Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk telekom için 79TL çok yüksek değil mi? Turkcell 2gblık çocuk saati tarifesini 59liraya verdi. Saat alma zorunluluğu da yok; ama simi herhangi bir çocuk saatine taktıktan sonra hattın tarifesini geçiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 4 Ağustos 2023; 14:22:49 >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Saatle beraber alırsanız 29 TL ama saat almayanlara 79 TL saatsiz kullananlar için böyle bişey yaptılar büyük ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taahhüt 31 ağustosta doluyor.

Örneğin 25 ağustosta başka operatöre geçsem sorun olmaz değil mi?

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    Linkteki şartları okursanız saat alma şartı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Site yenilenmeden önce ilk kısımda yazıyordu şartlarda yine yazmıyordu hatta konu başlığı bile o yüzden değiştirildi bazı bayiler geçiş yaptiriyor fakat genellikle yaptırtmıyolar bende gittim geçiş yapmadılar saat lazım diye geçiş yapabiliyorsanız yapın o zaman

Hatta ust mesajlarda da konuşuldu inceleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 4 Ağustos 2023; 23:48:52 >
    Pfff. Ya ben aldım zaten 1,5 ay önce. İyi bildiğim konu. Neden boşa mesaj yazıyorsunuz ki. Bırak eskiyi. Yeni linki verdim yukarıda, saat alma şartı yok. Ama 79 mu 29 mu olduğu tam anlaşılmıyor.

Görende sanacak ben almamışım boşa mesaj yazdığım yok sormuşsun öyle denildiği için hatta kendimde geçmek istediğimde böyle söylenildiği için insanlık yapıp söyledim inatlaşmanı gerektirecek bı durum yoktu bro neyse :D sadece sen kullanmiyosun yani tarifeyi 1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 5 Ağustos 2023; 10:6:46 >
    Gereksiz mesajlar. Blok.

• hala geçiş varmı saati dışardan alsak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Su an 59 diyor ama 29 olacak taahhütle saat şartı ile ilgili bir ibare yok sürekli değiştiriyorlar mı bunlar anlamadım gitti son dönem geçiş yapan var mı

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    Kaç kişiyiz forumda, uzun süredir doğrusunu öğrenemedik. Saatsiz alan var, yok vermiyorlar diyen var. 79 yazmışlardı, evet şimdi 59 yazmışlar fakat "Çocuk saati alışverişlerinize özel ayda sadece 29 TL ‘ye Tekno Saat 1 GB Tarifesi!" yazılmış. Müşteri hizmetlerini aramak lazım, ya da Teknosa 'ya gitmeli. Orada bile doğru bilgi almak zor. Ben 1,5 ay önce geçtim. Saat almadan olmaz dediler. Hemen orada aradım müşteri hizmetlerini, saatsiz alabilirsiniz dediler. Mağazadakiler ya uğraşmak istemiyor ya da bilgileri gerçekten yok.

• En son ben aldım detaylarıda yazdım. Saatsiz aldım. 29TL. Ivırı zıvırı vergisi yeni hat parası vs 72-73tl tutacak dediler. İlk faturam gün bazlı olduğundan 51TL ödedim. Bu ay 69TL görünüyor.

• O zaman 29 aylık yalanmı olmuş neden daha yüksek çıkmış size
    Mediamarkt devam ediyor mu oraya mı geçsek ben birsey anlamadım bu işten numarayı taşıyıp bu sacmalıklarla uğraşmak istemiyorum

• crazydentist kullanıcısına yanıt

Hocam yazdım ya mesajda neden yalan olsun :)

Sıfır Hat ücreti var vergisi var.

Sıfır Hat zaten 400 küsür lira. Onuda faturaya yansıtıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 7 Ağustos 2023; 14:11:57 >
  • Arkadaşlar selam. Yeni aldığım türktelekom hattı teknosacelle taşıyabiliyomuyum? Var mı bilgisi olan?

• Aynı altyapı olduğu için taşıyabilirsin, 90 gün beklemene gerek yok.

• O zaman son bi soru daha hocam. Geçen ay sıfır aldığım teknosacelli iptal edersem ne öderim?

Hattı olduğu gibi bi başkasına devredebilirmiyim? Devredebilirsem nasıl?

• Hat ücretinin hepsini ve kullandığınız kadar ödersiniz hocam.

Hat devri ise sanırım 90 gün dolmadan olmuyor diye biliyorum, yanlış da biliyor olabilirim şimdiden kusura bakmayın.

• Bi ara gidip sormam gerek. Yada taahhüt bitene kadar böyle devam edip taahhüt bitiminde yeni hat üzerinden bişeylere bakmak daha doğru olacak gibi.

• Hat taşıma için taahhüt bitimini beklemek zorunda mıyız, birkaç gün önce taşısak sorun olmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 9 Ağustos 2023; 14:53:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.