Şimdi Ara

1 aydır gozumdeki batma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yabanci cisim var hissi var.sanki kirpik ya da taş var da cikacakmista cikmiyor gibiydi.gozun arkasinda his var.sonra yanma ve batma da oldu onlar gecti.goz doktoruna gittim 10 dakika da çıktım.oldu bitti ye geldi sanki.2 cihazla gozume bakti bi de çıkıklığına baktı bişey yok dedi.astigmat ve miyop var mış.iki damla yazdı kullaniyorum hala gelişme yok.gozum de taş var gibi.gozlukte takiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trundle build -- 15 Mayıs 2018; 14:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göz kuruluğunuz varsa olabilir. Başka bir Dr'a gitmenizi öneririm. İhmal etmeyin.
  • Gözünüzde yabancı cisim olma olasılığı yada yukarıdaki arkadasinda dediği gibi göz kuruluğundan olabilir tavsiyem başka bir doktora daha gidin göz ihmale gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünüzde muhtemelen alerjiye bağlı kaşıntı var kasidiktan sonra cisim şeklinde capaklanmada oluyordur muhakkak. Bunla ilgili bi damla vermesi lazımdı ben kullandım 1 hafta da düzeldi ama şimdi kullanmıyorum şikayetler aynı ömür boyu damla kullanmak istemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.