Şimdi Ara

1 GB oyun !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım boyutu yüksek olan oyunları kaldırmıyo kaldırsada nadir kaldırıyor...oyüzden bende 1gb veya daha altında oyun indirmek zorunda kalıyorum ... 1 gb'yi geçmicek şekilde oyun önerirmisiniz ?

• mario.
  • PONG.

Daha ötesi yok
  • Bilgisayarın oyunu kaldırması boyutuyla ilgili değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Bilgisayarın oyunu kaldırması boyutuyla ilgili değil ki

Boyut/Sistem gereksinimi orantısıyla öyle söylemiş sanırım.Dediğin gibi, sistem özelliklerini yazarsa, daha isabetli cevaplar gelir.
  • Football Manager

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pesin eski oyunları olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

Football Manager

cm,fm
  • Cümleyi yanlış kurdum bilgisayarımın kapasitesi az demek istedim oyüzden az boyutlulara yöneliyorum . Fifa menager ve pes 6 filan güzelmiş saolun
  • unreal tournament , quake 3 , delta force :black hawk down , mobile forces gibi oyunlar tatmin eder fazlasıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atesin

Cümleyi yanlış kurdum bilgisayarımın kapasitesi az demek istedim oyüzden az boyutlulara yöneliyorum . Fifa menager ve pes 6 filan güzelmiş saolun

Sistemde performans düşüşü olmaması için Windows'un kurulu olduğu sürücüde, bilgisayarınızda yüklü olan RAM miktarından en az 300 megabayt, en fazla ise RAM miktarının 3 katı kadar boş yer olması gerekir.Ya sisteminizdeki gereksiz verileri silin, ya da son kalan 1GB alanı da harcamayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Torchlight olabilir 2. Versiyonu çıkacak bu oyunun.
  • Sabit disk ve ekran kartı kaç gb? bilgisayarın hafızasımı kaldırmıyor yoksa ekran kartı falanmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.