Şimdi Ara

1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
68.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acemilikten sonra başka illere dağıtım oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitvar

Acemilikten sonra başka illere dağıtım oluyor mu?

Ankara 'da dahil olmak üzere Türkiye haritasına karşıdan bakarken Ankara nın sol tarafı heryere dağıtımınız olabilir..

Zonguldak / Ereğli
    İzmit / Gölcük
    Ankara
    İstanbul (5-6 yer)
    İçel/Mersin
    İskenderun Hatay
    Sarıseki Hatay
    Muğla Aksaz
    Marmaris
    İzmir Foça
    İstanbul Heybeliada
    İzmir yakınlarında bir kaç ada
    ....
    ...

bu gibi...
  • Merhaba,

TurkVIP arkadasim, orada internet imkanini ne sıklıkla kullanabiliyoruz acaba?

Birde yeşil renkli fanilelerin boyun kısımları nasıl olmalı. dar olanlarından mı yoksa forma içine giyilen geniş boğazlılarından mı lazım?

Kolay gelsin.
  • Öncelikle Acemi erlerin internet kullanımı yasaktır..
    Zaten internet derken burası bir internet cafe edasında değil..Bir çok site yasaklı..Messenger vb..tür sohbet programları yok malesef..İşte uçak şirketleri, gazete okuma,bankacılık işlemleri serbest gibi..

Fanila dediğimiz ise normal bisiklet yaka yuvarlak yaka yani..Birşeyin içine giymeyeceksiniz..Sadece onu giyeceksiniz..Normal yeşil t-shirt de denilebilir.. Alamazsanız burada var zaten... İlk günden kantin sırası beklemek istemiyorsanız 3-4 tane elbise askısı getirin çantanızda..
  • 335. kısa dönem olarak buradaydım. Gitmeden önce donanım forumda herkes çok rahat yatış orası dyordu. Bu forumda yazılanların aksine acemiliğimin çok çok kötü geçtiği bir yerdi. Allah a şükür kurtulduk.
  • Arkadaşlar hatay iskenderun deniz er eğitim alay komutanlığına giden varmı şubatta :d
  • 21-24 Kasım arası Tekirdağ'dan giden varmı iskenderuna....
  • 92/3 hatay iskenderun deniz er egitim alayı ankara sincandan kadir ben
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.