Şimdi Ara

1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
68.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_19568810/mpage_11/key_/tm.htm

bu forumdada konu var. Orada önceki dönemden arkadaslar bilgi vermis bi bakin isterseniz.
  • Sınıfı Deniz
    Statüsü Kısa Dönem Er
    İzmirden metro ile yarın 7 aracına bineceğim. Varmı benimle gelenler
  • valla orda bi yer bilsek aslında, buluşma noktası olarak ayarlarız. Var mı bir bilgisi olan ?
  • Ben 9 gibi orda olurum tahminen en fazla. 2-3 saat gezerim öğlen yemeğine yetişirim sanırım
  • arkadaslar yukarıda arkadasın verdığı sıtede cok onemlı bılgıler var gayet derlı toplu bır yere benzıyor.

akıllı kart ve bunun gıbı 10 kusur kantın bunu gosterıyor.

cok erken gırmeye gerek yokmus sanırım cunku butun herkes gelene kadar beklenıyormus. ıcerı erken gımenızı tavsıye etmıyorlar. bence havaalanında bırbırımızı bulursak hem tanısırız hem bırlıkte hareket edıp aynı boluge dusersek alısma evresını hızlı atlatırız. bılıosunuz badı olayı var. orada kalabalık bı 10 kısı olursak herkes bırbırıne yardımcı olur tek basımıza kalmayız.

bı arkadar hakı corap mı dıye sormus ınternet sayfasında sıyah yazıyor.

http://www.dzkk.tsk.tr/TURKCE/birliktanitimi/isdeneregitimalayi/index.html internet sıtesını bır kezde ben vereyım. gelmeden once okunması cok yardımcı olacaktır.

herkese selam persembe gorusuruz.

• Turuncu gül mü alsak yanımıza birbirimizi tanımak için acaba
  • hehhe,

güzel olur :)

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Turuncu gül mü alsak yanımıza birbirimizi tanımak için acaba
  • Arkadaşlar bende acemi birliğimi orada yaptım size 3 tavsiyem var...1. sıcaktan pişmemek için rahat otur komutu geldiğinde altınıza bi karton bulun çünkü oturmaktan arka tarafın şekli değişecek....2.Birliğe mümkün olduğunca erken gidin o dzkk nin sitesindeki gibi görünen anfileri ben hiç o kadar boş görmedim....Saat akşam 5 de teslim olursanız size benden sölemesi gece 3 den önce koğuşa adımınızı atamaz sonra sabahın 5 inde yine kalkarsınız....3.ise mümkün olduğunca çay içmemeye özen gösterin(Temizlediğim için biliyorum).
  • Arkadaşlar internet sitesinden anladığım üzere çok büyük ve güzel bir yer.
  • Arkadaşlar bizim acemiliğimiz ne zamana biter ve ne zaman yemin törenimiz olur?
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=iskenderun%20deniz%20alay%20komutanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1

yararlı bilgiler var arkadaşlar, 6 sayfanın son sayfası daha güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: YESERSIN

Bende İstanbul da oturuyorum.THY'den 12 Ağustos'a biletimi aldım.Atatürk Havalimanından 9:10 uçağı.

Bu arada havaalanından birliğe nasıl gidebiliriz acaba bilen varmı ?
    Ayrıca 1.deniz er eğitim alayı hakkında bilgiye ulaşırsanız ve buradan paylaşırsanız sevinirim.

9.10 uçağındayım bende.iskenderun birde ... sertaç adım.denk gelebiliriz...
  • Devrecilik uzun dönemler arasında oluyor...Kısa dönemlerde yok.. Ama kısa dönemlere iş yükü bindirmeye çalışan çok kişi var..

Burdaki Usta askerlere net imkanı sunuluyor..O yönden güzel...
  • Öğrenmek istedikleriniz varsa devam edebiliriz...
  • Kardeş cep telefonunu içeri sokabiliyor muyuz? ya da sim kartı?
  • Cep telefonları kapıda toplanıyor ve teslim alınıyor..Bölüğünüze teslim ediliyor..Yemin töreninden çıkarken alıyorsunuz.. Sim kartlarda aynı şekilde..

Hiç riske atmayın.. Deniz alayı içerisinde telekomun kartlı telefonlarından yeteri miktarda var..Ayrıca kendi koğuş kapınızın önünde de telefonlar mevcut, ailenize numarasını verip, akşamları kolayca sizi aramalarını sağlayabilirsiniz..

-
  • Berbere gidecegim de bugun. Nasil kestirelim. Komple 3 numaraya gerek yok di mi. Subay trasi yarzi da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitvar

Berbere gidecegim de bugun. Nasil kestirelim. Komple 3 numaraya gerek yok di mi. Subay trasi yarzi da olabilir.

Evet 3 numaraya hiç gerek yok...

Kep altı veya Subay traşı demeniz yeterli olur...
  • Telefonum biraz pahali. Kapida verdigimiz adamlarin calma riski var mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitvar

Telefonum biraz pahali. Kapida verdigimiz adamlarin calma riski var mi hocam?

Telefonunuzun çalınma riski yok..Mutlaka evrakla teslim alırlar ve düştüğünüz bölüğün sorumlu astsubaylarına teslim edilir..Yalnız çizilme olayı filan olabilir, o yüzden şöyle ucuz bir telefon getirme imkanınız varsa öyle yapmanızı öneririm...Yada hiç getirmeyin burada yeteri kadar telekomun ve bölüklerin telefonları var..

Ailenizle görüşme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.