Şimdi Ara

1 Ayda YGS Türkçe Biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay boş sürem kaldı. 11.sınıfa geçtim pek acelem yok ama türkçeyi halletmek istiyorum. Cepte bulunsun :) YGS Mat'ı hakkıyla, kimya ve biyolojiyi ise iyi bir şekilde bitirdim :D Fakat evdeki deneme sınavlarında kendimi sadece mat ve kim, biyolojide deniyorum :D Yani türkçe sosyal geometri ve fizik sorularına bakmıyorum bile. Bu yüzden şu Türkçe'yi de 1 ayda halletsem güzel olacak:) 1 ayda Türkçe'yi halletmem için tavsiyeleriniz, -en önemlisi- kaynak önerileriniz ve diğer önerilerinizi alabilirim :) Teşekkürler

EDİT: Haftada programım günlük 5 veya 6 saat, haftada 6 saat dil anlatım koydum. Yani çalışma süresi bakımından pek sıkıntım olmaz. Yeter ki sıkılmadan çalışayım. Sıkmayacak bi' kitap önerirseniz ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzluKadayif -- 14 Ağustos 2013; 14:40:28 >

• olm bi git gozunu seviyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs konu anlatımli fem beyaz kitap
    ve simetri yetecektir

• sakin ol biraz ve kitap oku dil bilgisi içinde güvender calış zirve soru bankasınıçöz :d

jkendini 11 de cok sıkma :D
  • @Ağır Müslümcü: Hocam fem beni sıkar gibi geliyor :) Çünkü dil anlatıma pek sıcak bakmıyorum ama yine de 35 üstü net hedefliyorum biraz daha sıkmayacak kitap biliyorsanız başka bir öneri daha hayırlı olur benim için :) Teşekkürler :)

@aliogutcen hocam sağ olun, zaten 11de sıkmamak için bu tatili böyle değerlendirdim :) Güvender ve zirveyi yazıyorum bi' kenara.

Başka öneriler varsa alabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzluKadayif -- 14 Ağustos 2013; 14:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

olm bi git gozunu seviyim

• Temelin varsa Bilfen yoksa Güvender
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 3 ayda biter mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

olm bi git gozunu seviyim

+999 abi bir sürü konu var gidin araştırın
  • ygs türkçe 1 haftada biter süper bi şekilde sonra birey türkçe çözersin gümlersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trajle1453

ygs türkçe 1 haftada biter süper bi şekilde sonra birey türkçe çözersin gümlersin :D

''Ğöh yani'' :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

ygs türkçe 1 haftada biter süper bi şekilde sonra birey türkçe çözersin gümlersin :D

Biter olm okuma yazmam varsa en fazla 14 gün 3 saatlik çalısma ile .bak diyom sana zor bişey yok ygs türkçe zaten dilbilgisi çalıscan paragraf calısmana gerek yok ondan soru çözcen hepsini bitirirsin sonra paragraf sorusu çözersin dil bilgisi ile ama sana deyim ilk önce birey türkçe ile baslama hayal kırıklığına uğrarsın.
  • Çok ciddi söylüyorum 1-1.5 haftada biter.

Not: Eğer biraz temel varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 14 Ağustos 2013; 17:59:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Biter olm okuma yazmam varsa en fazla 14 gün 3 saatlik çalısma ile .bak diyom sana zor bişey yok ygs türkçe zaten dilbilgisi çalıscan paragraf calısmana gerek yok ondan soru çözcen hepsini bitirirsin sonra paragraf sorusu çözersin dil bilgisi ile ama sana deyim ilk önce birey türkçe ile baslama hayal kırıklığına uğrarsın.

Hocam vazgeçtim dil bilgisi çalışmayacağım Haftalık programda dediğim gibi 6 saat d.anl. var paragraf çözmek istiyorum sürekli diğer saatlerde de kitap okurum belki. Sırf paragraf için basılmış kitap var mı? Ayrıca bi' de paragraf çözmek için hangi konuları çalışmak gerekiyor 'cümlede anlam,sözcükte anlam gibi' k.bakmayın hiç dil anl. çalışmadım doğru düzgün

• 1 haftada biter fakat özümseyemezsin 2 ayda tam olarak özümsersin

• Tabii ki sen bilirsin ama bence şu an için abartıyorsun,ben de senin gibi 11'e geçtim ve senin gibiydim yazın başında,bu kadar çalışırım falan diyordum ama hem öyle olmadı hem de günde 6 saat çalışırsan 12'e enerjin kalmaz,çalışmak istemezsin :) bence 1-2 saatlik çalışma yeterli :) Hem önemli olan çok çalışmak değil,verimli ve düzenli çalışmak
  • Kardeş kafan mı iyi ya böyle deli gibi çalışıp asıl çalışılacak zamanda güme giden çok arkadaşım var,yapma etme ne yapıyorsun sen git Bi dinlen sonra emeklerime yazık falan deme

• Türkçe'nin konu bazındaki işi taş çatlasa 1 hafta filan.Önemli olan bol bol bol soru çözmek.Kitap okuyup okuma anlama hızını artırmak,dilbilgisi sorularını çat diye görmek ve Türkçe'de millet 40 soruyu 45+ dakikada çözerken senin 30-35 dakikada çözmen önemli.
  • Biter bitmesine de 12'ye enerjin kalmaz tüm konuları erkenden bitirmek o kadar da iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.