Şimdi Ara

! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
61
Favori
87.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu indirim geçici bir indirim mi yoksa kalıcı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık harika bir çalışma olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tabloya göre Fiat Egea 1.4 Fire Urban 178.000 TL'den 173.000 TL civarlarına mı düşmüş olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim gelen araclar bayiilerden bulunmaz kesin.

• www.cumhuriyet.com.tr
    ÖTV düzenlemesiyle hangi otomobil ne kadar ucuzlayacak?
    https://www.cumhuriyet.com.tr/galeri/otv-duzenlemesiyle-hangi-otomobil-ne-kadar-ucuzlayacak-1860152/7
  • Süper çalışma teşekkürler. Olması gereken bu ama reelde bakalım ne olacak.

• yine seramik aksesuar vs diye 10-15 üstüne bayiler geçirmeye başlar indirimli araçların,malum sıradan bir ortadoğu ülkesiyiz ya :))

• emeğine sağlık umarım bu uygulama uzun sürer yoksa galericilere yarayacak

• Suralizer S kullanıcısına yanıt
    Bu guncelleme bahsettiginiz araci etkilemiyor. Halihazirda %50 otvliydi, gene oyle kalacak.
    Fakat alt/ust modellerdeki fiyat oynamasi sebebiyle mantiksiz konuma duserse fiyat degisikligini firma kendi inisiyatifinde yapabilir sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Sag olun hocam. Gorsel vardi da fazla koydum herhalde duzenleme modu calismamaya basladi, uyari verdi yuklemedi vs. O sebeple kaldirdim.
    Aksama fiyatlar aciklaninca olmasi gereken fiyatin yanina ekleyecegim. Asil curcuna orada olacak sanirim
    En son duzenlemede zam yiyenler bile vardi

• elinize sağlık, faydalı konu açmışsınız.

• En fp model 308 gözüküyor

• Elinize sağlık iyi bir çalışma

• BU KONUDA YAZILAN FİYATA BAYİDE ARABA YOK. Bayiyi arayın.

Fiyatlar uydurma.

Ben de arıyorum AMA YOK .

• Vay anasını avradını arkadaş. Bu nasıl ülkedir. Çeyrek MİLYAR TL'nin altında araba yok....

• Faizler düşmedikçe araç piyasası canlanmaz

• olması gereken fiyatları çok güzel yazmış arkadaş ama hiçbir bayi bu fiyatlardan satmayacaktır ilk etapta  

• Seramik kaplama fiyatını 20 binden 40 bine çıkarırlar olur biter. Düşündüğünüz şeye bak. Siyasilerin halkı düşünmediği yerde halkta halkı düşünmez. 2015 yılından itibaren bu kısır döngü var.

Daha çnce defalarca yazdım tekrar edeyim. Hükümet yerli montaj satışlarını tıpkı 90 larda ki gibi %80 üzerine çıkarmaya çalışıyor. Matrah güncellemesini dikkatle değerlendirin. Bu durumun geleceğini defalarca defaatle yazdım.

Kısaca yerli montaj satışları %80-85 civarı olsun diğerleri isterse batsın havasındalar. Biz vatandaş olarak %80 lik dilimin düşmesini beklerken 80 lik dilimde satışlar çakılırken gram önemsenmenesi bu yüzden. Hükümet işi hızlandırmak isterse 80 lik dilimi 100 e bile çekebilir.

Ancak egea, megane, corolla vb.. gibi araçların satışları düştüğünde gerçek, kalıcı ötv indirimi gelir. Bunun içinde o grupta yer alan araçların satış adetlerinin düşmesi gerek. Çünkü burada montaj edilen araçları yurt dışında adam akıllı yüzüne bakan yok. Satışlar düştüğü anda fabrika işçi çıkarır ve belirli bir miktarın altında ki satışlarda fabrika alarm durumuna geçer. İşte tüm hamle bunun için.

%80 ve üzeri dilimler ise tıpkı 90 larda olduğu gibi az satsalarda fahiş karla satarlar çünkü sürüm olayı yani çok satılmyı bitecek. Mesela 3008 den pug bayi minumum 70 80 bin kar koyacak. Premiumlarda 100 bin aşağısına kar olmayacak artık bu tescillendi.

Ez cümle gücünüz yerli montaja yeterse yeter.

• ben beğendim fiyatları, fırsatçılardan önce almak lazım

• İndirim bu konuda sözde var, bayide indirim filan yok.

Bu listedeki herhangi bir aracı burada yazan fiyattan verin ben alayım.

bayileri arıyorum ne araba stoğu var ne de indirim var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.