< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (15. sayfa)
-
-
Tarifenin sayfasında akıllı çocuk saati almak şart gözüküyor artık. Bugün geçen var mı? 79 lira diyor, çocuk saati alıp 12 ay taahhüt verilirse 29 diyor.
Tarifenin aylık ücreti KDV ve ÖİV dâhil 79 TL'dir. Tekno Çocuk tarifesinde aylık sabit ücret 12 Ay kalma sözüne ve çocuk saati alışverişi yapmış olunması halinde 29 TL’dir. Taahhütlü tarife ücreti, taahhüt süresi boyunca sabit kalacak, fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 23 Haziran 2023; 21:58:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben kızıma kurs ögretmeleri için sadece whatsapp çalışması için faturasız en ucuz nerden hat var whatsapp yabancı numara alma videoları izledim ama anlamadım yardımcı olabilirsin
-
-
Ben dün akşam forum Bornova'daki teknosaya giderek taşımıştım görevli arkadaş 5 dakikada taşıma işlemini yaptı bugün baktım faturam 17 tl gözüküyor akıllı saat alma şartı kosmamıştı demek şartları bugün değiştirdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfır hatla beraber alırsak nekadar hocam
-
Bilgim yok ben numara taşıdım
Gelen haberler doğru, artık fırsat tarife olmaktan çıkmıştır maalesef.
Çocuk saati ile beraber alana 29₺, saatsiz alana 79₺ olarak sunulacaktır tarife, iki seçenekte taahhütlü fiyatlardır.
-
banada tavsiye ettiğiniz fırsat olmaktan çıktı yani :((((( bimcell kaldı ozaman faturasız hat 370 tl turkcel çoçuk hattıı ucretsız yazmışlar bayilere o nasıl sizce
-
şimdi kesin olarak saat almadan 29 tl olan tarifeye geçemiyor muyuz ?
-
Geçseniz dahi 79₺ oluyormuş hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarife bitince ne oluyor? Otomatik yeniliyor mu? Dedeme almistik.
1 yil doluyor.
thaatsüz fiyatından devam ediyor yenileyemiyon.
-
79 tl mi yani? Cokmus. En ucuz hangisi artik?
dün bakmıştım kesimemiş fatura 50+10 gözüküyor o yüzden tutuyoruz halen, 80+10 geçerse tabi çıkarırım ailemi.
-
Yaslilar icin ucuz ne bulabiliriz? Bununda isi bitti.
dedem ve anneanem icin lazim
hocam subattan beri bu tarifedeyiz kullananlara bişey olmaz diye düşünüyorum ama saat internetin hepsini kullanmwdigi için (Max 20 MB) kullanımlar yenileneceği zaman sim kartı telefona takip bitiyorum takarsam turkcelldeki gibi cayma bedeli yansirmi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanmam hocam, ek paket vb bir şey olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bügün 12 ay taahhütle geçişim sağlandı, taahhütsüz ücreti 59tl olarak gözüküyor, taahhütsüz ücretide iyi aslında, netgsm 100dk bile olmuş-30tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 26 Haziran 2023; 22:25:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X