akıllı çocuk saatlerinde 1 gb yeterli geliyor mu arkadaşlar ? aşım yaşayan oluyor mu ? |
1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (14. sayfa)
-
-
aşımsız hocam 1 gb dolunca internet duruyor yeterli gelip gelmemesi kişiye bağlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. aşım yoksa iyi oldukça.
yani saat üzerinden internete girilmeyecek elbette. kendi görüntülü whatsapp aramalarıma da baktığımda 1 dakika ortalama 7 mb tüketmiş. görüntülü arama dışında, konum takibi de tüketecek. onun dışında saatin diğer uygulamaları tüketiyor mu bilmiyorum. elbette yoğun kullanıma göre değişir ama ortlama kullanan arkadaşlar bu yönden yetip yetmediğini merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 20 Haziran 2023; 15:58:37 > -
bu tarifeyi kullananın genelde ya internetle işi olmuyor yada tuşlu telefonla kullanıyor
-
evinde net varsa, işindede net olan için gayet iyi yetiyor, 40+ yaş sosyal medya bebesi olucak değil zaten bendede mobil tüketim çok az sadece dışardayken kullanıyorum.
kafasını cepten kaldırmayan işsiz güçsüz bütüngün gezen,metroda otobüsde dizi sezonu bitiren instagramcı genç kesime dünya yetmez orası ayrı.
dışarda haber mail w.app takılan için yetiyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2023; 18:29:39 > -
ne diyebilirim ki interneti her kullanan tiktoka instagrama giriyor sanıyorsan oldukça yanlış düşünüyorsun. zaten dışarıdayken laptopa internet paylaşman gerekiyorsa 10gbtan fazla nete ihtiyacın var. 40+ yaş dediğin kişiker facebook instagram vs benden daha çok bakıyor
tcl mt40x var kardesimde bu tarifeyi kullanıyor max kullandigi 1 ay içinde 30 40 MB kullanıyor saatin geri kalanını evde olan bı telefona sim kartı takip bitiriyorum fatura dönemi geldiği zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 20 Haziran 2023; 21:31:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah sağolasın teşekkürler
Bugün gittim bitmiş. Tarife ismi değişmiş 79tl olmuş.
demekki temmuzdaki DEVASA ZAMMIN kokusunu almışlar
millet saat maatte almıyor bastıralım şimdiden zamlı fiyyatı da telekom kira parası alırken vestelcell gibi batırmayalım istediler zannımca
-
https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturali-/cocuk-saati-tarifesi/
Hala gözüküyor. Normalde 59 liraydı zaten, taahhütle 29 oluyordu. 79 dedilerse belki 49 olmuştur.
Aynen. Babam kullanıyor tek kullandığı WhatsApp, fazla fazla yetiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçiş işleminde paket seçme ekranında yoktu.
Geçireceğim hat vardı daha, kötü olmuş.
Site de hala aynı gözüküyor hocam;
https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturali-/cocuk-saati-tarifesi/
Belki daha sonra dan değişir ise bilemem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
normal fiyat 79 zaten taahhütle ve akıllı saat alanlara 29 tl yazıyordu belki millet saat almıyor diye kapatmışlardır.
-
taahtssüz hali 50 tl bizimkileri hala uygun diye bıraktım zaten 50+10 =60 tl toplam.
ama sözleşme yenilemiyorlar uygun 30 tl fiyattan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Haziran 2023; 17:58:29 > -
Bugün gidip sordum değişti fiyatı dedi ama güvenemiyorum. En iyisi müşteri hizmetlerini aramak.
Dün birinin hattını Turkcell'den bu tarifeye taşıdık fiyatta bir farklılıktan bahsetmediler. İmzalanan sözleşmede de 29 TL yazıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X