Şimdi Ara

1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
68.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm beyler ben fethiyeden haşim iskenderun 1. deniz er eğitim alayına a gidiyorum şöför olarak giden arkadaşlar eklesin konuşalım daza.1987@hotmail.com şimdiden hayırlı teskereler
  • Hayat İskenderuna düştum 88/4 ayın 13 de teslim oluyorum varsa tanışmak isteyen arkadaşlar için adresim omergul36@hotmail.com

SINIFIM : MUHAFIZ

DENİZ ER EĞİTİMİ ALAYI..
  • Slm arkadaşlar bende 88/4 gidiyorum... Siteye üye olamadığımdan ÖMER KARDEŞİMİN üyeliğini kulanıyorum. BÜTÜN 88/4 KRAL TERTİPLER EKLESİN abdullahertug@hotmail.com görüşmek dilegi ile
  • arkdasşlar ben de iskenderun deniz er egitim alay komutanglına düşdüm öz.k.k bişeyler yaziyo hizmet falan ayın 13 de teslim olcam bende burda tanısalım orda yabancılık çekmeyelim kaleci_1965@hotmail.com
  • merhaba kardeş.bende ayın 13 sabahı orda olacağım.adım emre. denizci sıhhıye olarak gidiyorum.sen nerden hajım?
  • bende sivastan furkan 89/ gidiyorum hatay iskenderon oraya giden arkadaslar eklesin konusalım
    capitol_boys@hotmail.com
  • arkadaşlar şimdiden gitmekte ve gidecek olan asker ağalara hayırlı teskereler diyorum selametle
  • 84/4 Deniz Talim Öğretmen Çavuş Yavuz BAYRAM Er meslek Kurslar Komutanlığı Amfi Çavuşu ..

Saygılar ..
  • acemiliğimi geçirdiğim yerdir burası... 8. eğitim bölük komutanlığı seni ve talimlerini unutmayacağım
  • Arkadaşlar giderken yanımızda götürmemiz gerekenelr nelerdir?? Acil yardım lütfen !!
  • 2009/2 Celp ve Konak Amirliği ........ A.Türk İskenderun/Hatay Herkese Hayırlı teskereler....
  • 1. Denizci ER Eğitim Alay Komutanlığı , İSKENDERUN / HATAY 29 Eylül

Bursadan veya diğer şehirlerden giden kimler var?
  • vitekk@windowslive.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhR_TRKMN

1. Denizci ER Eğitim Alay Komutanlığı , İSKENDERUN / HATAY 29 Eylül

Bursadan veya diğer şehirlerden giden kimler var?

arakdaşım söyle anlatayım ömrüm boyunca okumadığım duayı orda 1 ayda okumuşumdur.bu arada oradayken 30 yaşındaydım.
    yemekhane kapısında 1.5 - 2 saat beklediğimiz olurdu. rüzgarı üşütür. ama genel olarak sıcaktır.

• merhaba arkadaşlar.. Aranızda iskenderuna düşen warmı .. 4 aralıkta teslim olucam varsa tanışalım zorluk çekmeyiz..
  • hatay iskenderun deniz er egt komt varmi 90 - 1 kalkiyor 21 subatda :D
  • 12 ağustos teslim oluyorum yapacak arkadaşlar varsa tanışalım zorluk çekmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriren

12 ağustos teslim oluyorum yapacak arkadaşlar varsa tanışalım zorluk çekmeyiz.

bende 12 sinde teslim oluyorum istanbuldan gelicem
  • aynen kardeşim orda çok donanımhaberci olacak nerdeyse bir koğuş
  • arkadaşlar 12 si sabahı oradayım... şimdi bilet almaya gidiyorum. buradan haberleşelim.
    tanış olalım, işi kolay kılalım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.