Bu forumdaki siz arkadaşlardan bir konu hakkında yardım almıştım. Bakalım bu konu hakkında da kırmayıp yardımcı olabilecekmisiniz. Elimde 1 gb Kingston marka ram var. Ama ram birazcık enden dar. Mini ram gibi boyu normal slota oturuyor. Ne kadar zamandır diğer ramlerin ile beraber çalışıyordu. Ama bazen sorun çıkartıyordu. Sorum şu sizlere acaba ramdemi sorun var? Bazen bir kaç kez çıkar tak yaptıktan sonra görüyor. Diğer slotlarıda denedim. Görmediği zamanlar hiç birinde görmüyor. Şimdi de şehir dışındayım. Kardeşim bilgisayarı kullanıyor rami en son denediğimde görmüyordu ama ben kasanın içinde takılı olarak unuttum. Onun haricinde kasamda 5 gb ramim daha var onları görüyor. Acaba sorun çıkartırmı haftasonu dönecem eve ama merak ettim. Anakarta zarar verirmi? Birde neden görmüyor olabilir bazen gördümü hiç ellemesem kasayı hep görüyor ama yer değiştirsem falan yada temizlemek istesem hemen ram sorun çıkartıyor slotundan çıkarmasam bile. Ramde sorun mu var sizce ? Birde anakartıma bir kaç gün daha takılı kalacağı için zarar verirmi? Ram Kingston olduğundan ömür boyumu garantili?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim İyi akşamlar