Şimdi Ara

1 aylik mazda 3 arastirmasindan sonra 1.4 astra turbo sport sedan otomatik almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yws

Bu foruma yaklasik bir aydir mazda 3 icin Katildim, bugun bayileri gezmek icin ciktigimda opel bayiinde 2013 model astra sport sedan otomatik gordum.aracin 2014 fiyati 67000,ben 2013 modelini 60000 liraya anlastim. 2014 olsa almazdim ama 2013 olmasi bana cazip geldi. Fiyat olarak karli bir alisveris yapmisimdir umarim. Tabii tercih sebeplerimden birisi de aracim opel corsa olmasi ve onu da takasta kullandim. Arabanin yakit performansinin dusuk oldugunu biliyorum ama biraz kullanip lpg ye gecerim. Ama hala mazda 3 hayranligim devam ediyor. Keske servis agi genis olsa.

Keşke 65 bine reflex donanım Mazda 3 almayınız hocam imzamda vardı bizim bir arkadaş düz vitesi ile 8 litre nin altına inemedi sattı daha yeni otomatik rahat 9-10 litre yakar ve bu arada takılan lpg en az 3 bin lira olur ve kendini telafi etmesi çok uzun sürer Mazda da lpg ihtiyacınız olmazdı

Aldıysanız diyecek birsey yok hayırlı olsun eğer henüz anlaşılmamışsa vazgeçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun 2013 almakla iyi yapmışsınız.Foto'ları en kısa zamanda bekliyoruz.
  • 40 bin km dir lpg de kullanıyorum hic bir sorun yaşamadım rahat ol üstad tak lpg yi geç

• Mazda 3 lere baktim inceledim bi kac eksiginden dolayi begenmeme ragmen icime sinmedi. Opel sevdigim bi marka ve herzaman guzel araclar uretmistir...

1.4 140 bg motor tsi lara gore daha hantal yorumlari yapildi pek cok yerde ama bunuda kasanin agirligina baglayabiliriz.

Hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...

• Güzel araç hayirli olsun. Yilda 10 bin kilometre yapiyorsunuz madem iyiki dizel almamissiniz. Dunyaya birdaha mi geleceksiniz, altinizda 140 beygir canavar gibi arac var.Dizelin bakimini, gurultusunu, surus zevksizligini cekmeye gerek yok

• lpgsiz kullanıcaksanız iyi araba ama 2013 model için çok para, 2014 model için bile bazen 7000 tl indirim alınabiliyor diye okuyoruz buralarda.
  • yazık olmuş paranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

2014 unu 67000 liraya almayip 2013 unu 60000 liraya almakla iyi mi etmisim.

Arac begendigim sık ve kaliteli bir arac ancak 7 bin lira daha koyup 2014 model almak daha iyi olmaz miydi

Bu isin sonu yokki kardesim, 7 bin bisey degil diyip koysa, 70in ustune 5bin daha koyayim der daha iyi bisey alir.
    Az daha az daha diye diye omrumuz arabaya eve calismakla geciyor duracagimiz yeri bilmemiz lazim.

Ayrica parana yazik olmus, keske almasaydin, yanlis secim vs yorumlari da anlamak guc, adam almis bitmis allah kaza bela vermesin diyeceginize insanin hevesini kursaginda birakiyorsunuz. Yapmayin bunu, aldigina pisman oldugunu hissettirmek size iyi mi geliyor?(size degil genel icin soyluyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 17 Mayıs 2014; 18:02:09 >

• 2013 ile 2014 arasında civatası bile değişmedi sonucta. Hem 2013 ün 2.yarısında aldıgınız için şasedende bakabirsiniz aracınız 2014 model.Türkiye de 2013 model die gözüküyor neyazıkki,hayırlı olsun. Corsayı keski dısarda okutsaydınız oranın verdiği paranın 1-2 bin üstüne kapışılırdı die düşünüyorum.

• 40 bin km dir lpg de kullanıyorum hic bir sorun yaşamadım rahat ol üstad tak lpg yi geç

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishielectric

quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

2014 unu 67000 liraya almayip 2013 unu 60000 liraya almakla iyi mi etmisim.

Arac begendigim sık ve kaliteli bir arac ancak 7 bin lira daha koyup 2014 model almak daha iyi olmaz miydi

Bu isin sonu yokki kardesim, 7 bin bisey degil diyip koysa, 70in ustune 5bin daha koyayim der daha iyi bisey alir.
    Az daha az daha diye diye omrumuz arabaya eve calismakla geciyor duracagimiz yeri bilmemiz lazim.

