Şimdi Ara

1 depoda 40 lira avantaj için,farklı markalardan mazot almaya değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adı sanı bilinmedik yer olmadıktan sonra sorun olmaz bu kadarda pinpirik olmanın gereği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Sakarya Akyazı Gebeş mevkii D100

• tefennili kullanıcısına yanıt
    S’hell çalışanı gibi yazmışsın. Çeşitli araçlarımla 750 bin km fazla iskontolu yakıt alıyorum. Tek bir sıkıntı bile yaşamadım. Ben herkese öneriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyon birden başlar. Şu zamanda 40 TL deli para. O para için adam öldürecek insanlar tanıyorum. Çok ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Alt tarafı araba değil mi.

Geniş olun biraz...
    Hocam aracınız dizel mi??? Bu kadar geniş olduğunuza göre Dizel değil sanırım. Dizel bir araç da, enjektörün tanesi kaç TL biliyor musunuz? Ya da mazot pompasının? Ya da Turbonun??? Yeni nesil Dizel araçlar yakıt konusunda çok hassaslar, 3 kuruş kar edeceğim derken, çok yüksek meblağlarla karşılaşmak var işin içinde bu yüzden titizleniyoruz.
  • Genellikle herkesin söylediği ve doğru olan şey şudur, iyi bir istasyondan almak. Yakıt aynı rafineriden geliyor burası doğrudur, bir de direk Tüpraş'tan gelen ve depodan gelen diye bir ayrım vardı ama tam hatırlamıyorum. Merkezi işlek istasyonlarda hile hurda ihtimali biraz daha az, o yüzden markadan çok istasyonun merkezi olması önemlidir. Hangi yakıt derseniz ben benzin olarak Shell V-Power motorinde ise BP Ultimate alıyorum. Benzinde çok farketmiyor doğrudur ancak V-Power alınca araç ilk viteslerde daha nefesli geliyor bana. V-Power'ı Macan ve Ibiza'da kullanıyoruz. Dizelde BP Ultimate kullanma sebebim setan sayısının yüksek olması ve sessiz çalışması. BP Ultimate'i de A6, Cayenne, Caddy, Polo ve Corsa C'de kullanıyoruz. Gayet memnunuz.
  • Çok değerli yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ediyorum.

• Dün tp’den Euro dizeli 5.90’dan aldım değer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

Shell harici başka yerden zorunluluk harici kesinlikle almam.

2 aracımın her aldığı yakıtı kaydediyorum.

Bir aracımda 18 bin kmde şimdiye kadar sadece 2 kere farklı yerden almışım. Onun da sebebi, sıfır araçla bayiden çıkarken en yakında Petrol Ofisi olması (10 litre aldım sadece), diğer sebep ise Yunanistan'da bilmediğim bir yerde benzinsizlikten yolda kalmamak için BP'den aldım.
    Bende cok zorda kalırsam shell’den Alıyorum Sevmiyorum

Total birinci tercihim

Aytemiz ikinci

Bp üçüncü

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dün tp’den Euro dizeli 5.90’dan aldım değer bence
    6.23 normalde. Demekki bir depoda 20-25 lira farkediyor. Zaten gelen ötv zamından sonra çaktılar 6.23'ü.

40 tl puan için Eylül sonuna kadar totaldeyim. Sonrası allah kerim.

• 5.5 sene benzinli atmosferik 1.6 japon kullandim heryerden alirdim neresi ucuzsa öyle Sehirler arasi yollardaki uyduruk yerler hariç nerde uygun olursa ordan alirdim. Hatta bi ara Full furyası vardı dev indirimleri olurdu onlardan falan çok aldım tek bi sorun yaşmadim.

2017 model 0 km dizel araba aldım, ondan sonra çok seçici davranmaya bşladım Shell in kendi işlettiği istasyondan hep ayni pompadan almaya gayret ediyorum yani %80 ayni pompadan doluyor depom.

