendime hiç inancım yok yine sınav anı kötü geçerse diye korkuyorum. Hedefim taşra da olsa tıp kazanmak veya itü duim şu saatten sonra benim hayatı anca tıp kurtarır gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61EF51379 -- 22 Mart 2024; 1:58:37 >
  • 4(2) yillik programlamacilik

• Kapısından bile geçemeyeceğin bir yer. Loser 

•  

• İnş kazanırsın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.