Şimdi Ara

1 aylığına iş bulunabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim 1 aylık sömestr tatilim var para lazım 1 aylığına mcdonalds gibi yerlerde çalışayım diyorum ama başka bir konuda adamlar sana eğitim vercek sigorta başlatacak 1 ay için neden bu masrafları yapsınlar denmiş haklılar da sadece 1 ay çalışabileceğim bir yer var mı?

• Part time iş bak veya sgksiz iş olabilir.
  • Arkadaşım yazın 3 aylığına Burger'e girerken bile adamlar mırın kırın yaptılar. 1 aylık zor bence.
    Çevrendeki esnaflara bakabilirsin. Eğer olurda iş bulamazsan internetten metin yazarlığını araştır çok vermez ama yine 500-1000 lira arası bırakır 1 ayda.
  • Hiçbir işe girerken 1 ay,15 gün,3 ay çalışırım denmez.Sen işveren olsan alır mısın ? İşe gir ilk maaşını al ondan sonra bahane uydurur işten çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Arkadaşım yazın 3 aylığına Burger'e girerken bile adamlar mırın kırın yaptılar. 1 aylık zor bence.
    Çevrendeki esnaflara bakabilirsin. Eğer olurda iş bulamazsan internetten metin yazarlığını araştır çok vermez ama yine 500-1000 lira arası bırakır 1 ayda.
    Hocam metin yazarlığını yapan çok insan var aracılık yapan sitelerle çalışsam asgari ücret 2000 lira olmuş 500 lira açıkçası kurtarmaz iyi para veren müşteriyi r10'dan falan kendim bulsam 1 ayda rakiplerin önüne geçip o müşteri çevresini yapmak çok mümkün değil. Tanıdık esnaf da yok onlar da çırak falan alsa liselileri falan alır diye tahmin ediyorum üni son sınıf eşşek kadar adamım.

Ben 4 yıldır bu iş bulamama sorununu yaşıyorum tatildeyken pcye bağımlı olmayim sosyalleşeyip cebime de ekstra para girsin maddi durumum iyiyken bile çalışmak istiyordum yoktu şimdi hiç param yok para lazım yine yok. Okul hayatıma engelden başka birşey değil mezun olunca da asgari ücrete yakın maaşla çalıştırıyorlar bari okumasaydım 4 yıl çalışmış para biriktirmiş girdiğim yerde yükselmiş olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Hiçbir işe girerken 1 ay,15 gün,3 ay çalışırım denmez.Sen işveren olsan alır mısın ? İşe gir ilk maaşını al ondan sonra bahane uydurur işten çıkarsın
    Hocam okuduğumu öğrendiklerinde 1 ay sonra okulumun başlayacağı da ortaya çıkacaktır
  • Zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.