Şimdi Ara

1 gb 9800 gt aldım çalışmadı bende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ShovaLye33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1 gb 9800 gt var 256 bit palit marka güç girişi olmayanlardan uranyum bilg da çalıştı bende çalışmadı pci-express slotumu arızalı yoksa uyumsuz mu kuzey köprüsünü ısıtsak sorun çözülür mü???via ddr 2 pci express li 775 pin anakartım var 2 gb ddr 2 ram kingston 800 mhz dual core e2140 cpu 1.6 ghz

• pcdoktoru2015 P kullanıcısına yanıt
    Güç girişi olan 9800gt modeli alın, anakart ekran kartını besleyemiyor aynısı bende de olmuştu.
  • anakartinin bios guncellemesi varsa yap.ddr2 diyorsun eski anakartlar ekran kartini gormeyebiliyor bu yuzden baska makinede calisir sende calismayabilir pcie slotu arizali demek degildir.
  • Guc girisli 9800gt satin almayi dusunurseniz bi reserv alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey koprusunu isitmayin onu kim dediki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart eski dicem 9800gt de eski bende de soyle oldu msi 7267 miydi neydi anakart ilk gt220 aldim calisti sonra gt220 dusuk geldi bana hd7750 aldim anakart hd7750 ye pci ex ten tam guc veremedi gittim asus h61m-k aldim calisti senin sorununda oyle olabilir dipnot:hd7750 diye dalga gecmeyin monitorum 1280*1024 oldugundan hd7750 bana R9 295X2 gibi geliyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki güç girişlisini alsam sorun düzelir mi???ya da anakartın bios update ini dostan nasıl yaparım???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    via çipli anakartlar'da bu ve buna benzer 1 çok sorunla karşılaşılıo, zamanında bende sparkle 512mb. 8800GTS kartı sis çipset 100'ünden çalıştıramamıştım'ki sis denilen ve bugün için çok ezik sayılabilicek bu çipset hertürlü via'yı ezer'de, yani sorun direk via çipsetli anaarttan çıkar.
    Üstad imkanın varsa hemen güç girişi olan kartla değiştir bende de via çipli anakart vardı bana da pci slotu bozuldu dendi ama güç girişli bir kartla sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.