< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
! 1 EYLÜL ZAMLARI ! 13 Ağustos 2021 ÖTV Matrah Güncellemesi Sonrası Fiyat Değişiklikleri (2. sayfa)
-
-
Hemen hemen satış rakamlarına %16 gibi bir indirim gelmiş oluyor ama 2 ayda yapılacak 2 adet zamla daha da yükseğe çıkacaktır. Birisi zam musluğunu açık bıraktığı için araçlar her ay düzenli olarak zam yiyor zaten. Bir de bayiler çakallık yapıp zaten sakladıkları araçları çıkarmayacaklar piyasaya.
-
Firmalar bu paralardan vermeyecek arabaları heveslenmeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garibanın yüzü gülür mü ?
120-130 bine araç alacaklar için ikinci elde düşüşler olur mu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Emeğine Sağlık Hocam.Bakalım Bayiler Bu durumda nasıl bir yol izleyecek ****lik yapacaklar kesin Ama Doğuş gurubu Fiyatları acık yazdıgı icin doğus gurubu fiyatları İndirim yapacaktır. Hayırlısı.Bu Fiyatlara araba zaten delilik ama işte ne yapalım Allah sonumuzu hayır etsin.
-
mükemmel bie konu... bir de güncelleme sonrası fiyatlar görüülürse süper olur.
Galericilere hayırlı olsun. Vatandaş ikinci elde araç aramaya devam eder.
-
Çok önemli bir konu. Bilinçli tüketici olmak önemli.
-
Eline koluna sağlık güzel konu
O bandda satılan sıfır arabalarda indirim olmadı ki ikinci ellerde olsun.quote:
Orijinalden alıntı: hoodan
Garibanın yüzü gülür mü ?
120-130 bine araç alacaklar için ikinci elde düşüşler olur mu acaba ?
Örneğin egea sedan 120 bine düşsseydi ikinci ele etki ederdi.
100 bin civarı birikim yapmamış olanlar için şu fiyatlar çöp.
Bir anlamı yok yani şu ötv matrahının.
-
Eline sağlık hocam, bu sıralar araba alacaklar için güzel haber.
Ancak "%80 ötv" bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor. Yapılan indirimle elimize 3-5 bin liralık sadakaya sevinir olduk. Er ya da geç bu ülkedeki bazı şeyler değişecektir.
-
3 farklı mesaj dikkatimi cekti.
1 galericilere hayırlı olsun. (galericilerin nesine yaradığını ben anlayamadım)
2 yine araba alamadık (indirim gelmeyecek)
3 mükemmel konu (adam çalışmış)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Aga ulan gene pahalı ya halen hayal bile edemiyorum aldığımıEn ucuz egea var ondada çok matah bi oynama yok, eldeki aracın bakımını yaptırıp yola devam
-
Gayet güzel olmuş tebrikler
Geçen sene aynı şekilde ben konu açmıştım. Bu sene benden önce davranmışssın konuyu sildim. Araçları görsellerle desteklemeni ve fiyat güncellemelerini yansıtmanı tavsiye ederim.
-
Opel ve nissanin fiyat listeleri sayfalari acilmiyor.Guncelleme yapiyorlar.Bakalim fiyatlar ne olacak?
Egea en düşük paket neredeyse inmemiş. Dünya para istenen 2004-2005 model çöplerin düşmesi için bu grupta indirim olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık. Umarım araç yok denilmez ve vergi indirimi bayi kârı olarak karşımıza çıkmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu indirim iyi ama en doğru ve stratejik indirim 150-200 bandındakilere yapılmalıydı. 160-170 binlik egea’dan 20 lira indirim yap, domino gibi ikinci el tüm araçlar düşerdü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X