Evet arkadaşlar rezilliğin boyutu gün geçtikçe büyüyor. Haberi yapan da hükümetin baş yalakalarından Ensonhaber adlı site. Bunlar bile dayanamıyor ara ara görünen o ki. Son 2.5 sene. Ondan sonra yolcudur Abbas. https://www.ensonhaber.com/ic-haber/bulgarlar-edirneye-cikarma-yapti |
1 Bulgar Levası 6 liraya dayandı
-
-
Milliyet iyi bir şeymiş gibi yazmış haberlere. Esnaf kazanıyormuş. Rezillik.
-
NEREDEN NEREYEEE NEREDEN NEREYEE
-
Lağım medyası diye boşa denmiyor. Bu medya patronlarına bu ülkede bir gelecek yok. Hepsi vatansız olarak kaçacaklar Türkiye'den.
-
Ne yazık ki kadere bak kadere bak kaderabek iyi topçuydu
-
Bulgar turistler esnafı ihya ediyor trakya da -
yaaav yegeeeenim ulkeye doviz girecehuh işte emme bunlar beğenmiyaaaah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Kasım 2020; 16:10:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Ne yazık ki kadere bak kadere bak kaderabek iyi topçuydu
-
Normalde yorumlarda daha çok troll olurdu ama azalmış sanki ençöp haberde -
bir vakitler biz Türkler, Burgaristan ucuz diye oraya gidip alış veriş ederdik,şimdi tam tersi.
-
Daha geçen hafta Leva 5 tl oldu diye haber görmüştüm forumda -
Dış mihraklar Türk lirasına saldırıyor gardaşım -
Bulgarlar Merkez Bankasına Saldırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Kasım 2020; 21:51:48 > -
ekmeği levaylamı alıyoruz yiğen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Kasım 2020; 21:56:11 > -
dış güçlerin oyunu bu bunlar inanmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trader12
Daha geçen hafta Leva 5 tl oldu diye haber görmüştüm forumdao geçen haftaydı işte güncelleme geldi bu yeni sürüm knk daha hızlı daha stabil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Kasım 2020; 22:6:59 > -
La casa de Papel deki gibi Darphaneyi ele geçirip Dolar basmamız lazım yeğen ülkede dolar kalmadı hep yandaşlar aldı gitti -
Üzgünüm ama katılamıyorum. Bunların hiçbiri kaçmayacak, kaçmadığı gibi de en çok bunlar eleştirecek güç değişince emin ol.
Sen ben yeni gelen kim olursa yanlış bir şey yapınca yine eleştireceğiz ama onlar yine güce tapacaklar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08bir vakitler biz Türkler, Burgaristan ucuz diye oraya gidip alış veriş ederdik,şimdi tam tersi.
Bir kesim tarafından o Türkiye çok geri kalmış bir ülkeydi yersen.
-
Ülke olarak sahte dolar bassak yakalanmasak sorun olur mu? :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Lağım medyası diye boşa denmiyor. Bu medya patronlarına bu ülkede bir gelecek yok. Hepsi vatansız olarak kaçacaklar Türkiye'den. |
Milliyet iyi bir şeymiş gibi yazmış haberlere. Esnaf kazanıyormuş. Rezillik. |
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- migpack apk
- israil asgari ücret
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- disney plus üyelik iptali
- 1 milyon tl eft ücreti
- türkiye"deki gsm operatörleri
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X