Şimdi Ara

1. Derece Deprem Bölgelerinde Beton Kalitesi C40/45/50/55/60 Olsun (Diğerlerine İskan Verilmesin) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
33.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam sen yazilan hicbir seyi anlamiyorsun. Ben sana hata duzelttirmiyorsun demiyorum. Hatanin kimden kaynaklandigini anlatiyorum. Sen hala mimari sucluyorsun. Sen ne muhendisisin bir yazar misin?

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Kolonlar dikildikten sonra tesisat mı tasarlanır. Projenin başına mimarla beraber oturmanız gerekiyor. Bu proje değil, döşemecilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Kolonlar dikildikten sonra tesisat mı tasarlanır. Projenin başına mimarla beraber oturmanız gerekiyor. Bu proje değil, döşemecilik.

Kesinlikle kafasına göre çizim yapıyor %99,9 u bilgisiz cahil sanki mobilya tasarlıyor

Hatasını söylediğimde projeye bile bakmadı kendilerini bir bk zannediyorlar zaten bu insalar yüzünden oluyor

• Benim oturduğum evde tuvaletlerden birisi aslında kilermiş. Nereden anladınız derseniz. Birgün tuvaletin fanı bozuldu değiştirmek için fanı çıkartınca fanın deliğinin sadece fan girecek kadar delindiğini gördüm kısaca fan işe yaramıyormuş zaten havalandırma boşluğuna değil perde betona üflüyor. Başta düzgün tasarlanan şeyi sonradan tuvalete çevirip kafalarına göre tesisat geçirerek (ki perde betonun olduğu yerde tesisatın ne işi var. ) değiştirince böyle oluyor işte.

• Bu tür koordinasyon sorunlarında sorunun kaynağına inip çözme yolunca gitmenizi tavsiye ederim. Yoksa mimar seni suçlar sen de mimarın arkasından küfredersin, böyle uzar gider. Tasarım hatasından dolayı ilave iş yapmak zorunda kaldığın için ilave fatura göndermeyi denedin mi? Mimarı, tasarımcıyı öyle küfrederek çalıştıramazsın. Ek iş faturası gönder onaylanması için, ondan sonra bak neler değişiyor gör. Burası ağlama tahtası olmasın hocam, sorun varsa çözümünü konuşalım.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Üsküdarda bir şerefsiz mütehait yağmur yağarken çamur olmuş toprağa temel betonu dökmüş. Denetleyen yok.

Yağmurun bitmesini zeminin kurumasıni bile beklemiyor.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Ben hep merak etmişimdir, binanın altına neden bir tür izolasyon malzemesi yapmazlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.