Şimdi Ara

1 Günde en fazla kaç sayfa Kitap okunabilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
29.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olay hizli okumak degil okudugunu anlamaktir. kitap bitirilmek icin okunmaz. ne kadar sacma yorumlar var su konuda. sanki oyun kasiyor anasini satayim. yok su kadar sayfa yok su kadar saat. komik harbiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki postu gördüğüm için yazıyorum, olasılıksız ı bir günde bitirmiştim bende

• Sonra ülke niye gelişmiyor
  • Eğer sürekli kitap okuyan deneyimli biri isen günde 350 400 sayfa okursun farkına bile varmazsın.

Ben mesela her gün okuduğum için artık iyice alışkanlık haline getirdim. Eğer ilgilendiğim bir alandan ise kitap günde en az 250 sayfa okuyorum . Gerçi hiç sayfa saymadım ama genellikle o civarda bir şey oluyor.

Mesela Zaman Çarkı Serisinin 14. cildi çıktığında merakla beklediğim bir kitap olduğu için 650 sayfayı 2 gün içinde bitirmiştim. Biraz ilgi ile alakalı.
  • 1 günde çok rahat 100-150 okunur, kitap sıkıcı da olsa. Zorlarsan 500 sayfalık kitabı da bitirirsin.
  • 14-15 yaşlarındayken bir günde 1157 (roman da değil, edebi bir araştırmaydı) sayfa okumuştum en fazla hatırladığım. Onun haricinde ilgimi çeken kitap 500 sayfanın altındaysa tek oturuşta okuyup kalkıyorum, heyecanını kaybetmeden bitmiş oluyor eser.

• 12 yıl geçmiş. Kitabı bitirebildin mi?

• 1 ayda 232+232+230=694

154+176+112+119=561

561+96=657

694+657=1351 sayfa toplam kitap okumuşum yani 1 ayda 8 kitap eder yani 1 kitabi 3 günde bitirdiğim bezen 1 günde de oluyordu ve konu ne kadar güzel olduğuna bağlı köyde okuyordum çocuk yok yaşıtım yok hiç herkes 40 50 ya ve üstü insanlar ve geneli yaşlı köyden alışveriş yerine 1 saat falandı oraya gidene kadar tarlada çalışmadığım günler okurdum internet yok televizyon bir yerden sonra sıkıyordu hayla kitap okuyorum haziranda başladım okumaya düzenli o zamandan bu zamana 6 ekime kadar 17 18 kitap olmuş elimdeki 2 kitap var onlar bitsin 20 olacak 4 gün önce 340 sayfalık kitap bitmedi neden bilmiyorum adı da karamozon kardeşler 1 cildi bir türlü bitiremedim 4 günden fazla 300 sayfalık kitap bitirmedim hep 1 2 bilemedin 3 gün olurdu bu zamana kadarda 23 yaşındayım okumazdım okuduğumda ya sonuna gelmeden bırakır yada sıkılırdım okumak çok güzel bir şey bence bir arkadaş bir dost bana soruyorlar okumak neden önemli kötü sıkıcı olsa da sana bir şey anlatır kitap hep mutlu eder sevindirir hep bir arkadaş gibidir dost gibidir belki bazı şeyler gerçek hayat gibi değildir ama hayal kurmana sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmaeea -- 6 Ekim 2021; 15:58:42 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.