Şimdi Ara

1 Gb Ram Performans Sağlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda imzamdaki sistem var ve ben 512 mb (2*256) rami 1 gb(2*512) yapmak istiyorum. Benim sormak istediğim bu ram takviyesi oyunlarda bana performans sağlar mı? Yoksa böyle bir değişiklik gereksiz mi?

• Fazla ram oyunlarda çok farkediyor. Fakat sistemdeki performans nasıl kullandığına bağlı... Normal kullanımda 250 MB kullanırsın. Ama geçenlerde bende 700MB a dayandı photoshop, 10-15 tane i.explorer. paint kazaa emule winamp ares. derken 700 e dayadık. Ama 512 ile 1024 arasındaki fark şimdilik o kadar olmaz sanırım.

Bence zaten oyun için sırasıyla

ekran kartı
    ram
    işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 10 Mayıs 2005, 16:00:27 >
  • aslında ekran kartını değiştirip winfast 6600gt almayı düşünüyorum ancak şuan ki ekran kartını elimden çıkartamıyorum. Acaba dedim o zamana kadar ramleri değiştireyim mi? diye düşündüğüm için....
  • şimdilik 512mb da fena değil bence ama bu hızla ilerde 2gb da az kalcak galiba. 4 sene önce 128x2 ram aldığımda makine uçuyordu.
  • Bence de Ramlerin yeter.Onun yerine ekran kartını değiştirirsin.
  • sen dalgamı geçiyorsun Performans Sağlar !!....
  • Hayır ama omuz ağrılarına iyi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram oyunlarda yuksek performans saglayacaktir. Ancak ekran kartida cok onemli elbette. (1. faktor ekran karti digeri ise ram, cpu yu soylememe gerek yoktur sanirim..)
  • photoshop veya corel yada 3d max gibi programlar kullanıyorsan baya bir farkeder
  • Hangi aklı evvel güncel oyunlar için 512MB yeter diyorsa eminim oyunları kare kare oynuyordur...
  • İYİ OLUR TABİİ COK FAZLA Bİ DEĞİŞİM OLMAZ CÜNKÜ KULLANDIĞIN YAZILIMLAR DEĞİŞMEDİKÇCE COK FAZLA BİRSEY ANLAMAZSIN
  • Ramlar bu kadar ucuzken al bence Doom3 HL2 veya ps emulatorlerinde cok farkedior. Bence ekran kartı için acele etme hala 9600xt biraz overclockla harika işler yapabiliyor
  • KARDEŞ HER DERED EDEVA VALLA 1GB RAM...BEN YENİ GEÇTİM VE ÇOK HIZLANDI ALET
  • quote:

Orjinalden alıntı: Difference

Hayır ama omuz ağrılarına iyi gelir.

bu nasıl cevaptır ya.yarıldım
  • her oyunda fark etmez ama bazı oyunlarda cok fark etirir bende 512 warken farcryda deli gibi hdd okuyodu we oyunda donmalar oluyo okuma yaparken ama nfsu2 falan dersen ram okadar onemli deil bence 512 ram yeterde artar bile iibi ekran kartn olsun yeter
  • Günümüzün standardı 1 gb. Bana ancak yetiyor.Uygulamalar ram alanını tüketince bu sefer harddiskteki swap alanını kullanıyor.Buda baya bir yavaşlama getiriyor.En iyisi 1 gb kullanmak.Heleki oyunlarda baya bir kendini belli ediyor.
  • Ram =Performans
  • eder hocam hemde çok fark eder gözün kapalı albilirsin......
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Günümüzün standardı 1 gb. Bana ancak yetiyor.Uygulamalar ram alanını tüketince bu sefer harddiskteki swap alanını kullanıyor.Buda baya bir yavaşlama getiriyor.En iyisi 1 gb kullanmak.Heleki oyunlarda baya bir kendini belli ediyor.

Ben 384 ramle 700 yaptımda makine göçüyor sandım. harddisk traktör gibi oldu...
  • 512 mb ram kullanan birisi 1 gb kullanmaya basladiginda illaki her anlamda faydasini görür...
    sadece oyunlarda degil ne bileyim internette bile her yerde makina daha seri olur...
    imkaniniz varsa bence kesinlikle raminizi arttirin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.