Einstein ölünce öteki tarafta sorgu melekleri > sinavdan geçirip, Dünya > defteri açilmis. Üstad, insanliga olan katkilarindan > dolayi cennete gitmeye > hak kazanmis. Einstein'i büyük bir kapidan içeri > büyük bir bahçeye > getirmisler. Burasi cennetmis. > Triplex bir villa ve etrafi çiçeklerle kapli bir > bahçe vermisler. Einstein, > sevinçle yerlesmis ve orada yasamaya baslamis. > Bir gece geç saatlerde purosunu tüttürüp kitap > okurken kapisi çalmis. > Einstein merakla kapiyi açinca karsisinda bir adam > görmüs. Adam: > "Benim IQ'um 180" demis. > Einstein çok sevinmis ve hemen adama, > "Gel içeri seninle Quantum fizigi, izafiyet teorisi > biraz da felsefe > konusalim" demis. > Adami 7 gün 7 gece misafir etmis. > Bir süre sonra yine bir aksam kapi çalinmis. Yine > bir adam: > "Benim IQ'um 90" demis. > Einstein; > "Gel seninle siyaset ve ekonomi konusalim" diye > iceri almis adami. > Adam 7 gün 7 gece kalmis villada. Aradan yine vakit > geçmis ve bir gece > vakti kapi çalinmis. > Yine bir adam: > "Benim IQ'um 15" demis. > Einstein bakmis bakmis: > "Buyur içeri, konugum ol, Seninle de Fenerbahce`yi > konusuruz." :)
....:::::: Yorum yoqqqq...
Guzel Fikra
güzel ama dikkat etmek gerek fıkra hep böyle kalmalı sonra aslı bozuluyo beşiktaş , galatasaray diye değiştiriyolar ... uzmanlar bulmuş oraya Fenerbahçe yakışır !!!!!!