Bildirim
1 Dolara Custom Mousepad (23. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 haftada geldi. buda benim kodum kullanabilirsiniz : Z099PLAYV9QVP -
1 ayı geçti gelmedi hala istanbuldayım. 2 haftaya izmirdeki arkadaşa geldi. napmam lazım ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BraveWhiskey
2 haftada geldi. buda benim kodum kullanabilirsiniz : Z099PLAYV9QVP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 5 Şubat 2015; 13:55:33 > -
bende aldim bakalım kac günde gelicek. Gelince foto koyarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala devam ediyor mu 1$ olayı?mousepad hangi ülkeden gönderiliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
paypal hesabım yok istanbul içi alabilecek arkadaşlar varsa elden parasını verebilirim yardımcı olursanız sevinirim. -
İki siparişimde bu sabah 9'da yola çıkmış.7'sinde sipariş etmiştim. -
Bende F-35 Lightning II Resmi Olan Bir Mousepad Sipariş Ettim Hadi Bakalım Ne Kadara Gelir -
Bende verdim gelince eklerim. -
0.60 tl atabilecek var mı paypaldan -
Hazırladım bir tane, tatilden dönünce alacağım teşekkürker. -
payment method paypal oluyor kredi kartından nasıl alabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Drywina
payment method paypal oluyor kredi kartından nasıl alabilirim?
Giriş yaptıktan sonra üstten my account gelen sayfada sol kısımdan payment method kısmında kredi kartı ekleme seçeneği var fakat yine de kesin olarak emin değilim çünkü kullanmadığım bir yöntem. -
-
kargo takip numarası falan yok mu ya ? 7.gün bugün bakalım kaç güne gelecek ( kargoya verilişinin 7.günü..) -
Benim mousepad de geldi. 15. gününde geldi.
http://i57.tinypic.com/fu51qg.jpg -
quote:
Orijinalden alıntı: mtn2013
kargo takip numarası falan yok mu ya ? 7.gün bugün bakalım kaç güne gelecek ( kargoya verilişinin 7.günü..)
Alırken isterseniz kargo takip numarası talep edebilyorsunuz fakat ek ücret istiyorlar, 3 seçenek vardı doğru hatırlıyorsam fakat dikkat etmedim açıklamalardan hangisi olduğuna.
Benim de bugün 14.gün kargoya verilişi, bugün gelmezse haftasonu girecek araya o yüzden pazartesiye elimde olur diye bekliyorum, eklerim fotolarını gelince.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X