Şimdi Ara

1 aylik mazda 3 arastirmasindan sonra 1.4 astra turbo sport sedan otomatik almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Rengide güzel kendiside güzel.. Güle güle kullanın.. Olumsuz yorumları dikkate almayın fiyat pahalı eleştirileri bir bakıma anlamsız ! Maalesef halihazırda ucuz araba kalmadı! An itibariyle aldığınız arabanın özelliklerini bünyesinde barındıran daha ucuz bir araba yok! Ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle..

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin. pişman olunacak bir araba değil asla. yakıt olarak da özellikle uzun yolda sakin giderseniz kolay kolay benzin bitmez. ayrıca çok ciddi karınız olmuş alırken. artık 2013 ler bitiyor, almak isteyenler 2014 fiyatından alacak. yani satmak istediğiniz zaman kar etme ihtimali bile var. ki kısa zamanda satmak isteyeceğinizi hiç sanmıyorum :)
  • 60bin verip rengini bile secememek kotu olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Hayırlı olsun hocam Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin. pişman olunacak bir araba değil asla. yakıt olarak da özellikle uzun yolda sakin giderseniz kolay kolay benzin bitmez. ayrıca çok ciddi karınız olmuş alırken. artık 2013 ler bitiyor, almak isteyenler 2014 fiyatından alacak. yani satmak istediğiniz zaman kar etme ihtimali bile var. ki kısa zamanda satmak isteyeceğinizi hiç sanmıyorum :)

Sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

60bin verip rengini bile secememek kotu olsa gerek

Baktikca rengi guzel gelmeye basladi. Bir arkadasin her tarafta beyaz var iyiki beyaz yokmus demesu de mantikli geldi😁

• Iyi olmuş ancak tüp olursa kötü olur.

• hayırlı olsun, benim de C sınıfında en çok beğendiğim araç Mazda 3 ancak sizin içinize sindiyse gerisi hiç önemli değil güle güle kullanın.
  • yws Y kullanıcısına yanıt
    Ben asla servise gitmeyi düşünmediğim için dinlemedim ayrıca landirenzo kadar gereksiz pahalı ve kazıkçı bir marka yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheset

Ben asla servise gitmeyi düşünmediğim için dinlemedim ayrıca landirenzo kadar gereksiz pahalı ve kazıkçı bir marka yoktur

Hocam siz hangi marka lpg sistemi taktirdiniz acaba, paylasirsaniz sevinirim.

• Hayırlı olsun,

Sizi pişman edecek bir otomobil değil, rengi ve donanımı da tatminkar olmuş. Yalnız, bu arabanın yakıt tüketimini merak ediyorum, şehir içinde az yakacak bir otomobil değil ve bu da insanı arabadan soğutuyor. Bundan da bahsederseniz sevinirim.
  • Güle güle kullanın. Satarken işinizin Mazda 3'e göre çok daha kolay olacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Hayırlı olsun,

Sizi pişman edecek bir otomobil değil, rengi ve donanımı da tatminkar olmuş. Yalnız, bu arabanın yakıt tüketimini merak ediyorum, şehir içinde az yakacak bir otomobil değil ve bu da insanı arabadan soğutuyor. Bundan da bahsederseniz sevinirim.

Yakit tuketimini alinca paylasacagim insaallah.

• hayırlı olsun kardeş ama psikolojik sorunların bas gostermeden bir lpg taktır sana tavsıyem
  • yakıt ş.içi 100 km/9,5 lt ve uzeri ona göre
  • son anda doğruyu yakalmış olmanız mükemmel hocam hayırlı olsun hayatta hep ikileme düştüğünüzde bu şekilde doğru kararlar verirseniz sırtınız yere gelmez ...
  • he birde ben de j kasa kullanıyorum 12-13 litre şehir içi yakıyorum... bu arabaya biniyorsanız tavsiyem lpg taktırmayın... aracın hakkını verin..benim araç manuel
  • Astra kesinlikle çok iyi bir araba. İkinci el insignia da kanımca iyi bir tercih olabilirdi. Hayırlı olsun.

Bu arada mantık ve duygu kavramlarınına değinmiş bazı arkadaşlar. Mazda 3'te yabana atılacak bir araç değil. Haksızlık etmeyelim.

Düz: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enki -- 18 Mayıs 2014; 15:06:04 >
  • Mazda 3 yerine Astra tercih etmek ömür boyu pişmanlıktır.
    2014 yerine 2013 modeli 7 lira daha düşük fiyata almak mantıklı.

• 60.000 çok para ya . neyse hayırlı olsun
  • aynen ya astra alıp lpg mi takılır ona
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.