Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşadığım şehirde Mediamarkt bulunmuyor bu tarifeye nasıl geçebilirim vodafone kullanıcısıyım.

• AtınçNukan A kullanıcısına yanıt
    Eğer yok ise Teknosacell yani başlıktaki tarife daha mantıklı olur, hem bu tarife de durma özelliği garantili, MediaMarkt’a ait tarife de ise durma özelliği yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum. Fenercell taahhütümün bitmesine yaklaşmıştım, bugün geçtim. Hiç sorun çıkarmadılar. Taahhütü de orada hallettim. 15 dkda hat açıldı. Yeni sim kartı orada taktım. 1 GB az gözüküyor ama zaten ev ve işte internet var. Dışarıda çok kullanmıyorum. Gerekli olursa da ek paketlere baktım, aylık 10 GB 65 lira, 20 GB 75 lira, 30 GB 85 lira. Konuşma paketleri de bimcell'e göre uygun. Fahiş rakamlar ödemek istemiyorum. Abarttılar artık çünkü. 11 GB, 600 dk, 600 SMS, 94 lira gibi bir rakama gelir ve istediğim zaman alırım. Bu bile özgürlük. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı olsun

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Ek paketlere 20 Haziran'da zam geliyor. 30 GB 100 TL olacak, diğerlerine de benzer miktarda gelecektir. Yine de hâlâ uygun fiyat ve dediğiniz gibi sadece gerektiğinde satın alma özgürlüğümüz var.

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • H A N kullanıcısına yanıt
    Taahhütümün başlangıcında kötü olmuş ama o kadar saçma rakam ve tarife var ki, arada çok sırıtmaz herhalde. Teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom dan 2 ay önce Turkcell e taşıdığım çocuğumun kullandığı bir hattım var. 3 ay dolmadı henüz. Bu tarifeye geçiş yapabilir miyim acaba? Bir de saat almak zorunlu mu?

• poyrazy kullanıcısına yanıt

Saat zorunlu değil ama 3 ay dolmadan taşıyamazsınız.

• Bimcell faturasızdan geçince kalan liralar ne oluoy acaba, bilen varmı

• sarkat kullanıcısına yanıt

İlk faturadan düşmesi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyrazy kullanıcısına yanıt
    Hemen tasıyabilirsiniz, beklemenize gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifede kullanımları nerden görebilirz uygulaması filan görünmüyor playstore de

• mustafanet M kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 20 Haziran 2023; 10:37:41 >
  • vestellcell den nasıl taşıyabiliriz.

Teknosaya giderek mi?

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

• vodafone faturasız içerisinde kalan bakiyeli hattımı taşıdım. içindeki bakiyeler için bişey yapmam gerekiyor mu yoksa otomatik faturadan düşüyor mu?

• hknkuL kullanıcısına yanıt
    E devletten teslim almak için talep açabilirsiniz hocam.

• teşekkürler bu işlemi bilmiyordum 1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺)  Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! 

• hknkuL kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.