Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
51
Favori
64.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam babanız internet bankacılığı kullanmıyorsa netgsm var 29 tl ye 1gb 100dk 50 sms

www.netgsm.com.tr
    Bireysel Mobil Hat - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/gsm/bireysel/mobil-hat
  • Haziran ayından beri bu tarifeyi kullanıyordum 29 liraya. Mayıs sonu taahhüt bitimiydi. Bana Özel bölümünde 4gb 1000 dk 71.10 TL teklif çıktı, kabul ettim. Bimcell 3 gb olmuş 123 lira galiba. Ona göre iyi fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

annem ve babam teknosacell 1 gb kids kullanıyorlar 1 yıl tahahüt bitti 60 dı 70 tl şimdide bir baktım 89.5 tl gelecek yazıyor faturaları ayda 250dk bile konuşmuyorlar ucuza halledebileceğimiz bildiğin bir tarife yada bir operatör varmı teşekkürler.

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Netgsm tarifeleri çok uygun. Turkcell baz istasyonlarını kullanıyor. 100 dk 1 GB 29 liradan başlıyor. Forumdaki netgsm konusunu bulup okuyun mesajları. Banka SMS mesajları gelmiyor. Onun anlaşmalarını yapıyorlarmış. Başka uygun fiyatlı bilmiyorum açıkçası. Bende gelecek sene taahhüt bitsin oraya geçeceğim.

• cemilture kullanıcısına yanıt

bunu nasıl kaçırdım ben, netgsm kullanıyorum sabit hat olarak ve aşırı memnunum. şimdi hemen 15 gb 500 dk 149 TL olana başvurdum, sağolun.

en ucuz orası kaldı 88 tl sanırım kargo ve hat parası vermek gerekiyormuş

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Evet çok uygun fiyatları. Bir bayisi olmadığından sim kart kargo ile geliyormuş. 88 lira pahalı ama taahhüt yok, fiyat uygun. Banka işleri yoksa geçilir yani.

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt

rica ederim, ne demek

Telsiz ücreti dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Elbette değil. Fiyatlara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

www.netgsm.com.tr
    Mobil Hat Fiyatları & Paketleri - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/mobil-hat
    Aboneliğiniz gerçekleştirdikten sonra belirttiğiniz adrese SIM kartınız kargo ile gönderilecektir. Kargo ve SIM kart ücreti toplam 88 TL'dir.

Bunlar kafayı yemiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt
    taahhüt olsa 90 tl vermek sorun değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Aboo taahhüttemi yok, valla hiç dikkat etmemişim. Ben en iyisi şu vodafone akıllı saat tarifesine geçip 1 sene şu tarife arama derdinden kurtulayım.

vodafone
    V-Yaşam Dünyası | Akıllı Çocuk Saatleri ve Tarifeleri
    https://www.vodafone.com.tr/v-yasam

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

hiç birinde dahil değil ona rağmen soru sormak için soruyorsun bravo

• Dijitale özel "Özgür 6 GB" a geçtim. 6+2 gb her ay, 1000 dakika + sms ve sınırsız whatsapp (internet bitse bile) 77 TL 12 ay.

Saat tarifesinin dolmasına 1 ay vardı, sanırım yılbaşından sonra fiyatlar zamlanacak asgari ücret artışından dolayı. Ondan önce geçeyim dedim.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Hangi operatöre ait bu tarife

• YASIN0634 kullanıcısına yanıt

Aynı teknosacell, geçen hafta arayıp bilgi vermişlerdi ben de düşüneceğim demiştim. Az önce telefonda online telekom uygulamasında gezerken size özel teklif diye çıktı. Araştırdım çok işime yarayacağını öngördüm. Diğer operatörlerin tarifeleri neredeyse 2 katından fazla aynı miktardaki tarifelerde. Hemen geçtim uygulamadan. 15 dakika sonra da aktif oldu. Zaten saat tarifesinin dolmasına 1 ay vardı ve sanırım sadece yeni gelen abonelere özel. O yüzden devam etmeyecekmiş.

Mevcut abone için o zaman bu yeni geçişte en uygun akıllı saat tarifesi hariç 145₺ gözüküyor

• YASIN0634 kullanıcısına yanıt

İnternetten değil de telefon uygulamasından bakın. Hediye kutusu var uygulamada ekranın sağ üst köşesinde, "Size özel teklifler" diye çıktı bende. Özgür 6GB, her ay +2GB'da hediye 1000+1000, 77'TL diye. Kişiye özel de olabilir bilemedim şimdi. Olmadı yarın gündüz müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Ben de bu tarifeye geçmek istiyorum diye söyleyin.

Tamam hocam teşekkürler 👋

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.