Genişletilmiş değil, panaroma çekim yapılıyor yoksa sadece bir duvarı alıyor telefon kamerası. |
1 Günde Gördüğüm Sahtekarlıklar (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38Evin konumu yanlış kısmına katılmıyorum bende emlakçılık yaptım evin konumu bilerek eklenmez çünkü emlakçı ile görüştükten sonra habersiz o evin ev sahibi ile gizlice görüşen bir sürü insanla karşılaştık. Emlakçı para vererek ilan veriyor haliyle evi de kendisi vermek istiyor ilana evin konumunu attığın zaman ya sizi aramıyorlar yada aradıktan sonra tamam başka yere bakalım gibi laflar söyleyip telefonu kapattıktan sonra eve gidip ev sahibini bulup konuşan anlaşan çok olay yaşadık. Bu yüzden ev konumu doğru verilmez.
Avrupa'dakileri bilmiyorum ama Amerika'da ve bir kaç arap ülkesinde emlak kiralama ve satış işi bunun için devletten özel yetki almış yeminli emlakçılar tarafından yapılmakta olup hem devletin hem de müşterilerin menfaatini koruyacak şekilde işlem yapıyorlar bazılarının tahsilat ve ödeme yapma yetkisi bile oluyor, oralarda kimse direkt mal sahibiyle karşılıklı işlem yapamıyorlar
-
Hocam ben apartmanda doğudum büyüdüm... Şimdi 5 yıldır ayrı evde yaşıyorum... Hatta bazen eve gidince bu kümeste nasıl yaşamışım nasıl yıllarım geçmiş diye kendi kendime söylenip duruyorum...
Asla apartmandan daire almam zaten.. hem ben görselleştirme uzmanıyım... Millete ne evler tasarladım ne evler çizdim... Kendi evimide zaten tasarlayıp yaptırıcam. Ama beton ile prefabrik arasında kaldım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce hiç bu kadar saçma bir yorum attığını görmemiştim.
-
Ne güzel mesleğiniz var. Bence betona o kadar para verme. Prefabrik ev yaptır derim.
Aynı fikirdeyiz. Teşekkür ederim.
Bende :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 1 nolu ilanınızın çok yakınında oturuyorum , imkanınız varsa bu bölgeden ev almamanız. belki görmüşsünüzdür hemen karşısında a101 var üst sokağında bir tane daha var orada çalıştım 3 ay. kaç kere sokakta hırsızlık oldu diye polis kamera kaydı istemeye geldi. gece silah , rasgele atılan havaii fişek sesleri susmuyor zaten. hele ki çocuğun varsa sokakta oynamasına bile izin veremezsin. a101 de dükkanın içinde 17 yaşında çocuktan ruhsatsız silah çıktı polis mağazaya kadar takip etmiş çocuğu mağazada yakaladılar. çocuğun söylediği söz ,"mahallede herkesin belinde var niye ben ?" daha neler neler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagturbo -- 7 Nisan 2021; 15:31:23 > -
Ayni durumu bugün gördüm hiç biri evin konumunu doğru koymamış, yok ofisi oradaymış yok konumu görünce müşteri mal sahibine ulaşıyormus, en güzeli düşündüğünüz yerden gidip daireleri görerek pazarlik yapmak kalıyor
genelde beylikdüzü, esenyurt tarafındaki ilanlar bu şekilde gerdiriliyor.
-
Urfa da balık gözü kamera fotoğrafları modası var.
Birde evin ilk yapıldığı temiz hali ile ilana koyup, ahıra dönmüş halini vermeye çalışanlar var.
Emlakçı olup sahtekarlık yapmayan çok az artık. Ülkede her konuda olduğu gibi bu sektörde de çok ciddi kanun boşlukları var.
Neremiz doğru ki?
Kalsik emlakçı yalanları, %99u müslüman ve bu konuda çok hassas olan ülkede şaşaırtmadı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38Evin konumu yanlış kısmına katılmıyorum bende emlakçılık yaptım evin konumu bilerek eklenmez çünkü emlakçı ile görüştükten sonra habersiz o evin ev sahibi ile gizlice görüşen bir sürü insanla karşılaştık. Emlakçı para vererek ilan veriyor haliyle evi de kendisi vermek istiyor ilana evin konumunu attığın zaman ya sizi aramıyorlar yada aradıktan sonra tamam başka yere bakalım gibi laflar söyleyip telefonu kapattıktan sonra eve gidip ev sahibini bulup konuşan anlaşan çok olay yaşadık. Bu yüzden ev konumu doğru verilmez.
