Şimdi Ara

1 GB RADYOLU MP3 ÇALAR ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ŞİMDİLİK, "SAMSUNG - YP-U2RZ 1 GB RADYOLU MP3 ÇALAR" ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=27805&idCategory=235&topnavCategory=36

SİZLERİN BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

SEÇTİĞİM ÜRÜN HAKKINDA BİR BİLGİSİ OLAN VARSA VE YAZARSA SEVİNİRİM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eAgLeMuRaT -- 15 Temmuz 2006; 20:35:23 >

• guzelmis ama pahali ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

guzelmis ama pahali ya
    samsung pahalıdır ama cok kalitelidir aynı cowon creatıe ırıver gibi
    gerçi son dönemde ceratıveler düşmüş diyolar
    onlarada bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

samsung pahalıdır ama cok kalitelidir aynı cowon creatıe ırıver gibi
    gerçi son dönemde ceratıveler düşmüş diyolar
    onlarada bak istersen

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR MSJLARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN....

AMA BANA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR MODEL VARSA LÜTFEN YAZIN... (İNCELEYEBİLMEM İÇİN)

• quote:

Orijinalden alıntı: eAgLeMuRaT

ARKADAŞLAR MSJLARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN....

AMA BANA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR MODEL VARSA LÜTFEN YAZIN... (İNCELEYEBİLMEM İÇİN)

Alıntıları Göster
    radyolusunu bulabilirsen iriver t10....
    creative in tüm radyolu modelleri...
    samsung un o modeli değil ama küp seklindeki yp serisi (sanırım 6 ve 7)
    dyne tunny 7 ve 8
    mpio boombox fg 100

bu modellerden birinin secersen pişman olmazsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu

radyolusunu bulabilirsen iriver t10....
    creative in tüm radyolu modelleri...
    samsung un o modeli değil ama küp seklindeki yp serisi (sanırım 6 ve 7)
    dyne tunny 7 ve 8
    mpio boombox fg 100

bu modellerden birinin secersen pişman olmazsın...

Alıntıları Göster
    ben samsungun cep telefonunu kullanıom ne yaptıysam calısmaya devam etti bozulsun die bekliom ki yeni bi dene alayım samsung iyi bir secim olabilir. onun dısında turuncunun da dedigi gibi iriver alabilirsin t10 veya t30. creative kendim cok kullandım cok kaliteli ürünleri var radyolu modellerini alabilirsin. bunlar sorun cıkartmayan kaliteli aletlerdir. aman gidipte cin malı dandik mp3 player alma da.

bu da benim ilanım bir bak nelkine işina yarayan birsey olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_8145713/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: asan88

ben samsungun cep telefonunu kullanıom ne yaptıysam calısmaya devam etti bozulsun die bekliom ki yeni bi dene alayım samsung iyi bir secim olabilir. onun dısında turuncunun da dedigi gibi iriver alabilirsin t10 veya t30. creative kendim cok kullandım cok kaliteli ürünleri var radyolu modellerini alabilirsin. bunlar sorun cıkartmayan kaliteli aletlerdir. aman gidipte cin malı dandik mp3 player alma da.

bu da benim ilanım bir bak nelkine işina yarayan birsey olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_8145713/tm.htm

Alıntıları Göster
    Merhabalar ben daha yeni muzio fs300 aldım 260 ytl civarı bir bak derim radyosu var, videyo oynatıyor,tetris var :D,hafızası 1.5 gb (512 sabit hafıza+ 1gb hafıza kartı hediyeli SD/MMC) ayrıca firmware var ama tek sorun var şu anda ben video oynatmayı başaramadım bakalım ne olucak

http://www.muzio.co.kr/eng/product/fs300.asp

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81008&productid=bd700909

bu arada kendi içinden çıkan kullaklık yeterli ama üst performans istiyorsa iyi birşey aldığında srs wow özelliğinde baya iyi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyumlu ram almak istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: belzebuth

Merhabalar ben daha yeni muzio fs300 aldım 260 ytl civarı bir bak derim radyosu var, videyo oynatıyor,tetris var :D,hafızası 1.5 gb (512 sabit hafıza+ 1gb hafıza kartı hediyeli SD/MMC) ayrıca firmware var ama tek sorun var şu anda ben video oynatmayı başaramadım bakalım ne olucak

http://www.muzio.co.kr/eng/product/fs300.asp

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81008&productid=bd700909

bu arada kendi içinden çıkan kullaklık yeterli ama üst performans istiyorsa iyi birşey aldığında srs wow özelliğinde baya iyi oluyor

Alıntıları Göster
    evet bunun kampanyasını yazmıştım.... ama aradan kaynadı... hepsiburadada satılıyor....

• quote:

evet bunun kampanyasını yazmıştım.... ama aradan kaynadı... hepsiburadada satılıyor....

