Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bimcell kullanıyorum bu tarifeye geçmek istiyorum, teknosa şubesine gittiğimde taşıma işlemi hemen yapılıyor mu bide hat abimin üzerine kendisinin bulunması zorunlu mudur ?

Edit: Önceki mesajlarda benzer durumu yaşayanlar olmuş, şubedeki yetkilinin inisiyatifine kalmış gibi ama kabul etmezler gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowas -- 10 Nisan 2023; 22:55:42 >
  • prowas P kullanıcısına yanıt

Bimcell'den anında geçiyor hocam. Geçiş işlemleri tamamen personel insiyatifinde ben babamın hattını taşıdım. Babanızın kimliği olursa yardımcı olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt

teşekkürler deneyeceğim, sizden faturada vs istediler mi ? veya kredi kartı ile ödeme çekim işlemi gibi birşey

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

hocam bimcelden geçiş işleminde tarifeyi söylememiz yeterli oluyormu

• Direkt geçtim hocam tabiki çocuk saati tarifesi dedim @cuzza

Herhangi bir şart sunmadılar @prowas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 11 Nisan 2023; 5:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan hat almak istesek aylık 59₺ gibi okudum ama öyle mi bilgisi olan var mı arkadaşlar

Bu arada sıfırdan hat almak için TeknosaCell ve faturalı bu hat uygun mu ne dersiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt
    Eğer tarife yeterli derseniz uygun bence hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taahhüt var mı bu tarifede?

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, 12 ay.

• hocam bende vodafone faturalı 3 ay deneme sürümü var bundan teknocelle geçiş hakkında rica etsem bilgi verebilir misin?Nasıl en hılzı şekilde olur.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir Teknosa mağazasına giderek bu tarifelere geçiş yapabilirsiniz hocam, saat isterlerse veya satmaya çalışırlarsa saatim var ama evde falan diyebilirsiniz, uzun yol dan geldim alıp getiremem dersiniz.

• hocamfatura falan götür yazmış arkadaşlar herhangi bir fatura mı elektrik falan yoksa gerek yok mu?

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam, e devletten ayarlayabilirsiniz onu orada.

Yanınız da kimlik/sürücü belgesi birinden biri bulunması kafi.

• Arkadaşlar merhaba.

Adıma kayıtlı Bimcell hattımı Atirus avm Teknosa'dan bu tarifeye geçirmek istediğim zaman saat almak zorundasınız dendi.

Hali hazırda saat var ve kuzenim kullanıyor desem de kabul edilmedi.

Üstelemedim ama anlaşılan mağaza bazlı da olsa saat almayı zorunlu kılabiliyorlar..

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Ben az önce Türk Telekom’a gittim saat almak zorunlu dedi.

Teknosa’ya geçtim hiç sormadı bile direkt geçiş yapıp sim kart verdiler.

Başka Teknosa’ya gitmenizde fayda var.

Bana da öyle demişlerdi kampanya şartlarını aç oku bakim ne yaziyo orada diyince işi anında halletti çok bilmiş eleman. Tavsiyem okuyun, okutun. Ezbere iş yapmayin yaptırmayın önünüze her koyulanı imzalamayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zorunda değiliz hocam, saat de satacaklar onun içindir bu ısrarlar.

• Teknosacell konusunda yanıt gelmemişti belki burada bilen çıkar.

3 hatta bu tarifeyi kullanıyorum, taahhütleri bitmek üzere 1 2 ay kaldı. O yüzden teklif için arıyorlar ve yeni tarife sunuyorlar. Bu tarifeden memnun olduğumu ve güncel fiyattan devam etmek istediğimi belirttiğimde aynı tarifeye tekrar taahhüt yapamazsın dedi, gerçekten böyle mi? Tarifenin güncel fiyatından neden tekrar taahhüt yapamıyoruz ki

• Arkadaşlar merhaba.

Cevaplar için teşekkür ederim.

En kısa zamanda aynı şubeye gidip, özellikle kampanya şartlarında saat zorunluluğu olmadığı bilgisini soracağım.

İşimi başka şubede de çözebilirim,hatta öyle de yapacağım ama yalan yanlış bilgi verip insanı zorunda bırakmaya çalışmaları kötü gerçekten..

• Eyvallah hocam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.