Ayrica parana yazik olmus, keske almasaydin, yanlis secim vs yorumlari da anlamak guc, adam almis bitmis allah kaza bela vermesin diyeceginize insanin hevesini kursaginda birakiyorsunuz. Yapmayin bunu, aldigina pisman oldugunu hissettirmek size iyi mi geliyor?(size degil genel icin soyluyorum)

Hocam haklisin valla sonu yok bende herseyde gecerli bir durum bu o olmusken bu da olsun o kadar vermisken biraz daha verip sunu alayim falan iyi birsey degil gercekten

• Hayırlı olsun tercih güzel sakin kullanırsanız sehirler arası 5.5 şehir için 8.9 lt civarı tüketimi var hb kasası var bende tüketim dediğim şekilde yakıyor
  • yws Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ve güle güle kullanın Aldıktan sonra konu açıp fikir sormak bence yanlış..Ferrari almış olsanız bile illa ki bir eleştiren çıkar sonra canınız sıkılır..Gene de yüreğinize su serpmek için şunu söyleyeyim ki çok isabetli karar vermişsiniz .Geçen gün bir arkadaşın konusunda aynı aracın manueli için 54.000 TL teklif aldığı yazılıydı. Otm. vites farkı 4.000 TL olduğuna göre bu hesapça sizin araç biraz araştırma ve sıkı pazarlık ile 58.000 TL ye alınabilirdi gibi gözüküyor.Neyse alınmış alınmıştır can sıkmayayım. Zaten 2014 modelinde de sadece opsiyonel olarak alınabilen bir iki farklılık var yoksa araç tamamen aynı.
    Mazda ile ben de ilgilendim ancak servis ağı ve 2.elde Opel'e göre çok değer kaybetmesi bir yana araç henüz yeni olduğu için biraz denenmesi gerek diye düşünüyorum. 1500 cc atmosferik motordan 100 HP çıkartması yok Türkiye için 120 HP diye yazılıma yüklenmesi bir yana otm şanzımanı da şimdilik kapalı bir kutu ,risk almadım ben de sizin gibi Astra HB 1.4 Turbo Active Select Cosmo aldım . Kafamda bu aracın tek rakibi vardı o da Peugeot 1.2 THP 308 ancak onun otomatiği de ancak yıl sonuna doğru gelecek
    EDİT; Aldığınız aracın sedan olduğunu şimdi farkettim kusura bakmayın, o arkadaşın 54.000 TL fiyat aldım dediği araç HB idi. Dolayısı ile 2.500 TL sedan farkı ve 4.000 TL otm vites farkı ile sizinki daha bile avantajlı fiyata gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 17 Mayıs 2014; 18:43:50 >

• Araci insaallah sali gunu alacam, daha sonra objejtif yorumlarini paylasirim

• Arkadaslar eski arabam(simdilik bende ama) da sehir ici 10 lt, shir disi 6.5 litre yakiyordu. Zaten sehir icinde esim kisa mesafe kullaniyor,yilda iki kere de uzun yol yapiyoruz. Bu durumda yakit bizi fazla uzmuyor. Ama olmadi lpg taktiririm olur biter. Elestirilerin hrpsi icin tesekkurler. Arabayi alinca bilgileri paylasmaya calisacagim.

• bence en iyisini yapmışsınız. astraya binmek ayrı bir zevk...
  • Çok güzel araba almışsınız baskasının keşke almasaydınız demesine kulak asmayın hayırlį ugurlu olsun kazasız belasız sürmeniz dilegiyle

• Hayırlı olsun, güzel bir araç sahibi olmuşsunuz güle güle kullanmak nasip olsun.
  • Güle güle kullanın Sedan Astranın arka tasarımı gerçekten çok şık.Mazda3 veya başkası.Öncesinde düşünüyormuşsunuz ama şuan karar verilmiş araç alınmış.Bence iyi mi yaptım diye sorup zorla ağrısız başınıza iş almak yerine,aracın kullanma kılavuzunu okuyun,içine binip dijital aksamı inceleyin,araca alışmaya sevmeye bakın

• Aslinda diğer firmalari da gezecektim ama aracin 2013 olmasi ve 2014 ile 7000 lira(hadi pazarlikla 6000) fark olmasi beni arabayi incelemeye itti. Arabayi zaten forumdan takip ediyordum. Tasarimi guzel, zaten bu segmentteki butun arabalarin tasarimi guzel(golf haric bence b segmenti gibi duruyor)(bunu tartisma acmak icin soylemiyorum sahsi fikrim,lutfen golf soyle golf boyle gibi cevaplar yazmayin). Aracin yol tutusunun da gayet iyi oldugunu forumdan biliyordum. Donanim olarak ve guvenlik olarak da yeterli. Geriye yakit tuketimi kaliyor o da malumunuz butun benzinli tam otamatikler cok yakiyor, benim corsayla hemen hemen ayni yakiyor. Yilda 10000 yaptigim icin canimi sikmiyor ama daha fazla yaparsam lpg dusunurum o sorunu da hallederim.araci aldiktan sonra tuketim degerlerini ve diger bilgileri sizlerle psylasacam ki forumdaslara ya da arabayi alacaklara bir faydamiz dokunsun
     1 aylik mazda 3 arastirmasindan sonra 1.4 astra turbo sport sedan otomatik almak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.