< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (11. sayfa)
-
-
Uçak modunu açıp kapattınız mı veya normal de Türk Telekom’un bölgeniz de çekim gücü nasıl acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsini denedim telekomun çekim gücünde sıkıntı yok normalde.
Sayenizde geçiş yaptım annemin hattını teşekkür ederim. Saat falan soran olmadı. Verdiğiniz taahhüt karşılığında bir hediye kodu verdi bu nasıl kullanılıyor. @yokizm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher3584 -- 6 Mayıs 2023; 19:11:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosa da geçerli hocam o kod, hayırlı olsun
Park Afyon mağazasında iki farklı günde iki farklı satış elemanına sordum saat alma zorunlu dediler
-
Hocam uygulamada salla kazan gözükmüyor sizde de öyle mi nasıl düzelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herşeyde geçiyo mu
Net bir bilgim yok hocam.
DÜn Ümraniye Canpark AVM teknosa da 15 dk da hallettim, hiç söylemediler bile akıllı saat alınıp alınmayacağını. Hattı verdi bitti .
-
motosiklet gpslerinde kullansak oluyor mu?
-
Olur hocam.
izmir de sorunsuz geçiş yapan varmı.
-
Hediye kodunu kim verdi ? Taahhüt nasıl veriliyor ?
Teknosa çalışanı bize direkt 12 aylık taahhüt var dedi kod falan vermedi.
Taahhütü müşteri hizmetlerini arayarak verebilirsin, kod ise telefonunuza SMS olarak gelmektedir.
Bursada hattı saat almadan aldim ama hat açılmadı, sonra tekrar uğradım teknosaya saat faturası sisteme yüklenmedigi için kabul edilmedi dedi
Uydurmuşlar öyle bir sistem yok. Satın aldığım hat şu an telefonda kullanılıyor. -
İlkinde birsey demediler hattı verdiler 24 saatte açılır dediler açılmadı hocam
Bu tarifenin benzeri Mediamarkt'a özel olarak mevcut. Üstelik daha ucuz, aylık 26 lira ve doğrudan TT abonesi oluyorsunuz. Kimse saat almanız konusunda baskı da yapmıyor. Yalnız TT altyapısı kullanan sanal operatörlerden geçiş olmuyor. Yalnızca Vodafone ve Turkcell'den geçiş var.
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/avantajli-cocuk-saati-1gb-tarifesi
-
İzmir de Şirinyer teknosa da yaptım saat soran olmadı, hat anında açıldı. @sörms
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X