Evin konumunun verilmemesinin çok da mantıklı bir tarafı yok
1.si kiracının zamanı boşa harcanmış oluyor.Emlakçı Konumu tam vermiş olsa belki kiracı orası benim işime gelmez diye hiç evi görmek için uğraşmayacak
2.si kiracı ev sahibiyle görüşüp emlakçıyı aradan çıkarmayı kafasına koymuşsa zaten emlakçı evi gezdirdiğinde evi beğenmedim diyip yine gizliden ev sahibiyle görüşerbilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sightKalsik emlakçı yalanları, %99u müslüman ve bu konuda çok hassas olan ülkede şaşaırtmadı..
müslümanım diyen kişinin günah işlemeyeceği, kul hakkı yemeyeceğini kim söyledi?
-
Farklı konumdaki ev ler en çok sinir bozani . Bizde bı kaç ev bakalım muhit olsun çevre olsun görelim dedik.
bı gidiosun öyle bı ev yok. E nerde bu ev. E oralarda. Market var iki sokak üstünde fln saçma sapan işler. Hele şu fotograf işi evlere şenlik. Zaman kaybı bu emlakçılar.
geçen bir ilana bakıyorum, konum gayet açık ve net olarak yeddiemin parkı işaretli.
emlakçı denen insanımsıyı aradım, konum yanlış diyorum, hayır doğru diyor.
naparsın, he he de geç.
-
Öyle sacma ismi olur. Yaparsiniz sözleşmenizi ev sahibiyle , ister kiracı ister alıcı profesyonelce yapın işinizi. Sahte konum koyarak insanların vaktini çalmaktan başka bir işe yaramiyor yaptığınız. İsaretlediginiz konum alıcı yada kiracı için uygunken bikac sokak ötedeki uymayabilir. Sizi önce arayıp evi görmeye gitsem etrafını sokağını vs begenmeyip eve girmeden biz vazgeçtik buraya bakmak istemiyoruz desek dahami hosunuza gider? Gider bakarız doğru konuma ,ilandaki gibiyse begebildiysede sizinle gorusurler . Sözleşme yapar bağlarsanız evi evsahibinide .
Müslümanlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70babam 2013te emekli oldu acilen bir ev aldı orda oturuyoruz ve şimdiye kadar evlere baktık 150 m2 üstü bir daireye geçmek için buna kesinlikle sığamadağımızdan benim her gün yaşadığım oda 10 metrekare hapishanede daha çok alanları var insanların
gel gelelim ev aramalarımız sizin gibi dürüst satıcı yok fiyatlarda sanki new york gibi kira getirisi olmayan yere bile istenilen paralar evlerin durumu tam rezillik gerçekten
yüzde 99 u dolandırıcı tipli insanlar hem köpek gibi para kazanıyorlar hemde iş yaptıkları yok tek işleri yalan söylemek
birsürü ev baktık yıllarca bir "site" var lüks site fiyatlar billur gibi girdik balkondan karşı bloğun balkonuna atlarsın öyle yakın baya gecekondu manzarası var eve bakıyorsun
başka yere girdik kapalı otopark diyor hakkaten kapalı otopark falan yok
başka yere girdik apartman girişi binanın arkasından bütün herkesin evinin pencerelerinin balkonların önünden yuh artık
başka yere gittik lüks geniş dubleks diyor kafam tavana deyiyor
asansörlü yere gittik asansör çalışmıyor
vb vb okadar çok örneğim var ki ayrıca
https://tr.aliexpress.com/item/32852791948.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5eeb4c4dJxKf26
şundan almıştım indirimdeyken anında oda m2 sini ölçüyorum bir kere doğru çıkmadı
bizim ev net 100m2 satarsak 100 diyeceğiz ancak nedense kimse net değerleri doğru yazmıyor ve millet de kanıyor
Evlerde verilen ölçüler genelde brüt olur. Brüt ölçü daha fazla göründüğü için herkes bundan bahseder. Siz ev bakarken bunu da hesaba katıp öyle kafanızda oluşturacaksınız. Yoksa hayal kırıklığı maalesef...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sightMüslümanlar
bunu söyleyen müslüman yok, bence senin kendi kendini kandırman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X