Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
51
Favori
64.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'un V-Yaşam tarifesi numara taşıma ile aylık 61 TL .. 3gb internet ve 500 dk veriyor.

yeni hat ile alımlarda fiyat 31' e iniyor.

• hceb H kullanıcısına yanıt
    V-yaşam tarifesi sadece data, ses yok. Sizin söylediğiniz Akıllı çocuk tarifesi 3 GB olarak geçiyormuş. Fakat "Akıllı Çocuk Saati cihazlarınızla birlikte kullanabilirsiniz.
    Sadece V-Yaşam Cihazlarında Geçerlidir" diyor. Telefonda kullanmak sıkıntı değilse 60 lira mantıklı.

www.vodafone.com.tr
    V-Yaşam Dünyası | Akıllı Çocuk Saatleri ve Tarifeleri
    https://www.vodafone.com.tr/v-yasam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Evet ama bir vodafone'a gittim. oradaki arkadaş normal numara taşıma yapılıyor gibi çekmecesindeb çıkardığı simkart'ın seri numarasını sisteme tanıttı (data sim ile sesli sim farklı mı bilmiyorum ama çıkardığı normal simkarttı) , bilgilerimi girdi son aşamaya kadar bir problem çıkmadı. bu tarifeye numara taşınabileceğini kullanılabileceğini akıllı saat vesaire almanın da gerekli olmadığını söyledi.

teyid icin bugun bir kac vodafone bayisine daha soracağım.

• teknosacell akıllı saat tarifesini ben de almayı düşünüyorum taahhütlü, öğrenciye 10gb desteği verileceği için. deneyen var mı, sıkıntı çıkarır mı sizce?

• hceb H kullanıcısına yanıt
    Web sitesindeki bilgilere göre geçiş için sıkıntı yok. Aklımızda olsun. Teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba, babam için tuşlu telefonda kullanacak tek ihtiyaç dakika, internetle filan işimiz yok. Hangi kampanya dan yararlanabiliyoruz ?

Müşteri hizmetlerini aradım saat alma zorunluluğu var onun haricinde katılamazsınız diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_deViLs -- 4 Kasım 2023; 14:11:54 >
  • by_deViLs kullanıcısına yanıt

vodafone 500dk-3gb net 60tl, ilk 2 ay 30tl olan bir kamp var, o da çocuk saati tarifesi oalrak geçiyor.

• by_deViLs kullanıcısına yanıt
    Netgsm'e taşıyın. 100 dk 25 TL, 250 dk 39 TL, 500 dk 49 TL. Ya da bimcell 250 dk 53 lira, 500 dk 69 liraydı sanırım. İnternet yok bu paketlerde.

• ben teknosacell 1gb aldım, 80 TL taahütsüz olarak başladı, saat alınmadığı zaman taahüt verilmiyormuş şimdilik bu şekilde kullanıma uygun. sms de geld hediye çeki için ama sanırım karşılığında bir çek vermezler

• Daha iyi tarife gelir diye uzatmadık tarife gelmiyor artık bana .

• Liberty Citizen kullanıcısına yanıt

teknosacell bizimle kal 4gb-70tl, 12 ay taahhütle sunabiliyorlar.

• curky C kullanıcısına yanıt

hocam ben yeni geçtim nasıl bizimle kal sunarlar? arayıp başka operatore gecis yapıcam mi demek lazım?

ben akıllı çocuk saati kullanırken 12 ay sonunda taahhütümün bittiği gün bu teklifi sundular

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeye başka operatörden geçiş yok mu acaba? Bugün vodafone bayisine sordum ama sadece Yeni hat alımına açık dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam ben gittiğimde çocuk saati almanız gerek yoksa açılmıyor diye geçiştirdiler, tanıdığınız falan mı vardı?

• Şimdi bu tarife 79 TL + telsiz ve saat kodu olmadığından 29 TL'lere düşmüyor değil mi? Yeni geçiş yapacağım da. Gerçi 79 bile fena fiyat değil gibi.

• sertaga kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım bir tarife değil. Arkadaş tarifeyi yazınca bilgi amaçlı paylaşmıştım. Bilmiyorum.

• mertallen M kullanıcısına yanıt

yok hocam rastgele büyük bir teknosaya girip saat tarifesi alıcam dedim ve simkartı alıp çıktım, başka tarife ve yeni hat verip hediye çeki konusunda zorladılar ama bunu istiyorum dedim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.