Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tarifeden mediamark tarifesine geçilmiyor değil mi?

Önce vodafone veya turkcell lazım.

• frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    Teknosaya gittim ben 100 TL fiyat verdiler. Kampanya bitti dediler 29 TL yok dediler. Siz nasıl aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    İstanbul vieland acm teknosa

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum, belki de son gün geçtim şansa. Oradaki eleman bana direk 29 Tl oluyor dedi ben de kabul ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bien kullanıcısına yanıt
    Neden geçilemesini ki? Öyle bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum ama yine de sormanızda fayda var tabii.

Mediamarkt tarifesine geçiş için bu şekilde saçma sapan kısıtlamalar olması çok ilginç olur gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Viaport marina teknosadan saat almadan, hat alabildim. Başka teknosaya sorduğum da saat alınması zorunlu dediler, bu bilgi doğru fakat eksik, şöyle bir durum var, mağaza 5 tane saat satıp 3nü hatlı 2 sini hatsız sattıysa , kalan 2 yi canı isterse size veriyor.

Teknosada ki arkadaş sağ olsun bize bu konu da yardımcı oldu ve hattı sattı, teknosa mağazalarına mutlaka bunu sorun, insafına kalmış bir durum.

• Her ikisi de telekom altyapısı olduğu için kabul etmeyebilir diye düşündüm.

Geçilirse benim açımdan iyi.

1 ay sonra Teknosacell Çocuk Saati Tarifesi sürem doluyor, doğrudan Mediamarkt a geçerim.

Teklif geldi mi şuan

• livazzxd kullanıcısına yanıt

Teklif yok

• curky C kullanıcısına yanıt

Ben de öyle biliyorum.

Yukarıda doğrudan geçilir yazılmış. Yanlış bilgi o zaman.

Yanlış olabilir hocam, tarifeyle ilgilenmediğim için emin olmadığımı ama öyle olmasının mantıksız olduğunu belirtmiştim. Çünkü teknosacell'e geçiş için bu şekilde bir şart yok. Bimcell'den, TT'den, PTTCell'den filan anında geçiş yapılabiliyor. Mediamarktta farklı operatörden geçiş şartı çok saçma olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bimcell’den 29 tl’lik tarifeye geçtim. Saat falan almadım. İmzaları atar atmaz teknosacell simkart aktif oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bimcellden teknocelle geçiş oldu içerde kalan alacaklar faturadanmı düşecek türk telekom sorgulamada gözükmüyor alacak

• Arkadaşlar selam. Yazışmalar var fakat yeni bu işi yapmış bi arkadaş yardımcı olabilir mi?

En mantıklı iş hangisi? Simkartı nerden alıp geçişi nereye yapmalıyız?

Birde görüntülü konuşma olan saate 1gb yeter mi? ne dersiniz?

• LaNcEt kullanıcısına yanıt

Toplam ödenen tutar nedir hocam? Ona göre bende bi tur atayım teknosalarda.

• Ankarada tarifeye geçmek isteyenler kızılay avm teknosa şubesinden yaptırabilirler sagolsunlar çalışanlar çok yardımcı oldular

• hocam ilk 10 ya da 12 ay 59TL olmalı sonrasında 29 TL

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.