ayni ucaktan binecek arkadaslarla bir organizasyon yapalim :) bölükte 1-0 önde gidelim :)
quote:
Orijinalden alıntı: terzioglu
bu arada bende sabiha gökcenden 6 ucagini aldim,
ayni ucaktan binecek arkadaslarla bir organizasyon yapalim :) bölükte 1-0 önde gidelim :)
bende aynı uçaktayım..
iskenderunda bir arkadaşım yedek subay olaarak görev yapıyor.kendisi beni aradı..hatay havalanınnda korsan taksici numarası vericek 45 liraya gidersiniz dedi birliğe
ya arkadaşlar uçak bileti kalmamış,
Ben de istanbul'dan 335.dönem.
Bende Adana'dan gidecem 1.5 saatlik yol bilet felan ayırtmadım o yüzden :)
bende İST-pendik ten geliyorum. Yanlız uçak bileti şuan 274 tl bu parayı vermektense otobüsle 60 tl ye gelmeyi tercih ederim. İST-HATAY arası otobüsle kaç saat bilgisi olan varmı??
quote:
Orijinalden alıntı: fb_10ur
bende İST-pendik ten geliyorum. Yanlız uçak bileti şuan 274 tl bu parayı vermektense otobüsle 60 tl ye gelmeyi tercih ederim. İST-HATAY arası otobüsle kaç saat bilgisi olan varmı??
Adana 11-12 saat sürüyor adana iskenderun arasıda yaklasık 1.5 saat felan
arkadaslar,
ben pegasusla sabihadan gidecek arkadaslarin listesini yapacagim. Sonra iletisime geceriz. Iletisimde olursak, yolda problem yasamayiz diye düsünüyorum.
Bu arada ben bileti soylemesi ayip 75 tl ye aldim. Biraz hizli olmus. SImdi bilet kalmadi. Önceki günün biletleri bile 260 tl lerde :)
yer hakkinda bilgisi olan arkadaslar var mi?
eskeşehir den 50 tl ye aldım bileti.
quote:
Orijinalden alıntı: dieselbull
eskeşehir den 50 tl ye aldım bileti.
otobüs mü? eğer öyleyse aynı otobüse bende alayım bilet. bu arad ben bozüyükten.
İstanbul'dan hangi otobüs firmaları iskender'una gidiyor? Bilen varsa listeleyebilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: umitvar
İstanbul'dan hangi otobüs firmaları iskender'una gidiyor? Bilen varsa listeleyebilir mi?
HAS varsa ondan şaşma iskenderun için
quote:
Orijinalden alıntı: terzioglu
arkadaslar,
ben pegasusla sabihadan gidecek arkadaslarin listesini yapacagim. Sonra iletisime geceriz. Iletisimde olursak, yolda problem yasamayiz diye düsünüyorum.
Bu arada ben bileti soylemesi ayip 75 tl ye aldim. Biraz hizli olmus. SImdi bilet kalmadi. Önceki günün biletleri bile 260 tl lerde :)
yer hakkinda bilgisi olan arkadaslar var mi?
iskenderunda bir arkadaşım yedek subay olaarak görev yapıyor.kendisi beni aradı..hatay havalanınnda korsan taksici numarası vericek 45 liraya gidersiniz dedi birliğe
ama sabah çok erken gidiyoruz o saatte teslim olmasak mı
quote:
Orijinalden alıntı: eLroS
quote:
Has o zaman en kalitelisi öyle mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eLroS
quote:
Has o zaman en kalitelisi öyle mi?
HAS zaten hatayın seyahat firması otobusleri ve serviside fena sayılmaz güzel yani bide seni tam yerinde indirirler o acıdan ben dedim biliyorlar heryeri yardımcı olurlar