< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (19. sayfa)
-
-
Sıfır hat aldığınızda 29 (tarife ücreti) + 10 (telsiz kullanım vergisi) + yeni hat vergisinin 1/12'si olacak şekilde aylık fatura gelir. Faturalı hattı nerden alırsanız alın fiyatı (=vergisi) aynıdır.
Fakat bazen faturasız hatlar kota doldurabilmek için kampanyalı olarak zararına satilabilmektedir.
Herhangi bir operatörden yeni hat aldığınızda bu hattı 90 gün boyunca başka operatöre taşıyamayacağınızı da göz önünde bulundurmanız iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone a bakın 87 falan diyor hat dahil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam ne olur kaça gelir vs bilemem ama F/P olan tek tarife bu.
-
Benim taahhüt bitti. Tekrar taahhüt vermek için nasıl bir yol izlemem lazım.
Müşteri hizmetleri mağazaya yönlendirdi. Bana yakın mağaza yok ki.
yenilemeyen bir tarife git gel yapıcaksınız deniliyor bizimkilerde uğraşmıyor oyle kaldı 60 tl geliyor fatura.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Temmuz 2023; 17:3:41 > -
Hat açıldı aktif oldu sorun yok ama hat bilgilerine ulaşamıyorum bi türlü. Online işlemler uygulaması patlak. AppStore da indirilemiyor. SMS gelmesi gerek hattı saate taktığım için göremiyorum.
TT Online ile birleştirim dedim sms at dedi onuda yapamıyorum saatten.
Ben bu kullanım detaylarına nerden erişicem :)
Her defasında çıkartıp telefona mı takmak gerek hattı?
-
Yani saat olmadan alınıyor mu hala?
Ben aldım hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yanlız bu tarifeye geçenler sadece 1 sene kulancağını bilsin oyle alsın uğraşçak yapıdaysanız geçin.
-
Eyvallah hocam.. 551 li numaramı aldın sende
Aynen 551.
-
1 sene sonrada o zamanın şartlarına göre başka bi tarihe hat operatöre geçeriz hocam napalım.
-
Hocam bugün samsun bulvar teknosa mağazasına gittim çocuk saati tarifesine geçmek istediğimi söyledim. Kadın bana çok Fazla talep var saat almayanı tarifeye Geçirmiyoruz dedi numara taşımayla geçecektim geçirmedi nasıl geçebilirim tarifeye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yeni hat aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünden itibaren teknosa bayilere mail gitmiş, prosedur değişmiş artık başvuru alırken alınan saatin fatura numarasi sisteme isleniyormus saat almadan geçenlere 79 saat alanlara ise 29 tlden yardımcı oluyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk faturam dün kesildi. Gün bazlı olduğundan 51TL ödedim.
Bu ayki fatura 69,78TL görünüyor.
Saatte sorun çıkmasaydı da kullanabilseydik. Haybeye ödüyorum faturayı.
-
Sıte guncellenmıs. Tarıfede 79 tl ıbaresı bulunmuyor.
www.teknosacell.comTeknosacellhttps://www.teknosacell.com/tarifeler/yeni-musteri/faturali-tarifeler/tekno-saat
Tekno saat tarifesi olmuş adı. Tarife bilgilerine bakılırsa 79 lira diyor. Tekno kids tarifesine 12 ay taahhüt vererek 29 lira diyor. Tekno kids başka bir tarife mi anlamadım ama yanlış yazıldı ise şu an taahhüt vererek 29 liraya alınır gibi gözüküyor. Gidip soran, geçen olursa yazarsa seviniriz. Bimcell'den bir hat taşırım ben de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X