Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
53
Favori
62.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    • 12 ay taahhüt sözü vererek aylık indirimli tarife fiyatlarından yararlanmak isteyen müşterilerin Teknosa cihaz alımlarında fatura üzerinde yer alan kodu «Cocuk boşluk kod» yazıp 5599'a göndermesi gerekmektedir.

Cihaz alımı şartı var artık..29 tl aylık taahhüt için..

• tıkıl kullanıcısına yanıt

Bu madde hep varmıydı yeni mi peydah oldu?

• Sanırım yeni olmalı

• Teknosa mağazasına gittim akıllı saat almazsanız tarife ücreti 80 tl dedi.

Sitesindeki bu maddelerden dolayı
    Tarifenin aylık ücreti KDV ve ÖİV dâhil 79 TL'dir. Tekno Çocuk tarifesinde aylık sabit ücret 12 Ay kalma sözüne ve çocuk saati alışverişi yapmış olunması halinde 29 TL’dir. Taahhütlü tarife ücreti, taahhüt süresi boyunca sabit kalacak, fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir.
    12 ay taahhüt sözü vererek aylık indirimli tarife fiyatlarından yararlanmak isteyen müşterilerin Teknosa cihaz alımlarında fatura üzerinde yer alan kodu «Cocuk boşluk kod» yazıp 5599'a göndermesi gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeyi kullanan hattima bu tarife gelmis sizce kabul edilir mi bugün fatura kesim tarihimdi 1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

• livazzxd kullanıcısına yanıt

Sadece saat için gereksiz olur zannımca.

• Ocakta bitiyordu taahhüt kabul ettim herşeye zam geliyor diye

• livazzxd kullanıcısına yanıt
    Senin öyleyse iyi tabi. Ben alalı 2 ay oldu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şubatta aldım 31 Ocak sondu 53 lirada o zamana göre uygun kalır diye düşünüp kabul ettim o zamanlara bu fiyata kalmaz belki kardeşimin saati için kullanıyoruz zaten

• Bu konu ilk açıldığı zamanlarda bu pakete 29 TL ücret ile geçiş yaptım ama bu ay 77,5 TL olarak fatura oluşturulduğunu gördüm. Bu pakete geçtiğimde 12 ay taahhütde vermiştik, fiyatlardaki bu yükselme durumu genel mi ? tüm geçiş yapanlarda da bu şekilde yükseldi mi bu ay fatura tutarı ?

• prowas P kullanıcısına yanıt

Hat sıfırmıydı numara mı taşıdın?

• bimcell den taşıma yapıldı, 1-2 ay iyiydi ondan sonra kademeli olarak yükseltiliyor

Not : Ek kullanım, Kart ücreti vs yok, taahhüt verildi fatura altında 12 aylık taahhüt süreside yazıyor.

Hatalı bişey var hocam olmamalı böylesi. Bana bu ayda normal geldi. Muhattap bulabilirsen bi görüş bence.

• size ne kadar yansıdı fatura

• cuzza kullanıcısına yanıt
    Ben sıfır hat aldım. Onun ücreti vergisi tarife vs hepsi 70 civarı ödüyorum.

• Anladım hayırlı olsun hocam

• Hocam limit aşımı yapılmış diye bilgi verdiler, bu pakette limit aşımı olduğunda internet/dakika/sms hakkın bittikten sonra ücretli kullanım yapılmasına izin veriyor mu ?

Bakmak gerek detaylarına emin değilim hocam.

• Arkadaşlar merhaba, ben çocuğuma akıllı saat ve Bim'den sim kart almıştım. Uzun zamandır yükleme yapmıyordum. Saat için en uygun tarife hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler 

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.