Alıntıları Göster
    Bence güzel, ayrıca pahalı olması da normal. Markanın Samsung olduğunu dikkatini çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Bence güzel, ayrıca pahalı olması da normal. Markanın Samsung olduğunu dikkatini çekerim

Alıntıları Göster
    Sakın ama sakın ucuz ve garantisi olmayan cihazlardan alma. Ben gittigidiyor sitesinden aldım, ilk arızada ürünü değiştirdi ikinci arızada elimde patladı verdiğim para. Kalite ve garantiden şaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Sakın ama sakın ucuz ve garantisi olmayan cihazlardan alma. Ben gittigidiyor sitesinden aldım, ilk arızada ürünü değiştirdi ikinci arızada elimde patladı verdiğim para. Kalite ve garantiden şaşmayın

Alıntıları Göster
    sony nw-e003F ses belki yüksek değil ama alıcı ve markayı baz aldıgında en iyi tercih oldugunu düşünüyorum
  • samsung mp3 player ları fason yaptırıyor.tavsiye etmem.doğubanktaki çin malı mp3 playerlardan farkı yok.

kaliteden şaşma derim creative muvo 1gb veya ipod nano 1 gb al derim.

Görüntü herşey değildir, kalite herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquanz

samsung mp3 player ları fason yaptırıyor.tavsiye etmem.doğubanktaki çin malı mp3 playerlardan farkı yok.

kaliteden şaşma derim creative muvo 1gb veya ipod nano 1 gb al derim.

Görüntü herşey değildir, kalite herşey
    aslında tam tersi bi çok firma cihazlarında samsung chiplerini kullanıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

doğru dünyadaki 2 chipset üreticisinden "bellek" biri samsung ama mp3 player üretimini fason olarak yaptırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquanz

quote:

doğru dünyadaki 2 chipset üreticisinden "bellek" biri samsung ama mp3 player üretimini fason olarak yaptırıyor

Alıntıları Göster
    fason derken? tamamiyle başkası mı samsung için üretiyor? ya da başka bişey mi, çünkü bir çok cihaz bunlara ipod, cerative , iriver da dahil içlerindeki parcaları zaten başka firmalardan topluyorlar.

bunları yazıyorum cünkü samsung a fason deyip kestirip atmak biraz haksızlıkmış gibi geliyor... özellikle yp serisinde sesi çok iyi olan cihazlar var( daha önce burada bi kaç test sonucunun içinde de varlardı hatta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 17 Temmuz 2006; 16:32:48 >

• quote:

fason derken? tamamiyle başkası mı samsung için üretiyor? ya da başka bişey mi, çünkü bir çok cihaz bunlara ipod, cerative , iriver da dahil içlerindeki parcaları zaten başka firmalardan topluyorlar.

bunları yazıyorum cünkü samsung a fason deyip kestirip atmak biraz haksızlıkmış gibi geliyor... özellikle yp serisinde sesi çok iyi olan cihazlar var( daha önce burada bi kaç test sonucunun içinde de varlardı hatta)

Alıntıları Göster
    quote:

Birçok büyük firma argesini kendi içinde geliştirip piyasaya yeni ürünler sunuyor.

Samsung bir dünya devi bu kesin. firmalar bazen mevcut ürünler için yatırım yapmaktan çekiniyor.Bu işi yapabilecek çözüm ortakları arıyor.Bu işin en kolayıda çinli firmalarla anlaşıp çözmek.
    sonuçta birçok mp3 player birbirinin türevi .Bu maliyete bu işi gerçekten daha iyilerle çözmek daha iyi

creative sony bunlardan ikisi.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadasın dedigi anlamda herkes fason yaptırıyor zaten urunleri butun hepsini kendi ureten bir firma yok ki. olmaz ole sey zaten. parcaları alıp cinde birlestiriyorlar sonra getirip satıyorlar. butun firmalarda bu var. he icinde samsungun çipi kullanılmıs yok bilmemnenin cipi kullanılmıs hikaye onlar. en boktan mp3 calarda da samsung cipi kullanılabilir. en gusel ses cıkaranda da kullanılabilir. bu tamamen geri kalan parcalara baglı. neyse sonuc olarak samsung iyidir alınabilir, guvenilebilir.

• bende n200 var ii bi seçenek olabilir.bide buna nasıl şarkı atcam onu bilmiom?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan88

arkadasın dedigi anlamda herkes fason yaptırıyor zaten urunleri butun hepsini kendi ureten bir firma yok ki. olmaz ole sey zaten. parcaları alıp cinde birlestiriyorlar sonra getirip satıyorlar. butun firmalarda bu var. he icinde samsungun çipi kullanılmıs yok bilmemnenin cipi kullanılmıs hikaye onlar. en boktan mp3 calarda da samsung cipi kullanılabilir. en gusel ses cıkaranda da kullanılabilir. bu tamamen geri kalan parcalara baglı. neyse sonuc olarak samsung iyidir alınabilir, guvenilebilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asan88

+1

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asan88

+1

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ANLADIĞIM KADARIYLA ÇOĞUNLUK BENİM FİKRİMİ PAYLAŞIYOR. SEÇTİĞİM ÜRÜN İYİ BİR SEÇENEK GİBİ...

- İRİVER'IN ÜRÜNLERİ KAFAMI KARIŞTIRIYOR. ÇOK KALİTELİ, ÖZELLİKLİ VE ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜMLERİ VAR.
    MESELA ASAN88 ARKADAŞIMIZIN SATTIĞI İRİVER U10 ÇOK GÜZEL Bİ ÜRÜNE BENZİYOR. KEŞKE 1GB OLSA DAHA İYİ
    OLURDU BENİM İÇİN AMA YİNEDE BUNU DÜŞÜNEBİLİRİM.

ÖNERİLERİNİZİ OKUMAYA DEVAM EDECEĞİM.

BU ARADA MSJLARINIZ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.