Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell den bu tarifeye geçeceğim, ilk seferde ve ay ay tarife fiyatı hariç hangi rakamlar ekstra olarak ödenecek acaba ?

• crashris kullanıcısına yanıt
    Faturalı dan geçiyorsanız TKÜ hepsini toplam peşin olarak alacaktır Turkcell, size de sadece sene sonuna kadar 29₺ ödemek kalacak, tabii ek paket vb durumlar olmadığı müddetçe hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu da faturalı değil mi hocam? Ben turkcell e tkü ay ay ödüyorum burdan pelin 108tl mi oluyor bir de sim kart ücreti yeni abone ücreti falan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba kampanyanın hangi şartını söyleyeyim zorluk çıkarırlarsa

• crashris kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, faturalı bir tarife.

Numara taşıma da sahip olunan yeni sim kart, ücretsiz hocam.

• Taahhüt süresi bitiminde bir çözüm var mı? Yoksa mecburen bir operatöre gidip gelmemiz mi gerekecek?

• mkaray M kullanıcısına yanıt
    Teklif sunabiliyorlar hocam.

• Türk telekom kurumsal hatlardan da geçiş yapılabiliyor mu acaba ?

• YASIN0634 kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz hocam.

• Teşekkürler hocam 👍🏻

• Ben ikinci hattı bu pakate geçirmek için Teknosa mağazasına gittim. Mağaza yetkilisi paketin artık sınırlandırıldığını ve çocuk saati almadan geçiş yapılamadığını söyledi.

• rtsbora kullanıcısına yanıt

Muhtemelen saat satabilmek için de böyle söylemişlerdir hocam.

• Aynen ben geçen hafta yaptım saat bile sormadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepe natilius(kadıköy istanbul) Teknosada işlem yaptım saat filan sorulmadı işlem kısa sürede tamamlandı.sim kart takılır takılmaz hat açıldı.

• yeni hat alsak bu tarife seçeneği ile mümkün mü?

• Mazağa müdürüne DH forumu gösterdim, bir sürü saatsiz alan var dedim. O eskidendi artık bitti dedi.  Ben de ısrarcı olmadım. Olsam ne yazar...

Öncesinde de Vestellcell'e geçmek istemiştim, işlem yapan bayi bulamamıştm. Daha da uğraşmam. Her firma müşteri kazanmaya çalışır, bunlar ayağına gelen müşteriyi kabul etmiyor. Kendileri bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 4 Mayıs 2023; 11:46:21 >
  • eskidendi derken daha 2 gün önce yaptım.saat falan almadım.yer kadıköy natilus teknosa.Saat konusu geçmedi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 4 Mayıs 2023; 14:9:17 >
  • anzubesti kullanıcısına yanıt

Müdürün iddiasına göre Nisan ayından beri saat mecburiymiş. Forumda geçen hafta saatsiz bu tarifeye geçtiğini söyleyen var diyorum, yok öyle bir şey diyor.  

Sorun müdürde değil, sorun bu keyfi sistemi kuran Teknosa'da...

• tıkıl kullanıcısına yanıt

Evet hocam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.