Zubizu dan 400 liraya 15 lira kampanyasi var sabit ondan yararlaniyorum arada Shell de kampanya yapiyor 4*100 e 30₺ falan. Bu güne kadar yaklaşık 120₺ lik bedelsiz Mazot aldım kampanyalardan Şubat 2018 den bu yana. Şuanda yine Shell kartimda 50₺ birikmiş.

Ufak kârlar için motorun sağlığını tehlikeye atmaya değmez.

Enjektörler vs çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

5.5 sene benzinli atmosferik 1.6 japon kullandim heryerden alirdim neresi ucuzsa öyle Sehirler arasi yollardaki uyduruk yerler hariç nerde uygun olursa ordan alirdim. Hatta bi ara Full furyası vardı dev indirimleri olurdu onlardan falan çok aldım tek bi sorun yaşmadim.

2017 model 0 km dizel araba aldım, ondan sonra çok seçici davranmaya bşladım Shell in kendi işlettiği istasyondan hep ayni pompadan almaya gayret ediyorum yani %80 ayni pompadan doluyor depom.

Zubizu dan 400 liraya 15 lira kampanyasi var sabit ondan yararlaniyorum arada Shell de kampanya yapiyor 4*100 e 30₺ falan. Bu güne kadar yaklaşık 120₺ lik bedelsiz Mazot aldım kampanyalardan Şubat 2018 den bu yana. Şuanda yine Shell kartimda 50₺ birikmiş.

Ufak kârlar için motorun sağlığını tehlikeye atmaya değmez.

Enjektörler vs çok pahalı
    Shell kartım var zaten. 1600 puanım mevcut. Sayende zubizu'dan 15 tl puanı da öğrendim. Üye oldum. Teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar.

• Tüpraştan çıkan yakıt düşük ppm ve tüm araçlar için uygun. İstasyon fazla kar etmek için kaliteyle oynamadığı sürece sorun olmaz elbette. Ancak yakıttan kaynaklı oluşabilecek maliyetler bu riske girmeye değmeyecek boyutta. Kredi kartları kampanyalarıyla zaten %7-10 arası kaliteli yakıt alınabilirken. Xxxoil’den alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

6.23 normalde. Demekki bir depoda 20-25 lira farkediyor. Zaten gelen ötv zamından sonra çaktılar 6.23'ü.

40 tl puan için Eylül sonuna kadar totaldeyim. Sonrası allah kerim.

Alıntıları Göster
    Az önce totalden aldım şaşmamak lazım

• 1.5 ay önce dedemin 1.3 cdti a manavgat taraflarında yerel bi istasyon zincirinden full depoda 30 lira daha ucuz diye mazot aldık araba hala kara duman atıyor, şehir merkezlerindeki büyük markalardan şaşmamak lazım 3 kuruşun peşine gidip eldeki arabadan oluyorduk.

• Bir kac defa aradaki 50-60 kurusa kanip termodan aldim. Saat gibi calisan araba simdi ilk calismada arabayi resmen salliyor. Devir saati ilk 30 saniye falan kafasina gore takiliyor. O yuzden tovbeliyim bir daha ucuz mazota.

• MDiri kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen wurth enjektör temizleyici at araca. Bu tip sorunda bana faydası oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Deneyecektim onu ama bir kac kiside enjektorde iseme yaparsa buyuk masraf acar diye gozumu korkuttular. Bir denemek lazim hazir uzun yol yapacakken

• MDiri kullanıcısına yanıt
    Dandik marka atma. Bende kirli yakıt aldıktan sonra enjektör arıza ı vermisti ondan sonra kullandım ve söndü. Daha sonra 60000 km kadar her 10 binde bir attım. Sattığım arkadaş hala sorunsuz kullanıyor araç 200 bin lere yaklaştı. Bir depoya bir kutu atın. Uzun yola çıkıp biraz devirli kullanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğimiz zaten ucuz yakıt değil. Kredi Kartı avantajları. Söz konusu istasyonlar istanbul merkezi noktalarında olan Total Shell Opet Petrol Ofisi belki Bp. Hepsinde yakıt aynı fiyat zaten. Az evvel Totalden aldım ilk 125'i.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.