Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Skayn kod sms geldi, taahhütü işlemi yapan kişi yaptı sanıyorum bana bir şey sormadı. Vermiş olduğunuz taahhüt karşılığında hediye kodu şudur diye sms geldi. Geçiş yaparken 7 tane imza aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allemin yıllık taahhütü bitti uzatalım dedik sadece 1 defaya mahsusmuş 1 sene daha uzatamıyon yani kampanyalı fiyatından, bu kötü oldu yaşlılar için güzel paketti.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Git gel ile devam edebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Var mı buna yakın tarife acaba, git gel için de kullanılabilecek?

• mkaray M kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir faturasız hatta git gel yapmanız yeterli.

Git gel yapacağınız karşı operatör de 2-3 gün anca duracaksınız zaten hocam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • nasıl başka operatöre geçiçem hemen arkasından teknocellemi geri geçiem o tarzmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Mayıs 2023; 23:56:38 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Örnek; Turkcell Faturasıza geçin, Turkcell de hat açılır açılmaz hemen Teknosa’ya gidip, Teknosacell’e numara taşıma işlemlerini başlatın hocam.

• Önceden 1 ay bekleme süresi oluyordu numara taşımada. O artık yok mu, anında taşıyabiliyor muyuz geri?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • H A N kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey hiç bir zaman olmadı hocam, sanırım 3 ay (90 gün) muhabbetini kast ediyorsunuz, oda yeni hat alımın da 90 gün dolma dan başka operatöre geçmeniz mümkün değil.

Onun haricinde şuan taşıma yapabilirsiniz, eğer hattınız 90 günden eski ise tabii.

• Numara taşımada 1 ay bekleme süresi var deniliyordu, forumda okuduğumu hatırlıyorum birkaç sene öncesinde. Hiç olmadı diyorsanız ortalıkta yanlış bilgi dolaşmış o zaman bir süre :)

1 ay beklemeden direkt taşıma talebi oluştururum o zaman, teşekkürler.

Rica ederim hocam

• Arkadaşlar merhaba.

Geçen hafta annemin kullandığı Bimcell hattımı,Marmara Park Teknosa'dan Teknosacell'e taşıdım.

Yardımcı olan arkadaş işlemi bilmediği için,arkadaşını arayıp telefon üzerinden taşıma işlemini yaptı.

15 dk kadar sürdü tüm işlemler,imza atıp hattı aldım ve çıktım.

Bu 1 haftalık kullanımda hiçbir fark hissetmedik.

Çekim kalitesi,internet bağlantı hızı vs. Bimcell ile aynı..

Duruma göre bir kaç ay sonra belki yıllık paketlerden(Turkcell veya Türk Telekom) birine geçme işlemi yapabiliriz ama şuan memnunuz.

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• tarife guzelmis. bu tarifeyim internet uzerinden bimcell'den gecis yapabilir miyiz? farkli sehirlerde alip bir de gonderme islemi ile ugrasmamak adina. yoksa mutlaka herhangi bir teknosaya gidip kendimiz mi yapmaliyiz?

tesekkurler

Senelik 2 veya 3 defa taşıma hakkı var
    Sadece buna dikkat edin
    Süre yok

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olsa benim hat iptal olurdu sanırım. 6 kere taşıdım bir sene de:) yedek hattımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 5 Haziran 2023; 9:36:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom dan geçiş yapılıyor mu buna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifs44 kullanıcısına yanıt

yapılıyor ben dün yaptım

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.