Şimdi Ara

1.Glacier 2.Lightning Mage Hakkinda 1 Kac Soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkada$lar itemleri ucuz diye bi mage char actim. charida duzdum ufak tefek. arkada$ tafsiyesi uzerine ilk Skill glaciere ikincisinide lightning e verdim.
    daha once manes ardream'de orc bi magede gormu$dum hem 45 buz alani hem 45 lightning alani atiyordu.
    bende Skill Pointlerimi o adam gibi kullanmak istiorum ama *Benim Yapmak Istedigim* gibi yaparsam Buzda bazi Skiller acilmicak kullanamicam. Cok muhim mi o Skiller ? (53-59 lvl glacier skilleri) Gerci +60+ 70 filan kasmayi du$unuyorum. 59 olub biraz takilirim heralde bir sure boyle sora sifirlatirim belki. yorumlariniza gore karar vericem :\

edid : ufak bi tablo hazirlami$idm yalan oldu :F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gijakpis -- 23 Temmuz 2007; 3:41:09 >

• uyuonuz galiba neyse
  • 59a kadar olan skillerden en yüksek dmgi 51 skill i verir ki o da açık olcak sende.
    ama pk yaparken 56 skilli çok önemli 2 45 alanı açıp pk yaparsan çok büyük dezavantajın olur.
    hem lighting 45 alanının mantığı ne ki harpye de atamazsın lighting alanı.verceksen 48e kadar lightine ver 80 lr aç 45 de glaciere ver blizzard aç. en iyi kasma yöntemi budur.

54 ve 56 skilli olmadan pk ya çıkma...birde glacier ve lighting mage türleri pk da pek adam alamaz 72- ise.

ardream da tek başına iş görmek istiosan flame paper olcaksın.he yok ben partinin tek mage i takılırım blizzardı koyarım partimde adamları keser diyosan başka tabi.
  • Sakın ama sakın 45-45 verme..
    Tamam alan atarsın ama orası harpy değil..
    Mage ardreamda %90 ks ile alır .. Ks yapmasını da sağlayan flame 51-54-57 skilleridir. Light için de geçerli.. Seni bir rogue kovalıyor diyelim.. Sen 42 light ile kilitliceksin sonra 56 ile çakacaksın .. He ben 43 ile yakından cakacam diyorsan hiç uğraşma town çek .. 150 fln vurur=2-3 minor..
  • anladim gibi.. saolun.
  • ardreamda lightningh mageyle hertürlü pk yaparsın.51 e kadar light kalanı ice e ver(58 LvL de hepsi açılıyor) thundercolt ve blizzardı da kullanırsın...ayrıca pk yaparken light 42 skill i kullanırsan adamı kitlersin.
    Eğer usta minörcü birine denk gelirsen kesersin(Assaslar kitlendiklerinde minör kullanamaz)

Bitti benimki...

Edit=yazım hatası
  • Exp kasarkende Ole verme kİtlersin harpyLeri basarlar kufuru.. Pk icinde anlamsız... Pk icin PASO Lr ver:)
  • bencede 45-45 verme 57 ıce ver gerisini lr stafınıda lr yap staf ii kullanabiliosan
  • Ardreamcı oL $uan hiçßir serverde 60 a kasılmaz istersen 57 flame 42 lighting yap istersen 42 lighting yap dieri glacier hep Lr ile dalarsın iide kesior ama bnece flame ol kapı önünde fln flame ile ii adam alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.