Şimdi Ara

1.deniz er eğitim alay komutanlığı iskenderun / Hatay (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
68.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eLroS

quote:

Orijinalden alıntı: umitvar

quote:

Orijinalden alıntı: eLroS

quote:

İstanbul'dan hangi otobüs firmaları iskender'una gidiyor? Bilen varsa listeleyebilir mi?

HAS varsa ondan şaşma iskenderun için

Has o zaman en kalitelisi öyle mi?

HAS zaten hatayın seyahat firması otobusleri ve serviside fena sayılmaz güzel yani bide seni tam yerinde indirirler o acıdan ben dedim biliyorlar heryeri yardımcı olurlar

Ya internetten biletlere baktım da, 17 saat diyor istanbuldan, doğru mu arkadaşlar?

• Bende İstanbul da oturuyorum.THY'den 12 Ağustos'a biletimi aldım.Atatürk Havalimanından 9:10 uçağı.

Bu arada havaalanından birliğe nasıl gidebiliriz acaba bilen varmı ?
    Ayrıca 1.deniz er eğitim alayı hakkında bilgiye ulaşırsanız ve buradan paylaşırsanız sevinirim.
  • Orijinalden alıntı: umitvar

Adana üstünden gelirsen dedigim gibi istanbul yaklasık 11-12 saat adanaya gelir ordanda 1.5-2 saattede iskenderuna gidersin ama direk iskenderun ne kadar sürer bilemiyorum
  • İskenderunda kısa dönem askerlik yapan bi arkadaşımdan gelen bilgiyi direk kopyalıyorum

------------
    tuvalet kağıdı(orda da oluo gerçi, tuvalete koyuyolar arada, bulursan at bi tane dolaba) ıslak mendil, siyah ayakkabı boyası, el ayak havlusu,sıvı sabun,terlik, çorap, don, atlet, tırnak makası,şampuan,lif,duş jeli. aha bu kadar şey yeterli. zaten bot giymiosun ayakkab giycen. bi de kaliteli bi tabanlık al. ben camperdan 20 tl ye almıştım. converse 45 giyiodum ben, orda 46 numara ayakkabı aldım, içine de 45 numara tabanlık koymuştum gayet güzel oldu. ona göre oranlarsın kendine.
    --------------
  • ya istanbuldan uçak bileti kalmamış arkadaşlar....:S
  • quote:

ya istanbuldan uçak bileti kalmamış arkadaşlar....:S

Sun Express 07.35 ucagında yer var istanbuldan adanaya
  • Arkadaşlar ULUSOY'dan saat 17 de istanbul'dan kalkan otobus biletini 73 tl ye aldım.
  • iskenderun denizci +1
    arkadaşlar hayırlı olsun öncelikle
    varmı bizi birazda olsun bilgilendirilebicek olan? ben ankaradan geleceğim arkadaşlar tanışırız burdan
  • Bu kadar donanimhaberliyi aynı yerde toplamalarında var bence bişi
  • beyler ben izmirden ayın 12 sine uçak bileti bulamadım mecbur 11 i akşam18:15 e pegasusa aldım artık otobüsle o yol çekilmez diye. otel fln bişeyler denk getircez artık inince duruma göre =))
  • bende istanbuldan gelecem daha bilet filan almadım bugün halledecem inşallah
  • Arkadaslar,

1. deniz er egitim alay komutanliginin bilgi sayfasi var. Cok bilgilendirici.

http://www.dzkk.tsk.tr/TURKCE/birliktanitimi/isdeneregitimalayi/index.html

buradan oldukca faydali bilgilere ulasabilirsiniz.

Pegasus Sabiha Gökcen Sabah ucagi ile hataya gidecek arkadaslar buraya mesaj atarlarsa, beraber organize olup gidersek faydali olabilir, orada indigimizde beraber hareket ederdik.

iyi calismalar, hayirli olsun.
  • Merhaba arkadaslar,

Sabiha Gökcen, Istanbul-Hatay, Pegasus ile Persembe sabahi gidecek baska arkadas var mi?

Simdilik asagidaki arkadaslarimiz ile ayni ucaktayiz sanirim:
    surfersimsek
    emrah_er
    ertugbilgin
    SaDoR
    omeriren
    terzioglu

Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: terzioglu

Arkadaslar,

1. deniz er egitim alay komutanliginin bilgi sayfasi var. Cok bilgilendirici.

http://www.dzkk.tsk.tr/TURKCE/birliktanitimi/isdeneregitimalayi/index.html

buradan oldukca faydali bilgilere ulasabilirsiniz.

gerçekten baya faydalı ama fotoğraflara bakınca nedense kıllandım bi bit eniği var ama bu işte gidince anlarız

• arkadaşlar ben istanbul alibeyköyden gidicem iskenderuna metro firmasından biletimi ayırdım uçakla yer bulamadım saat 22:15 otobüsü 12 de iskenderuna varıyormuş. o otobüste olacak arkadaşlar varsa iletişime geçebiliiriz hayırlı teskereler
  • arkadaşlar askerlik şubesine gidicezmi dkk sitesinde öyle yazıyor bilgilendiren olursa sevinirim
  • Tertipler orda mutlaka buluşalım. Gerçi uçak bileti bulmakta sıkıntı cekiyorum ama elbet bi şekil gidecez

Erken giden şezlongları kapsın
  • Tertipler bu atlet corap falan aynı renkmi olacak hakimi götürelim ?
  • grup olarak girilirse, ayni bölüge düsülüyormus. Bunu bu sekilde organize edersek, orada 1-0 önde baslariz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: terzioglu

grup olarak girilirse, ayni bölüge düsülüyormus. Bunu bu sekilde organize edersek, orada 1-0 önde baslariz :)

madem öyle bir saatte anlaşalım atıyorum saat 3 te beraber giriş yapalımn
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.