slm beyler ben fethiyeden haşim iskenderun 1. deniz er eğitim alayına a gidiyorum şöför olarak giden arkadaşlar eklesin konuşalım daza.1987@hotmail.com şimdiden hayırlı teskereler
Hayat İskenderuna düştum 88/4 ayın 13 de teslim oluyorum varsa tanışmak isteyen arkadaşlar için adresim omergul36@hotmail.com
SINIFIM : MUHAFIZ
DENİZ ER EĞİTİMİ ALAYI..
Slm arkadaşlar bende 88/4 gidiyorum... Siteye üye olamadığımdan ÖMER KARDEŞİMİN üyeliğini kulanıyorum. BÜTÜN 88/4 KRAL TERTİPLER EKLESİN abdullahertug@hotmail.com görüşmek dilegi ile
arkdasşlar ben de iskenderun deniz er egitim alay komutanglına düşdüm öz.k.k bişeyler yaziyo hizmet falan ayın 13 de teslim olcam bende burda tanısalım orda yabancılık çekmeyelim kaleci_1965@hotmail.com
1. Denizci ER Eğitim Alay Komutanlığı , İSKENDERUN / HATAY 29 Eylül
Bursadan veya diğer şehirlerden giden kimler var?
vitekk@windowslive.com
quote:
Orijinalden alıntı: MhR_TRKMN
1. Denizci ER Eğitim Alay Komutanlığı , İSKENDERUN / HATAY 29 Eylül
Bursadan veya diğer şehirlerden giden kimler var?
arakdaşım söyle anlatayım ömrüm boyunca okumadığım duayı orda 1 ayda okumuşumdur.bu arada oradayken 30 yaşındaydım. yemekhane kapısında 1.5 - 2 saat beklediğimiz olurdu. rüzgarı üşütür. ama genel olarak sıcaktır.
merhaba arkadaşlar.. Aranızda iskenderuna düşen warmı .. 4 aralıkta teslim olucam varsa tanışalım zorluk çekmeyiz..
hatay iskenderun deniz er egt komt varmi 90 - 1 kalkiyor 21 subatda :D
12 ağustos teslim oluyorum yapacak arkadaşlar varsa tanışalım zorluk çekmeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: omeriren
12 ağustos teslim oluyorum yapacak arkadaşlar varsa tanışalım zorluk çekmeyiz.
bende 12 sinde teslim oluyorum istanbuldan gelicem
aynen kardeşim orda çok donanımhaberci olacak nerdeyse bir koğuş
arkadaşlar 12 si sabahı oradayım... şimdi bilet almaya gidiyorum. buradan haberleşelim. tanış olalım, işi kolay kılalım...